Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Ilonka ma rację, fb stało się swoistą kalką dogo. Zauważcie, że jeszcze na początku istniało, zgodne z nazwą grupy zróżnicowanie treści, jakie ludzie wrzucają. Obecnie, wystarczy się przełączyć między grupami i w każdej, byle zwierzęcej, te same apele = wydarzenia i... choć są one jak najbardziej zasadne to tym wrzucaniem ich wszędzie, byle tylko... zaczynają nużyć, powszednieją, tracą swoje przesłanie i rozmach.

dokładnie to samo stało się na naszej-klasie

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę idziemy z moim synem i Miśkiem nad zalew gdzie zawsze jest dużo ludzi.Mam od Eli chustkę z napisem -szukam domu-napiszę czy coś nam to :lying:dało.Może jak ktoś zobaczy....:crazyeye:

Posted (edited)

No nie, trafiłam tu przypadkiem .Małgorzata ? Taki numer? Ja już nie wiem ,komu wierzyc. Czy naprawde ta mamona moze tak człowieka zmienić? Byłam zdziwiona ,jak wysyłałam z bazarku życzenia świateczne,że nie przyjmuje pw. Myslałam ,ze moze cos jej sie stało,albo zrezygnowała ,bo znalazłam ją na jakimś innym forum.

Re: Pieski wyciągnięte z olkuskiej mordowni, pod ... - Forum o psach szkać w GOOGLACH

Edited by Javena
Posted

Javena napisał(a):
(...) Ja już nie wiem ,komu wierzyc. (...)

Najlepiej własnemu czujowi (czego Boże broń nie piszę złośliwie). Smutne ale prawdziwe.
A reszta to przyjrzenie się faktom, wątkom psów, rozliczeniom na nich i rozliczeniom bazarków.
Istna skarbnica wiedzy.

Mnie dogo nauczyło jednego. Nie ufać, dzięki czemu coraz rzadziej się rozczarowuję.

Posted

Skarbnik Misia melduje posłusznie, że kasa Misia jest pusta :(
Dzisiaj wpłaciłam 179,50 zł jako I ratę za hotelik za okres 4.05. - 3.06.br.
Czytałam, że Misiu dostał w spadku pokaźną sumę po psiaczku, który szczęśliwie ma już swój domek. Komu mam podać nr konta do wpłaty i ogromne podziękowania za tak wspaniałą pomoc ?

[CENTER]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

[/CENTER]

Posted

Eluś, lada moment będą pieniążki z bazarku ogłoszeniowego Aguchy więc na spokojnie dopłacisz drugą ratę, a w kwestii konta do podania... Napisz proszę do holly101. To od Niej miała spłynąć pomoc, jeśli dobrze pamiętam ok. 500zł.

Edit:
Tak, ok. 500zł to miało być:

[quote name='holly101']Kochane Misiowi dostanie się..... ok 500zł z bazarku [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] jupi!!!! Rafik pojechał do domu. Chciałabym 100zł przeznaczyć na jakiegoś bidnego psiaczka u ZuziM, która świetnie się Raficzkiem zajmowała a resztę oddać Szorstkiemu Niedźwiedziowi [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]

Posted (edited)

[quote name='majqa']Eluś, lada moment będą pieniążki z bazarku ogłoszeniowego Aguchy więc na spokojnie dopłacisz drugą ratę, a w kwestii konta do podania... Napisz proszę do holly101. To od Niej miała spłynąć pomoc, jeśli dobrze pamiętam ok. 500zł.

Edit:
Tak, ok. 500zł to miało być:[/QUOTE]

Ok zaraz napiszę. Mam nadzieję, że nie weźmie mnie za oszustkę ;)

Edit
Wysłałam informację o numerze konta.

Edited by elik
Posted (edited)

[quote name='majqa']Nie żartuj Eluś, przecież Holly zna wątek i wie o zmianie skarbnika. :-)[/QUOTE]

No so, no so, tylko nie po okach ;)

Dostałam na PW wiadomość od Holly, że już wczoraj na konto Misia wysłała 6 pięknistych stóweczek :multi:

Właśnie wróciłam z banku, wpłynęło dla Misia 600 zł.

[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=4]Holly bardzo serdecznie dziękujemy[/SIZE][/COLOR]

:iloveyou: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :iloveyou:
[/CENTER]

Poszła II rata za hotel.

Edited by elik
Posted

O jaaa... eee... no słów zabrakło!!!!!! :eek2::mdleje:

[CENTER][SIZE=3][I][COLOR=#0000cd][B]Holly!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/I][/SIZE]

[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/8246/hollys.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='majqa']O jaaa... eee... no słów zabrakło!!!!!! :eek2::mdleje:

[CENTER][SIZE=3][I][COLOR=#0000cd][B]Holly!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/I][/SIZE]

[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/8246/hollys.jpg[/IMG]
[/CENTER]
[/QUOTE]

Majqa, jak pięęęęęęknieeee :crazyeye:

Posted

Hej Kochane, mam nadzieję, że we mnie nie zwątpiłyście - bo tak między wierszami coś wyczytałam ;) Ale ja naprawdę w ogóle czasu nie mam - nawet dla własnego Leośka a co dopiero na dogo :( Na szczęście przelew poszedł i powiem Wam, że jak tylko znajdę chwilę to zrboie kolejny bazar - tym razem książkowo - filmowy, teraz musze się tylko uporać z wysyłką paczek a nie ukrywam, że tej części bazarku nie trawię najbardziej :)

No i dziękuję za przepiękne kwiaciory!!!!!!

Posted

Nie żartuj, jakie zwątpienie. :-) Ela jest gigant skrupulatna i wyjątkowo taktowna więc wolałam znaleźć info o obietnicy i o kwocie, bo pewno nie miałaby śmiałości napisać do Ciebie. Z kolei, gdyby coś się zadziało i nie doszłoby do tej wpłaty też nie byłoby z tego powodu larum, bo od obietnicy do teraz wiele miało prawo się zadziać.
Ostatnia nieobecność Ciebie na wątku a wiadomy, przeszły cyrk, to dwie zupełnie inne sprawy.

Posted

[quote name='mira145']W niedzielę idziemy z moim synem i Miśkiem nad zalew gdzie zawsze jest dużo ludzi.Mam od Eli chustkę z napisem -szukam domu-napiszę czy coś nam to :lying:dało.Może jak ktoś zobaczy....:crazyeye:[/QUOTE]

Mireczko, jeszcze Misiowi kwiaty we wlosy i bédzie "potarrrgal wiaatr" ;ppp Jak tam panicz? Kási miésko i jabluszko chétniej?

Posted

Misiek,to straszny niejadek:shake:mięsko owszem jabłko też ale tak ,żeby nie przybrać na wadze:shake:oj ciężko z nim i żeby przytył:shake:to jedyna jego wada.Owszem je ale delikatne:shake:

Posted

Kochani, nie wiem czy doczekam się na te 2 pakiety na bazarku... Jutro upływa termin jaki dałam na wklejenie. Od lutego to chyba dużo czasu? :roll: Jak nie dolecą - wpłata - 10zł - będzie traktowana jako darowizna.

Podajcie mi proszę nr konta misiowego :)