Iljova Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Iza !!!!!!!!!!! Dość tego .... uważnie przeczytaj!!!!! [SIZE="6"]NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PECH !!!!!!!!!!!!!! Po prostu to jeszcze nie był ten moment musiało się to wszystko wydarzyć, przyjdzie moment że Misiek będzie miał domek... Quote
majqa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ło matko... zobaczyłam ogromniastą czcionkę i mało zawału nie dostałam. :eviltong: Widzę, widzę, przeca ślepa nie jezdem. :evil_lol: Quote
Iljova Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 To super że widzisz ;-) jeszcze to bardzo dobrze zapamiętaj :-) Quote
majqa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Iljova napisał(a):To super że widzisz ;-) jeszcze to bardzo dobrze zapamiętaj :-) Co to jest dziś dzień wysypu złośliwców? :evil_lol: :lol: Zapamiętam, zapamiętam ale prośbę o... podtrzymuję. :cool1: Quote
Iljova Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Prosić zawsze możesz ale nie motywuj tego pechem. To nie jest złośliwość to po prostu prawda :-) Jak już mu coś przyniosłaś to szczęście że w spokoju może czekać na ten swój jeden jedny dom. Inna rzecz że brały w tym udział też inne osoby :) Wspaniałego dnia Wam życzę , a ja niedługo zaczynam pracę :) Quote
majqa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Oj, Bido... czyli masz popołudniówkę. Zatem spokojnej pracy Ci życzę i miłego wieczoru. :-) Quote
elik Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ja się dla Misia na wszystko zgodzę :) A do kiedy czekać ? Zadzwonię do Pani, której podesłałam Misia i zapytam kiedy jedzie do siostry, bo to do siostry z dużym ogrodzonym terenem Misiu miałby pojechać. Nie chcę nalegać więc zadzwonię jutro - wczoraj podesłałam nowe zdjęcia Misia. Quote
Iljova Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 majqa napisał(a):Oj, Bido... czyli masz popołudniówkę. Zatem spokojnej pracy Ci życzę i miłego wieczoru. :-) Nie zdążyłam już przeczytać :) A teraz jeszcze godzina i idę na autobus :) Misiaczku ..... śliczny slodki psiaku Quote
majqa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 elik napisał(a):Ja się dla Misia na wszystko zgodzę :) A do kiedy czekać ? Zadzwonię do Pani, której podesłałam Misia i zapytam kiedy jedzie do siostry, bo to do siostry z dużym ogrodzonym terenem Misiu miałby pojechać. Nie chcę nalegać więc zadzwonię jutro - wczoraj podesłałam nowe zdjęcia Misia. Dziękuję Eluś! :loveu: :loveu: :loveu: Czyli... kiedy... lecę z ogłoszeniami z Twoimi danymi na rejon świętokrzyskiego. :lol: Czekam jeszcze na decyzję Agi. A co do tego domku... no jasne, skoro tak, to trzeba jeszcze poczekać. :-) Ostatni pakiet ogłoszeń Misio miał wraz z bazarkiem Agi, czyli nie tak dawno. Quote
Agucha Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 majqa napisał(a): Czekam jeszcze na decyzję Agi. Na jaką decyzję Izka? :) Quote
majqa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='Agucha']Na jaką decyzję Izka? :) A związaną z moim wcześniejszym postem, czyli zacytowanym poniżej. [quote name='majqa'](...) Agucho, może zechcesz albo zrobić własny tekst albo zmodyfikować któryś z dostępnych, jeśli nie, wybrać ten, który Ci leży, byle podmienić w nim tytuł? Ja napiszę jeszcze inny i... ja porobię na świętokrzyskie, a Ty może na Kraków? I kolejno, czy zgodziłabyś się :oops: podać do tych swoich ogłoszeń swoje dane kontaktowe? Elu, a czy Ty zgodziłabyś się :oops:, gdybym ja w swoich ogłoszeniach podała Twoje? Już wyjaśniam Dziewczyny, w czym rzecz. :oops: Od jasnego czorta dynda w necie ogłoszeń Misia z moimi kontaktami. To już są duble do kwadratu i moderatorzy danych stron nie tylko po tytule, fotach, tekście wyłapują dany dubel ale i po kontaktach. Jak nam usuną te duble to nasza robota pójdzie w diabły. :-( A pomniejsza sprawa... śmiejcie się ale... ja już naprawdę myślę, że może jak się wyrzuci z tekstu moje dane kontaktowe to może Miśka odpuści ten przewlekły pech. :-( Quote
Marycha35 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Dziewczynki a może się uda z tym domkiem od Eli....jakoś tak czuję;):):):):) Misiuchna nasz miałby wreszcie swego ludzia kochanego:) Quote
elik Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ale fajniste Ja też bardzo chciałabym, żeby Misiowi ten domek wypalił. Jeśli siostra jest taka jak ta pani, to Misiu miałby super. Quote
Iljova Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 A ja myślałam ze to domena Marysi :) ja jeszcze chwilę i idę spać spokojnej nocy :) Quote
elik Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Iljova napisał(a):A ja myślałam ze to domena Marysi :) ja jeszcze chwilę i idę spać spokojnej nocy :) Ja już padam na pysk, a jeszcze pranie muszę powiesić :( Miłych, kolorowych snów :) Quote
Iljova Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Żebym mogła to bym Ci pomogła :) ale daleko jestem ;-) Tobie też cudownych snów i spokojnej nocy Quote
Marycha35 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Ilusiu nie mogę Cię rozczarować i latam po Dogo jeszcze;) Mam nadzieję Dziewczynki, że Misiowi się uda i wkrótce będziemy wirtualnego szampana popijać za zdrowie naszego Przyjaciela w ukochanym domku:) Quote
Marycha35 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Dopisałam aktualności na pierwszej stronie i ze zgrozą looknęłam, że kasiorki to my za dużo nie mamy. Mam na myśli tej faktycznej, bo zarobionej przez Misia jest na parę miesięcy spokojnego hotelikowania... Quote
Iljova Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Dzięki Marysiu za posty do mojego ranne czytania ;-) A Misiek będzie miał domek tyle że nie znany dnia :) Quote
Recommended Posts