Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Dziewczynki, szacun jak zwykle, musi ktoś się dla Misia wyszukać:cool3: A swoją drogą napiszcie proszę jaka jest zasada tych ogłoszeń, pomogłabym w dzierganiu ich, ale nie wiem jak to zrobić:crazyeye:.
Izuś bardzo dziękuję za odzew na wątku suni:)
A tu zachodzę w głowę kto jest czyim uchem, okiem.....:diabloti: Jak dobrze oglądać Misia i Dolarka w takim stanie... Ukłony dla Pani Opiekunki:)

Posted

Aaaa, to możemy się tak umówić. :-) Jeśli oczywiście możesz zadzwonić na stacj.
Jak mi powiesz pi razy futryna, o której to będę czatować przy fonie i uprzedzę mamę, by nie sięgała po słuchawkę.

Posted

No coś Ty, nie ma za co, poza tym lubię słuchać Twojego głosu. Krocie byś, i tu mówię poważnie, zarobiła na opowiadaniu bajek dzieciom. :-) Masz miękki, ciepły, aksamitny głos. Tylko pozazdrościć.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki jak się cieszę, że nasz Miś ma tak dobrze, że jest bezpieczny. Na fotkach taka kruszyna kochana, pierdółeczka:)
Przepraszam Was, ale muszę to opowiedzieć. Dziś jak wracałam z uczelni, wyszłam szybciej, bo prac do napisania od cholery, na rogu Smugowej i Franciszkańskiej widzę zbiegowisko i psa całego we krwi:(:(:( Ludziska pomagali, nie gapili się, fajnie się zachowali. Pies, śliczny, chyba starszy onek wyleciał lub został wyrzucony z 2 piętra kamienicy wprost na ulicę!!!!! :angryy::angryy: Facet, któremu tuż przed maską auta ten biduś upadł zatrzymał się, wezwał policję, ludzi ze schroniska. Był bardzo przejęty, kochany człowiek, dzięki niemu pomoc nadeszła. Siedziałam z psiakiem, aż do przyjazdu auta schronowego i wetki, niestety około 25 minut, ten biduś wył, krwi pełno, ale był przytomny, głaskałam, gadałam doń, ale nic więcej nie zrobiłam. Łapki na bank połamane, obawiam się o kręgosłup, zrobił kupkę, siku, z pysia krew mu leciała. Dostał potem zastrzyk przeciwbólowy, ale martwię się o niego, czy z tego wyjdzie i w jakim stanie:( Był taki obolały, nawet raz na mnie nie warknął,wtulił się i tak leżał skomląc co jakiś czas i chcąc się podnieść:placz:. Ludzie wzburzeni, jedna pani przyniosła wodę, ale nie chciał, inna parasol, więc trzymała go nad nami, ładnie się zachowali, pomagali. Policja nikogo w tym mieszkaniu nie zastała, ale nawet jeśli go nikt nie wypchnął to jak można zostawić okno rozwalone na maksa, gdy psiak zostaje sam??!!!! W bańce mi się to nie mieści. Siedzę nad pracami, piszę teraz, ale cały czas mam go przed oczami. Na stronie schronu cisza o nim. To dziś było, pewnie za wcześnie. Sorka Dziewczynki, ale jak on tak leżał bideńki to o Misiu też pomyślałam, że naszemu smoczkowi się udało na szczęście. Mireczko dzięki wielkie i Wam Dziewczyny też! A swoją drogą może wiecie jak można pomóc takiemu psiakowi, co zrobić jak jest podejrzenie złamania kręgosłupa? Wpieprzało mnie, że tylko go głaszczę, a on cierpi, ja jestem obok, niby myśląca istota, a gów...robię, czekam jak debil, a pies wyje! Szlag by to:angryy:

Dowiedzialas sie moze zuuota co z tym biedakiem?

A Misiu robi piékne miny do zdjéc :)

Posted

majqa napisał(a):
No coś Ty, nie ma za co, poza tym lubię słuchać Twojego głosu. Krocie byś, i tu mówię poważnie, zarobiła na opowiadaniu bajek dzieciom. :-) Masz miękki, ciepły, aksamitny głos. Tylko pozazdrościć.

Izuś, dziękuję, to mnie zastrzeliłaś, bardzo mi miło:):):):)
Emi przepraszam, ale prowadzą śledztwo w tej sprawie i obowiązuje cisza:(

Posted

Marycha35 napisał(a):
Izuś, dziękuję, to mnie zastrzeliłaś, bardzo mi miło:):):):) (...)

Ależ to była najszczersza prawda Marysiu. Taki głos to skarb. :-)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Izuś, dziękuję, to mnie zastrzeliłaś, bardzo mi miło:):):):)
Emi przepraszam, ale prowadzą śledztwo w tej sprawie i obowiązuje cisza:(

to oki, nie ma sprawy, dobrze ze sledztwo trwa. a to czy pies zyje to tez tajemnica?

Posted

Misiu pamięta o Was:loveu: ale ja padam na mo.... ze zmęczenia:lol:Psiaki szaleją teraz do nocy to i mało czasu na pisanie.Więc buziole od Misiora:dog:

Posted

majqa napisał(a):
Czy aby doberek? Z tymi naszymi ogłoszeniami coś cienko. Cisza w eterze aż boli. :-(

Przyszła mi ostatnio taka myśl do głowy... żeby zmienić Misiakowi imię do ogłoszeń... bo to może nie my przynosimy mu pecha?

Posted

To akurat nie jest ważne, bo i tak domek może sobie imię zmienić, a że w hoteliku dużo psów to na większość można pieszczotliwie wołać "Misiaczku" ;)

Posted

Opis ma fajny, zdjecia wspaniale ale nadal czekamy na cud. Wszelkie chwyty marketingowe warto wykorzystac... byle super rodzinke Misiowi (vel...) znalezc. Dobrze, ze macie jeszcze wiare w sukces, mi tez sie udzieliło troche.