mari23 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 majqa napisał(a):Ilonka ma rację, fb stało się swoistą kalką dogo. Zauważcie, że jeszcze na początku istniało, zgodne z nazwą grupy zróżnicowanie treści, jakie ludzie wrzucają. Obecnie, wystarczy się przełączyć między grupami i w każdej, byle zwierzęcej, te same apele = wydarzenia i... choć są one jak najbardziej zasadne to tym wrzucaniem ich wszędzie, byle tylko... zaczynają nużyć, powszednieją, tracą swoje przesłanie i rozmach. dokładnie to samo stało się na naszej-klasie Quote
majqa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dostałam dziś fakturę od Miry. Pięknie dziękuję. :-) Zostaną usunięte dane osobowe, wstawię na pierwszą. :-) Quote
mira145 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 W niedzielę idziemy z moim synem i Miśkiem nad zalew gdzie zawsze jest dużo ludzi.Mam od Eli chustkę z napisem -szukam domu-napiszę czy coś nam to :lying:dało.Może jak ktoś zobaczy....:crazyeye: Quote
majqa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 No może, może... Miruś, tylko uważaj, plizzz, żeby nie nawiał skubaniec. Quote
Javena Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 (edited) No nie, trafiłam tu przypadkiem .Małgorzata ? Taki numer? Ja już nie wiem ,komu wierzyc. Czy naprawde ta mamona moze tak człowieka zmienić? Byłam zdziwiona ,jak wysyłałam z bazarku życzenia świateczne,że nie przyjmuje pw. Myslałam ,ze moze cos jej sie stało,albo zrezygnowała ,bo znalazłam ją na jakimś innym forum. Re: Pieski wyciągnięte z olkuskiej mordowni, pod ... - Forum o psach szkać w GOOGLACH Edited May 7, 2012 by Javena Quote
majqa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Javena napisał(a):(...) Ja już nie wiem ,komu wierzyc. (...) Najlepiej własnemu czujowi (czego Boże broń nie piszę złośliwie). Smutne ale prawdziwe. A reszta to przyjrzenie się faktom, wątkom psów, rozliczeniom na nich i rozliczeniom bazarków. Istna skarbnica wiedzy. Mnie dogo nauczyło jednego. Nie ufać, dzięki czemu coraz rzadziej się rozczarowuję. Quote
majqa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Nieprzebrane tłumy Miśku u Ciebie... No nic, ja się melduję w oczekiwaniu na jakieś dobre (telefonowe) wieści. Quote
Marycha35 Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Też się odmeldowuję:) Oby chustka zdziałała cuda:):):) Quote
elik Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Skarbnik Misia melduje posłusznie, że kasa Misia jest pusta :( Dzisiaj wpłaciłam 179,50 zł jako I ratę za hotelik za okres 4.05. - 3.06.br. Czytałam, że Misiu dostał w spadku pokaźną sumę po psiaczku, który szczęśliwie ma już swój domek. Komu mam podać nr konta do wpłaty i ogromne podziękowania za tak wspaniałą pomoc ? [CENTER]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: [/CENTER] Quote
majqa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Eluś, lada moment będą pieniążki z bazarku ogłoszeniowego Aguchy więc na spokojnie dopłacisz drugą ratę, a w kwestii konta do podania... Napisz proszę do holly101. To od Niej miała spłynąć pomoc, jeśli dobrze pamiętam ok. 500zł. Edit: Tak, ok. 500zł to miało być: [quote name='holly101']Kochane Misiowi dostanie się..... ok 500zł z bazarku [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] jupi!!!! Rafik pojechał do domu. Chciałabym 100zł przeznaczyć na jakiegoś bidnego psiaczka u ZuziM, która świetnie się Raficzkiem zajmowała a resztę oddać Szorstkiemu Niedźwiedziowi [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] Quote
elik Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) [quote name='majqa']Eluś, lada moment będą pieniążki z bazarku ogłoszeniowego Aguchy więc na spokojnie dopłacisz drugą ratę, a w kwestii konta do podania... Napisz proszę do holly101. To od Niej miała spłynąć pomoc, jeśli dobrze pamiętam ok. 500zł. Edit: Tak, ok. 500zł to miało być:[/QUOTE] Ok zaraz napiszę. Mam nadzieję, że nie weźmie mnie za oszustkę ;) Edit Wysłałam informację o numerze konta. Edited May 9, 2012 by elik Quote
majqa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nie żartuj Eluś, przecież Holly zna wątek i wie o zmianie skarbnika. :-) Quote
elik Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) [quote name='majqa']Nie żartuj Eluś, przecież Holly zna wątek i wie o zmianie skarbnika. :-)[/QUOTE] No so, no so, tylko nie po okach ;) Dostałam na PW wiadomość od Holly, że już wczoraj na konto Misia wysłała 6 pięknistych stóweczek :multi: Właśnie wróciłam z banku, wpłynęło dla Misia 600 zł. [CENTER][COLOR=#800080][SIZE=4]Holly bardzo serdecznie dziękujemy[/SIZE][/COLOR] :iloveyou: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :iloveyou: [/CENTER] Poszła II rata za hotel. Edited May 9, 2012 by elik Quote
majqa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 O jaaa... eee... no słów zabrakło!!!!!! :eek2::mdleje: [CENTER][SIZE=3][I][COLOR=#0000cd][B]Holly!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/I][/SIZE] [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/8246/hollys.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
elik Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='majqa']O jaaa... eee... no słów zabrakło!!!!!! :eek2::mdleje: [CENTER][SIZE=3][I][COLOR=#0000cd][B]Holly!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/I][/SIZE] [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/8246/hollys.jpg[/IMG] [/CENTER] [/QUOTE] Majqa, jak pięęęęęęknieeee :crazyeye: Quote
Agucha Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [img]http://www.bukietybaranowska.com.pl/sklep/files/bukiet-wiosenny.jpg[/img] [COLOR=#008000][B]Kochana Karolko - wielkie dzięki![/B][/COLOR] :) Quote
elik Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 A ja nie mam takich pięknych kwiatków do wklejania :placz: Quote
majqa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 ..., a bo to nam się udaje przypadkiem wynaleźć w necie. :-) Quote
Marycha35 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Holly, jesteś święta, to fakt:):):):) DZIEKÓWECZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
holly101 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Hej Kochane, mam nadzieję, że we mnie nie zwątpiłyście - bo tak między wierszami coś wyczytałam ;) Ale ja naprawdę w ogóle czasu nie mam - nawet dla własnego Leośka a co dopiero na dogo :( Na szczęście przelew poszedł i powiem Wam, że jak tylko znajdę chwilę to zrboie kolejny bazar - tym razem książkowo - filmowy, teraz musze się tylko uporać z wysyłką paczek a nie ukrywam, że tej części bazarku nie trawię najbardziej :) No i dziękuję za przepiękne kwiaciory!!!!!! Quote
majqa Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Nie żartuj, jakie zwątpienie. :-) Ela jest gigant skrupulatna i wyjątkowo taktowna więc wolałam znaleźć info o obietnicy i o kwocie, bo pewno nie miałaby śmiałości napisać do Ciebie. Z kolei, gdyby coś się zadziało i nie doszłoby do tej wpłaty też nie byłoby z tego powodu larum, bo od obietnicy do teraz wiele miało prawo się zadziać. Ostatnia nieobecność Ciebie na wątku a wiadomy, przeszły cyrk, to dwie zupełnie inne sprawy. Quote
emilia2280 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='mira145']W niedzielę idziemy z moim synem i Miśkiem nad zalew gdzie zawsze jest dużo ludzi.Mam od Eli chustkę z napisem -szukam domu-napiszę czy coś nam to :lying:dało.Może jak ktoś zobaczy....:crazyeye:[/QUOTE] Mireczko, jeszcze Misiowi kwiaty we wlosy i bédzie "potarrrgal wiaatr" ;ppp Jak tam panicz? Kási miésko i jabluszko chétniej? Quote
mira145 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Misiek,to straszny niejadek:shake:mięsko owszem jabłko też ale tak ,żeby nie przybrać na wadze:shake:oj ciężko z nim i żeby przytył:shake:to jedyna jego wada.Owszem je ale delikatne:shake: Quote
Agucha Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Kochani, nie wiem czy doczekam się na te 2 pakiety na bazarku... Jutro upływa termin jaki dałam na wklejenie. Od lutego to chyba dużo czasu? :roll: Jak nie dolecą - wpłata - 10zł - będzie traktowana jako darowizna. Podajcie mi proszę nr konta misiowego :) Quote
majqa Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Od lutego to minęło czasu od diabła i trochę. Już podaję dane wpłatowe Eli. :-) Quote
Recommended Posts