Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza !!!!!!!!!!! Dość tego .... uważnie przeczytaj!!!!!
[SIZE="6"]NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PECH !!!!!!!!!!!!!!
Po prostu to jeszcze nie był ten moment musiało się to wszystko wydarzyć, przyjdzie moment że Misiek będzie miał domek...

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
To super że widzisz ;-) jeszcze to bardzo dobrze zapamiętaj :-)

Co to jest dziś dzień wysypu złośliwców? :evil_lol: :lol: Zapamiętam, zapamiętam ale prośbę o... podtrzymuję. :cool1:

Posted

Prosić zawsze możesz ale nie motywuj tego pechem.
To nie jest złośliwość to po prostu prawda :-)
Jak już mu coś przyniosłaś to szczęście że w spokoju może czekać na ten swój jeden jedny dom. Inna rzecz że brały w tym udział też inne osoby :)
Wspaniałego dnia Wam życzę , a ja niedługo zaczynam pracę :)

Posted

Ja się dla Misia na wszystko zgodzę :)
A do kiedy czekać ? Zadzwonię do Pani, której podesłałam Misia i zapytam kiedy jedzie do siostry, bo to do siostry z dużym ogrodzonym terenem Misiu miałby pojechać.
Nie chcę nalegać więc zadzwonię jutro - wczoraj podesłałam nowe zdjęcia Misia.

Posted

majqa napisał(a):
Oj, Bido... czyli masz popołudniówkę. Zatem spokojnej pracy Ci życzę i miłego wieczoru. :-)

Nie zdążyłam już przeczytać :)
A teraz jeszcze godzina i idę na autobus :)
Misiaczku ..... śliczny slodki psiaku

Posted

elik napisał(a):
Ja się dla Misia na wszystko zgodzę :)
A do kiedy czekać ? Zadzwonię do Pani, której podesłałam Misia i zapytam kiedy jedzie do siostry, bo to do siostry z dużym ogrodzonym terenem Misiu miałby pojechać.
Nie chcę nalegać więc zadzwonię jutro - wczoraj podesłałam nowe zdjęcia Misia.

Dziękuję Eluś! :loveu: :loveu: :loveu: Czyli... kiedy... lecę z ogłoszeniami z Twoimi danymi na rejon świętokrzyskiego. :lol:

Czekam jeszcze na decyzję Agi.

A co do tego domku... no jasne, skoro tak, to trzeba jeszcze poczekać. :-)
Ostatni pakiet ogłoszeń Misio miał wraz z bazarkiem Agi, czyli nie tak dawno.

Posted

[quote name='Agucha']Na jaką decyzję Izka? :)

A związaną z moim wcześniejszym postem, czyli zacytowanym poniżej.

[quote name='majqa'](...)
Agucho, może zechcesz albo zrobić własny tekst albo zmodyfikować któryś z dostępnych, jeśli nie, wybrać ten, który Ci leży, byle podmienić w nim tytuł?

Ja napiszę jeszcze inny i... ja porobię na świętokrzyskie, a Ty może na Kraków?

I kolejno, czy zgodziłabyś się :oops: podać do tych swoich ogłoszeń swoje dane kontaktowe?

Elu, a czy Ty zgodziłabyś się :oops:, gdybym ja w swoich ogłoszeniach podała Twoje?

Już wyjaśniam Dziewczyny, w czym rzecz. :oops:

Od jasnego czorta dynda w necie ogłoszeń Misia z moimi kontaktami. To już są duble do kwadratu i moderatorzy danych stron nie tylko po tytule, fotach, tekście wyłapują dany dubel ale i po kontaktach. Jak nam usuną te duble to nasza robota pójdzie w diabły. :-(

A pomniejsza sprawa... śmiejcie się ale... ja już naprawdę myślę, że może jak się wyrzuci z tekstu moje dane kontaktowe to może Miśka odpuści ten przewlekły pech. :-(

Posted

Ale fajniste

Ja też bardzo chciałabym, żeby Misiowi ten domek wypalił. Jeśli siostra jest taka jak ta pani, to Misiu miałby super.

Posted

Iljova napisał(a):
A ja myślałam ze to domena Marysi :)
ja jeszcze chwilę i idę spać spokojnej nocy :)

Ja już padam na pysk, a jeszcze pranie muszę powiesić :(
Miłych, kolorowych snów :)

Posted

Ilusiu nie mogę Cię rozczarować i latam po Dogo jeszcze;) Mam nadzieję Dziewczynki, że Misiowi się uda i wkrótce będziemy wirtualnego szampana popijać za zdrowie naszego Przyjaciela w ukochanym domku:)

Posted

Dopisałam aktualności na pierwszej stronie i ze zgrozą looknęłam, że kasiorki to my za dużo nie mamy. Mam na myśli tej faktycznej, bo zarobionej przez Misia jest na parę miesięcy spokojnego hotelikowania...