Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

majqa napisał(a):
Marysiu, w kwestii pieniążków, tu dojdą jeszcze te z bazarku ogłoszeniowego Aguchy i to jest ten, niewątpliwy plus.

...i 250zł od mojej znajomej ;)

Co do tekstu i namiarów - tak jak już gdzieś tu wcześniej pisałam - sklecę tekst i podam swój telefon jeżeli to tylko może pomóc Michowi :)

Edited by Agucha
Posted

Agucha napisał(a):
...i 250zł od mojej znajomej ;)

Co do tekstu i namiarów - tak jak już gdzieś tu wcześniej pisałam - sklecę tekst i podam swój telefon jeżeli to tylko może pomóc Michowi :)

Dziękuski za zgodę!!! :-) Yuhuuu i jeszcze huhuhu na dokładkę!!! To już tylko dla oczywistego przypomnienia, obskakuj plizzz, plizzz, Kraków, a ja wezmę na klatę ;-) świętokrzyskie.

Posted

Misio Was pozdrawia i ma się dobrze:pJuż się rozpanoszył - nad ranem wchodzi do mojego łóżka przytula się i zasypia.Wcześniej łóżka i mnie bronila Saba:evil_lol:Uwielbia spacery po lesie, lecz ciągnie na smyczy i najlepiej pobiegałby sam:lol:.

Posted

mira145 napisał(a):
Misio Was pozdrawia i ma się dobrze:pJuż się rozpanoszył - nad ranem wchodzi do mojego łóżka przytula się i zasypia.Wcześniej łóżka i mnie bronila Saba:evil_lol:Uwielbia spacery po lesie, lecz ciągnie na smyczy i najlepiej pobiegałby sam:lol:.

Och, gdyby tak Sabcia wiedziała, że tak szybko zmieniłaś sobie przytulaka w łóżeczku, to by pewnie na stópkach wracała do hoteliku :evil_lol:

Posted

Niestety ataK przyjęła taktykę nie pojawiania się na dogo. Jeśli ta sytuacja utrzyma się przez kilka dni, to niestety pozostanie tylko ban - mimo, że jest szansa normalnego rozwiązania tej sytuacji i rozliczenia tych bazarków. Ze strony walki o kasę Misia pozostanie Wam jedynie policja/sąd.

Posted

Viris napisał(a):
Niestety ataK przyjęła taktykę nie pojawiania się na dogo. (...)

Nie ma zapewne czasu albo znów stoi za tym jakaś niezwykła historia, czyli niemoc w dowolnej postaci.

Posted

Oj Misiaku biedny, dobrze że już masz nowe, lepsze miejsce, tej kasy pewnie nie doczekasz:shake:, ale choć kochani ludzie wokół i twoje spojrzenie weselsze...
Milusia wiosennie pozdrawia

Posted

mira145 napisał(a):

A Lolka taka niemota i wpuszcza do swojego lózka = swojej mamy? Wiem ze Lolka polubila Misia, wiéc calkiem prawdopodobne ze dzielá sié lózkiem i mamá :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
A Lolka taka niemota i wpuszcza do swojego lózka = swojej mamy? Wiem ze Lolka polubila Misia, wiéc calkiem prawdopodobne ze dzielá sié lózkiem i mamá :)

Lolka?Pierwsza mnie zdradziła i ukochała sobie pańcia z drugiej strony łóżka:pI tam nie pojawi się żaden czworonóg!Ale Misia owszem lubi:lol:

Posted

majqa napisał(a):
Miro, dziękuję serdecznie za wysłaną fakturę. :-) Po usunięciu danych personalnych została wstawiona do postu 3.

Mam nadzieję,że drugiej fakt.nie wystawię,bo Miś już będzie u siebie.Życzę mu z całego serca:loveu:

Posted

mira145 napisał(a):
Mam nadzieję,że drugiej fakt.nie wystawię,bo Miś już będzie u siebie.Życzę mu z całego serca:loveu:

Z całego serca dziękuję za te życzenia Miro! :-)