majqa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Marysiu, w kwestii pieniążków, tu dojdą jeszcze te z bazarku ogłoszeniowego Aguchy i to jest ten, niewątpliwy plus. Quote
Agucha Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 (edited) majqa napisał(a):Marysiu, w kwestii pieniążków, tu dojdą jeszcze te z bazarku ogłoszeniowego Aguchy i to jest ten, niewątpliwy plus. ...i 250zł od mojej znajomej ;) Co do tekstu i namiarów - tak jak już gdzieś tu wcześniej pisałam - sklecę tekst i podam swój telefon jeżeli to tylko może pomóc Michowi :) Edited March 25, 2012 by Agucha Quote
majqa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Agucha napisał(a):...i 250zł od mojej znajomej ;) Co do tekstu i namiarów - tak jak już gdzieś tu wcześniej pisałam - sklecę tekst i podam swój telefon jeżeli to tylko może pomóc Michowi :) Dziękuski za zgodę!!! :-) Yuhuuu i jeszcze huhuhu na dokładkę!!! To już tylko dla oczywistego przypomnienia, obskakuj plizzz, plizzz, Kraków, a ja wezmę na klatę ;-) świętokrzyskie. Quote
mira145 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Misio Was pozdrawia i ma się dobrze:pJuż się rozpanoszył - nad ranem wchodzi do mojego łóżka przytula się i zasypia.Wcześniej łóżka i mnie bronila Saba:evil_lol:Uwielbia spacery po lesie, lecz ciągnie na smyczy i najlepiej pobiegałby sam:lol:. Quote
elik Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 mira145 napisał(a):Misio Was pozdrawia i ma się dobrze:pJuż się rozpanoszył - nad ranem wchodzi do mojego łóżka przytula się i zasypia.Wcześniej łóżka i mnie bronila Saba:evil_lol:Uwielbia spacery po lesie, lecz ciągnie na smyczy i najlepiej pobiegałby sam:lol:. Och, gdyby tak Sabcia wiedziała, że tak szybko zmieniłaś sobie przytulaka w łóżeczku, to by pewnie na stópkach wracała do hoteliku :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Tylko już za oknem świta Niby idzie się przywitać Stawia z wdziękiem swoje uszka I ładuje się do łóżka....:lol: Quote
Viris Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Niestety ataK przyjęła taktykę nie pojawiania się na dogo. Jeśli ta sytuacja utrzyma się przez kilka dni, to niestety pozostanie tylko ban - mimo, że jest szansa normalnego rozwiązania tej sytuacji i rozliczenia tych bazarków. Ze strony walki o kasę Misia pozostanie Wam jedynie policja/sąd. Quote
majqa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Viris napisał(a):Niestety ataK przyjęła taktykę nie pojawiania się na dogo. (...) Nie ma zapewne czasu albo znów stoi za tym jakaś niezwykła historia, czyli niemoc w dowolnej postaci. Quote
Zoli36 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Oj Misiaku biedny, dobrze że już masz nowe, lepsze miejsce, tej kasy pewnie nie doczekasz:shake:, ale choć kochani ludzie wokół i twoje spojrzenie weselsze... Milusia wiosennie pozdrawia Quote
Zoli36 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Dzięki bardzo, Milusia to piłeczkowy szaleniec, ciągle goni, jak w nałogu, zwarta i gotowa:sweetCyb::Dog_run: Quote
emilia2280 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 mira145 napisał(a):Misio Was pozdrawia i ma się dobrze:pJuż się rozpanoszył - nad ranem wchodzi do mojego łóżka przytula się i zasypia.Wcześniej łóżka i mnie bronila Saba:evil_lol:Uwielbia spacery po lesie, lecz ciągnie na smyczy i najlepiej pobiegałby sam:lol:. A Lolka taka niemota i wpuszcza do swojego lózka = swojej mamy? Wiem ze Lolka polubila Misia, wiéc calkiem prawdopodobne ze dzielá sié lózkiem i mamá :) Quote
Agucha Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Misiak teraz zadbany i pachnący to i do łóżka pasuje ;) W końcu doczekał należnego mu traktowania! Pozdrawiam z ciepłego Rybnika! ;) Quote
Marycha35 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Ludkowie jak dobrze, że jesteście tu, Misio dzięki takiej Ekipce da radę:) Mam nadzieję, że AtaK się jednak ogarnie, a jak nie to.... Quote
majqa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Miro, dziękuję serdecznie za wysłaną fakturę. :-) Po usunięciu danych personalnych została wstawiona do postu 3. Quote
mira145 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 emilia2280 napisał(a):A Lolka taka niemota i wpuszcza do swojego lózka = swojej mamy? Wiem ze Lolka polubila Misia, wiéc calkiem prawdopodobne ze dzielá sié lózkiem i mamá :) Lolka?Pierwsza mnie zdradziła i ukochała sobie pańcia z drugiej strony łóżka:pI tam nie pojawi się żaden czworonóg!Ale Misia owszem lubi:lol: Quote
mira145 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 majqa napisał(a):Miro, dziękuję serdecznie za wysłaną fakturę. :-) Po usunięciu danych personalnych została wstawiona do postu 3. Mam nadzieję,że drugiej fakt.nie wystawię,bo Miś już będzie u siebie.Życzę mu z całego serca:loveu: Quote
Marycha35 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Hi, piękne słowa, dziękujemy;):):) Quote
majqa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 mira145 napisał(a):Mam nadzieję,że drugiej fakt.nie wystawię,bo Miś już będzie u siebie.Życzę mu z całego serca:loveu: Z całego serca dziękuję za te życzenia Miro! :-) Quote
Iljova Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ja na to liczę że nie będzie już żadnej faktury ,a Misiek będzie w swoim domku :-) Quote
Recommended Posts