Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aleksndra.kubiak89 napisał(a):
Cieszę się, że są już linki z bazarku :):):), a przed chwilką zrobiłam Misiowi ogłoszenie na fb !!! ;)

Jak się robi ogłoszenia na FB?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Misiu kazał mi zerknąć na jego wątek-a tu spokojnie .Dziś Misiek przyjął następnego hotelowego gościa pokazując gdzie się sika:evil_lol:Jest bardzo przyjacielski.Jedyny problem jaki z Misiem mam to jego jedzenie.Niby je ale trzeba go karmić latać za nim z miską i straszyć Lolką,że mu zje.Ryż z kurczakowym mięskiem jaaako-taako zglimie.Suchą karmę kupiłam specjalnie dla niego taką drobniutką jak dla kotka- no powiedzmy zjada.Ach i Misiu jak zwykle pozdrawia swoich fanów :bye:

Posted

Aaaa... no to skoro Miś nie jest osamotniony, nie jest rodzynkiem - niejadkiem to ulga. Pewno rzeczywiście taki typ. :-)

A co do... to naprawdę aż dziw. Ni jednego tel. :-(

Posted

Mira, przepraszam, w natłoku spraw do załatwienia przeoczyłam termin zapłaty za domek Misia. Przed chwila to naprawiłam, przelew na 350 zł poszedł na odpowiednie konto. Przepraszam :oops:
To, że nie udzielam się na wątku Misia wcale nie znaczy, że mu nie kibicuję, zaglądam, jak tylko czas mi na to pozwala. Misiu jest jedynym psiakiem na dogo, którego losy śledzę i trzymam kciuki za domek.
Mireczko, czy nawiązałaś kontakt z tą dziewczyną, która wiozła Misia z Krakowa do Ciebie ?

Posted

Elik,jeśli chodzi o pieniądze za Miśka to nic się nie stało:lol:Wiem jaka jesteś zabiegana za psami hihihi.A Nadje spotkałam i prosiłam o wsparcie w znalezieniu domku.Oczywiście wysłałm jej Miśkowe dane i bez echa.Nadja też zabiegana,więc dziś ponowie Misia.:shake:A Misiek bryka....:evil_lol:

Posted

Ja nie robię wydarzenia, po prostu u siebie na tablicy zamieściałam jego zdjęcie z tekstem ogłoszenia, znajomi to udostępniają potem ich znajomi i tak się rozprzestrzenia, tylko trzeba pamietać żeby przynajmniej dwa razy dziennie samemu udostępnić żeby dożo osób zobaczyło ;) tak zrobiłam z Aiszą i podziałało;) a Misiu ma tak przejmujące spojrzenie, że w końcu jakiś dobry człowiek musi na niego zwrócić uwagę!!! A mój Jozin (labradorek -też znaleziony) dzisiaj przez deszcz bardzo smutny bo jest chory i nie może wychodzić jak pada!!! :(

Posted

Ja nie robię wydarzenia, po prostu u siebie na tablicy zamieściałam jego zdjęcie z tekstem ogłoszenia, znajomi to udostępniają potem ich znajomi i tak się rozprzestrzenia (...) A mój Jozin (labradorek -też znaleziony) dzisiaj przez deszcz bardzo smutny bo jest chory i nie może wychodzić jak pada!!! :(

Dziękujemy za pomoc. :-)
Zdrowiej Jozinku, nie daj się choróbskom...

Posted

majqa napisał(a):
Dziękujemy za pomoc. :-)
Zdrowiej Jozinku, nie daj się choróbskom...

To gdzie wy mieszkacie,że tylko padało?!Bo u mnie k/Kielc szalała taka burza,że zrywało dachy,łamało drzewa a ja z psami siedziałam w domu i patrzyliśmy przez okno co się dzieje.Moje ranczo szczęściem omineło zło.Teraz tylko brak prądu i idziemy spać:)Dobrej nocki i całuski od miłego Miśka!

Posted

Okolice Łodzi Mireczko. Teraz, przed momentem mieliśmy oberwanie chmury ale też już jest po wszystkim. :-)
Współczuję Wam opisanych atrakcji. Wyobrażam sobie, że nie było wesoło, a do tego ten... strach.

Posted

Ja nie robię wydarzenia, po prostu u siebie na tablicy zamieściałam jego zdjęcie z tekstem ogłoszenia, znajomi to udostępniają potem ich znajomi i tak się rozprzestrzenia, tylko trzeba pamietać żeby przynajmniej dwa razy dziennie samemu udostępnić żeby dożo osób zobaczyło ;) tak zrobiłam z Aiszą i podziałało;) a Misiu ma tak przejmujące spojrzenie, że w końcu jakiś dobry człowiek musi na niego zwrócić uwagę!!! A mój Jozin (labradorek -też znaleziony) dzisiaj przez deszcz bardzo smutny bo jest chory i nie może wychodzić jak pada!!! :(

Misiorek baaardzo dziękuje:)A Jozinka zaprasza na spacer i wygłupy:)nie bedzie smutny!

Posted

Jestem Kochane, już uzupełniam wpłaty z deklaracji... Ech, do dupy wszystko - mój Rafi stracił dom stały - ta dizewczyna napisała mi że go oddaje, przetrzyma go jeszcze przez 3 tyg dopóki u ZiuziM nie zwolni się miejsce... Tyle razy miałam zmienić tytuł Rafciowego wątku, ale się wstrzymywałam...

Posted

O jasny gwint... :-(
Jaki był powód oddania???
No i co teraz... Przecież na Rafiego nie masz pieniążków.
Qrczę, źle mi z tym, bo te pieniążki trafiły się Misiowi. :-(

Posted

No co Ty Majqa! Niech Ci nie będzie źle... Mam jeszcze trochę fantów na bazarki... Powód? Hmmm - Rafik zniszczył jej parę rzeczy w domu, "przywiązywanie do łóżka jak wychodziła" nie skutkowało :o Poza tym, w przeciwieństwie do swojej "pani" nie pokochał koni - boi się ich a dziewczyna nie ma czasu ani kasy na szkolenie. A tak naprawdę to wspominała coś, że od lipca ma pracę i nie sądziła, że z psem może być tyle kłopotów...

Posted

[quote name='holly101']No co Ty Majqa! Niech Ci nie będzie źle... Mam jeszcze trochę fantów na bazarki... Powód? Hmmm - Rafik zniszczył jej parę rzeczy w domu, "przywiązywanie do łóżka jak wychodziła" nie skutkowało :o Poza tym, w przeciwieństwie do swojej "pani" nie pokochał koni - boi się ich a dziewczyna nie ma czasu ani kasy na szkolenie. A tak naprawdę to wspominała coś, że od lipca ma pracę i nie sądziła, że z psem może być tyle kłopotów...
O matko... czułam, że mnie załamiesz. :-(
Nie rozpędzę się, by napisać, co myślę, bo nadszarpnęłabym znów ekhm... netykietę... :angryy:

Holly...
Ja poszperam po fantach i jeśli zechcesz podeślę Ci opisy i foty na mail, byś mogła zrobić równoległy bazarek (równoległy, by się ewentualnym kupującym nie pokićkało, skąd i jaka wysyłka). Może tak być?

Posted

No nie coraz bardziej wyrafinowane pomysły maja niektórzy aby pozbyć się zwierzaka.
A co ona myślała że on będzie leżał nieruchomo jak pluszak i ruszał się tylko wtedy kiedy jej będzie pasowało ????????????
Na tym zakończę .... wrze we mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misiaczku mam niespodziankę dla Ciebie Twoja podobizna będzie w filmiku który tworzę :-)

Posted

holly101 napisał(a):
Jestem Kochane, już uzupełniam wpłaty z deklaracji... Ech, do dupy wszystko - mój Rafi stracił dom stały - ta dizewczyna napisała mi że go oddaje, przetrzyma go jeszcze przez 3 tyg dopóki u ZiuziM nie zwolni się miejsce... Tyle razy miałam zmienić tytuł Rafciowego wątku, ale się wstrzymywałam...

No kurcze,ktos decyduje się na psa zabiera go i co?Nie będe tego komentować....Biedny Rafi.

Posted

mira145 napisał(a):
No kurcze,ktos decyduje się na psa zabiera go i co? (...)

I pies ma być bezproblemowym, chodzącym jak szwajcarski zegarek ideałem, w myśl mrzonek, jakie sobie stworzyła strona adoptująca.

Posted

majqa napisał(a):
I pies ma być bezproblemowym, chodzącym jak szwajcarski zegarek ideałem, w myśl mrzonek, jakie sobie stworzyła strona adoptująca.

Taaak.Tylko jak to wytłumaczyć psu;(