Agucha Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 aleksndra.kubiak89 napisał(a):Cieszę się, że są już linki z bazarku :):):), a przed chwilką zrobiłam Misiowi ogłoszenie na fb !!! ;) Jak się robi ogłoszenia na FB? Quote
majqa Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Pewno Oli chodziło o wydarzenie. :-) Tak Olu? A poza tym witamy u Misia. :-) Quote
mira145 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Misiu kazał mi zerknąć na jego wątek-a tu spokojnie .Dziś Misiek przyjął następnego hotelowego gościa pokazując gdzie się sika:evil_lol:Jest bardzo przyjacielski.Jedyny problem jaki z Misiem mam to jego jedzenie.Niby je ale trzeba go karmić latać za nim z miską i straszyć Lolką,że mu zje.Ryż z kurczakowym mięskiem jaaako-taako zglimie.Suchą karmę kupiłam specjalnie dla niego taką drobniutką jak dla kotka- no powiedzmy zjada.Ach i Misiu jak zwykle pozdrawia swoich fanów :bye: Quote
zerduszko Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Taki typ :) Ja też mam niejadkową sunię i co się naproszę, to moje ;) Aż dziw, że domku brak.... Quote
Iljova Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 oj Ty mój kochany Misiaczku mógłby ten Twój człowiek pośpieszyć się z tym swoim pojawieniem się :) Quote
majqa Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Aaaa... no to skoro Miś nie jest osamotniony, nie jest rodzynkiem - niejadkiem to ulga. Pewno rzeczywiście taki typ. :-) A co do... to naprawdę aż dziw. Ni jednego tel. :-( Quote
elik Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Mira, przepraszam, w natłoku spraw do załatwienia przeoczyłam termin zapłaty za domek Misia. Przed chwila to naprawiłam, przelew na 350 zł poszedł na odpowiednie konto. Przepraszam :oops: To, że nie udzielam się na wątku Misia wcale nie znaczy, że mu nie kibicuję, zaglądam, jak tylko czas mi na to pozwala. Misiu jest jedynym psiakiem na dogo, którego losy śledzę i trzymam kciuki za domek. Mireczko, czy nawiązałaś kontakt z tą dziewczyną, która wiozła Misia z Krakowa do Ciebie ? Quote
mira145 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Elik,jeśli chodzi o pieniądze za Miśka to nic się nie stało:lol:Wiem jaka jesteś zabiegana za psami hihihi.A Nadje spotkałam i prosiłam o wsparcie w znalezieniu domku.Oczywiście wysłałm jej Miśkowe dane i bez echa.Nadja też zabiegana,więc dziś ponowie Misia.:shake:A Misiek bryka....:evil_lol: Quote
majqa Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 A padało u Was dzisiaj? Mnie ze zwierzami na spacerku złapała ulewa, że hoho... ale i tak było fajnie. :-) Quote
aleksndra.kubiak89 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ja nie robię wydarzenia, po prostu u siebie na tablicy zamieściałam jego zdjęcie z tekstem ogłoszenia, znajomi to udostępniają potem ich znajomi i tak się rozprzestrzenia, tylko trzeba pamietać żeby przynajmniej dwa razy dziennie samemu udostępnić żeby dożo osób zobaczyło ;) tak zrobiłam z Aiszą i podziałało;) a Misiu ma tak przejmujące spojrzenie, że w końcu jakiś dobry człowiek musi na niego zwrócić uwagę!!! A mój Jozin (labradorek -też znaleziony) dzisiaj przez deszcz bardzo smutny bo jest chory i nie może wychodzić jak pada!!! :( Quote
majqa Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 aleksndra.kubiak89 napisał(a):Ja nie robię wydarzenia, po prostu u siebie na tablicy zamieściałam jego zdjęcie z tekstem ogłoszenia, znajomi to udostępniają potem ich znajomi i tak się rozprzestrzenia (...) A mój Jozin (labradorek -też znaleziony) dzisiaj przez deszcz bardzo smutny bo jest chory i nie może wychodzić jak pada!!! :( Dziękujemy za pomoc. :-) Zdrowiej Jozinku, nie daj się choróbskom... Quote
mira145 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 majqa napisał(a):Dziękujemy za pomoc. :-) Zdrowiej Jozinku, nie daj się choróbskom... To gdzie wy mieszkacie,że tylko padało?!Bo u mnie k/Kielc szalała taka burza,że zrywało dachy,łamało drzewa a ja z psami siedziałam w domu i patrzyliśmy przez okno co się dzieje.Moje ranczo szczęściem omineło zło.Teraz tylko brak prądu i idziemy spać:)Dobrej nocki i całuski od miłego Miśka! Quote
majqa Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Okolice Łodzi Mireczko. Teraz, przed momentem mieliśmy oberwanie chmury ale też już jest po wszystkim. :-) Współczuję Wam opisanych atrakcji. Wyobrażam sobie, że nie było wesoło, a do tego ten... strach. Quote
mira145 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 aleksndra.kubiak89 napisał(a):Ja nie robię wydarzenia, po prostu u siebie na tablicy zamieściałam jego zdjęcie z tekstem ogłoszenia, znajomi to udostępniają potem ich znajomi i tak się rozprzestrzenia, tylko trzeba pamietać żeby przynajmniej dwa razy dziennie samemu udostępnić żeby dożo osób zobaczyło ;) tak zrobiłam z Aiszą i podziałało;) a Misiu ma tak przejmujące spojrzenie, że w końcu jakiś dobry człowiek musi na niego zwrócić uwagę!!! A mój Jozin (labradorek -też znaleziony) dzisiaj przez deszcz bardzo smutny bo jest chory i nie może wychodzić jak pada!!! :( Misiorek baaardzo dziękuje:)A Jozinka zaprasza na spacer i wygłupy:)nie bedzie smutny! Quote
holly101 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Jestem Kochane, już uzupełniam wpłaty z deklaracji... Ech, do dupy wszystko - mój Rafi stracił dom stały - ta dizewczyna napisała mi że go oddaje, przetrzyma go jeszcze przez 3 tyg dopóki u ZiuziM nie zwolni się miejsce... Tyle razy miałam zmienić tytuł Rafciowego wątku, ale się wstrzymywałam... Quote
majqa Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 O jasny gwint... :-( Jaki był powód oddania??? No i co teraz... Przecież na Rafiego nie masz pieniążków. Qrczę, źle mi z tym, bo te pieniążki trafiły się Misiowi. :-( Quote
holly101 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 No co Ty Majqa! Niech Ci nie będzie źle... Mam jeszcze trochę fantów na bazarki... Powód? Hmmm - Rafik zniszczył jej parę rzeczy w domu, "przywiązywanie do łóżka jak wychodziła" nie skutkowało :o Poza tym, w przeciwieństwie do swojej "pani" nie pokochał koni - boi się ich a dziewczyna nie ma czasu ani kasy na szkolenie. A tak naprawdę to wspominała coś, że od lipca ma pracę i nie sądziła, że z psem może być tyle kłopotów... Quote
majqa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='holly101']No co Ty Majqa! Niech Ci nie będzie źle... Mam jeszcze trochę fantów na bazarki... Powód? Hmmm - Rafik zniszczył jej parę rzeczy w domu, "przywiązywanie do łóżka jak wychodziła" nie skutkowało :o Poza tym, w przeciwieństwie do swojej "pani" nie pokochał koni - boi się ich a dziewczyna nie ma czasu ani kasy na szkolenie. A tak naprawdę to wspominała coś, że od lipca ma pracę i nie sądziła, że z psem może być tyle kłopotów... O matko... czułam, że mnie załamiesz. :-( Nie rozpędzę się, by napisać, co myślę, bo nadszarpnęłabym znów ekhm... netykietę... :angryy: Holly... Ja poszperam po fantach i jeśli zechcesz podeślę Ci opisy i foty na mail, byś mogła zrobić równoległy bazarek (równoległy, by się ewentualnym kupującym nie pokićkało, skąd i jaka wysyłka). Może tak być? Quote
Iljova Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 No nie coraz bardziej wyrafinowane pomysły maja niektórzy aby pozbyć się zwierzaka. A co ona myślała że on będzie leżał nieruchomo jak pluszak i ruszał się tylko wtedy kiedy jej będzie pasowało ???????????? Na tym zakończę .... wrze we mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Misiaczku mam niespodziankę dla Ciebie Twoja podobizna będzie w filmiku który tworzę :-) Quote
mira145 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 holly101 napisał(a):Jestem Kochane, już uzupełniam wpłaty z deklaracji... Ech, do dupy wszystko - mój Rafi stracił dom stały - ta dizewczyna napisała mi że go oddaje, przetrzyma go jeszcze przez 3 tyg dopóki u ZiuziM nie zwolni się miejsce... Tyle razy miałam zmienić tytuł Rafciowego wątku, ale się wstrzymywałam... No kurcze,ktos decyduje się na psa zabiera go i co?Nie będe tego komentować....Biedny Rafi. Quote
Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Może zechce kto zobaczyć ? http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Quote
majqa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 mira145 napisał(a):No kurcze,ktos decyduje się na psa zabiera go i co? (...) I pies ma być bezproblemowym, chodzącym jak szwajcarski zegarek ideałem, w myśl mrzonek, jakie sobie stworzyła strona adoptująca. Quote
mira145 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 majqa napisał(a):I pies ma być bezproblemowym, chodzącym jak szwajcarski zegarek ideałem, w myśl mrzonek, jakie sobie stworzyła strona adoptująca. Taaak.Tylko jak to wytłumaczyć psu;( Quote
mira145 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 No a Misiek bryka:Dog_run::Dog_run: a najlepiej z głuchym dalma. Dolarem.Co za świetny duet! Quote
Recommended Posts