Iljova Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Wow !!!Ale super zdjęcia super psiaka :-) Te zdjęcia są poprostu cudowne :-) No właśnie ..... Taki fajny psiak i ciągle bez domu :( Quote
Agucha Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ale zdjęcia!!! Nie ma bata, że Micho tym razem domu nie znajdzie. Mówię Wam! ;) Viris, buziaki za super sesję! :Rose: Quote
mira145 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 VIRIS!JESTEŚ WIELKA:multi:!Zdjęcia super,i nie trzeba było rozciągać zielonej trawy bo model MISIO bez niej wyszedł pięknie! A obróżka i adresatka od hoteliku:lol:na nową drogę dla Misia:loveu: Quote
majqa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mira145 napisał(a):(...) A obróżka i adresatka od hoteliku:lol:na nową drogę dla Misia:loveu: Miro, nie wiem, jak Ci dziękować. :oops: Jest śliczna, pasuje mi niesamowicie! :loveu: Quote
Iljova Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Zaraz Iza Tobie pasuje ? Przymierzałaś ? Kiedy ? Przecież to obroża Miśka ..... Quote
majqa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Iljova napisał(a):Zaraz Iza Tobie pasuje ? Przymierzałaś ? Kiedy ? Przecież to obroża Miśka ..... O Ty Złośliwcu!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No fakt, niefortunnie to wyraziłam. :evil_lol: Zatem... pasuje mi wzrokowo do Misia. :lol: Quote
emilia2280 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ALE zdjécia rozkoszne! po prostu przecudowne. tak mniamusne ze nie da sié nie skusic na ten brázowy nos i bursztynowe oko :) A obrózka jaka twarzowa i "paniczowska" dla tego jabluszkowego konesera :p Quote
Iljova Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 majqa napisał(a):O Ty Złośliwcu!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No fakt, niefortunnie to wyraziłam. :evil_lol: Zatem... pasuje mi wzrokowo do Misia. :lol: A mówiłam ja uważnie czytam ..... I lubię tą zabawę ;-) Nie przejmuj się ja tak często robię ;-) (uwielbiam łapac za słówka samo tak jakoś wychodzi ;-)) Quote
Marycha35 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Dziewczynki ja się zakochałam na zabój!!!!! W MISIU:):):):):) Te oczka, nos i rudziaszkowa sierstka, pierun!!!!!;) I ja pięknie dziękują za taką pyszną siurpryzę:) A hotelikowi dziękuje też za prezenty dla Misia!!!! Quote
Viris Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Mi serce pękło na pół jak Misio odprowadził nas do bramy. Chyba chciał z nami jechać :( Quote
Iljova Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Kurcze niech w końcu zobaczy go ten jego człowiek i zabierze Quote
majqa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 To jest wyjątkowo proludzki pies. Mnie też serce pęka, że on wciąż wiedzie takie tułacze życie. Wśród swoich psiaków mam takie, które, a raczej po których widzę, że może nie kochają ale bardzo lubią mój widok, on im wystarcza, reszta to rytm dnia, stabilizacja, obecność innych psów i jest super. Są i takie, które najchętniej nie odstępowałyby mnie na krok (nie ma to nic wspólnego z lękiem separacyjnym), towarzyszyły mi we wszystkim, wszędzie, byle ze mną... I do tej drugiej kategorii, w moim odczuciu, należy Misio. Byle z człowiekiem, byle przy nim. Dać mu taką sposobność, a byłby pewno najszczęśliwszym psem świata. I... za cholerę nie rozumiem, że nikt, zupełnie nikt się nim nie interesuje. Rzadko wierzę w jakieś fatum ale tu... zaczynam się wręcz zastanawiać jak odczarować tę jego przedziwną rzeczywistość. Quote
elik Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Misiu mia ł do tej pory zupełnie nieadopcyjne zdjęcia. Trzeba mu nowe gołoszenia z tymi zdjęciami - domek migiem murowany :) Ja pokazałam go pewnej osobie i czekam na odpowiedź. Quote
Iljova Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ooo..... to czekam razem z Tobą ;-) może akurat ....? Quote
eliza_sk Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Szachrajka - dzięki za cudne foto ! A doliczyłaś się już czegoś w rachunkach ? Quote
elik Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Iljova napisał(a):Ooo..... to czekam razem z Tobą ;-) może akurat ....? Też na to liczę, bo osoba której go pokazałam ma wielkie serce dla zwierząt, a psiak ma być dla siostry i może to serce, to rodzinne :) majqa napisał(a):Przeogromnie dziękuję Elu... :-) Izuniu, to byłaby wspólna radość :loveu: Quote
Viris Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Na razie czekam na odpowiedź ataK, jak coś się wyklaruje na pewno będę informować. Quote
majqa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Viris napisał(a):Na razie czekam na odpowiedź ataK, jak coś się wyklaruje na pewno będę informować. Dziękuję Viris. :-) Quote
ewatonieja Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Jak te fotki nie pomogą, to już nie wiem co :( Quote
mira145 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Viris napisał(a):Mi serce pękło na pół jak Misio odprowadził nas do bramy. Chyba chciał z nami jechać :( Viris,on Was pokochał jak tylko zobaczył Twoje autko i Was w środku!:loveu:Pewnie,że chciał z Wami jechać-szuka swojego pana:-( Quote
majqa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Eluś, biorąc pod uwagę to, co napisałaś powyżej, a co dało powiew optymizmu :-), jakiego jesteś zdania... tzn... Kiedy powinno się zastartować z kolejnymi ogłoszeniami ze zdjęciami Viris? Ile jeszcze odczekać? Quote
Agucha Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 majqa napisał(a):Eluś, biorąc pod uwagę to, co napisałaś powyżej, a co dało powiew optymizmu :-), jakiego jesteś zdania... tzn... Kiedy powinno się zastartować z kolejnymi ogłoszeniami ze zdjęciami Viris? Ile jeszcze odczekać? Obiecałam i podtrzymuję - Miś ma u mnie duuuży pakiet ogłoszeń. Tylko mówicie na jakie woj. ogłaszacie, żeby nie dublować. Najlepiej każdy ze swoim tekstem - o ile znajdą się chętni - bo później kasują jeżeli są te same bądź podobne ;/ Quote
majqa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 To ja mam pomysł. Poczekamy, co odpisze Ela, czy już robić kolejne, czy jeszcze poczekać. A kolejno... Agucho, może zechcesz albo zrobić własny tekst albo zmodyfikować któryś z dostępnych, jeśli nie, wybrać ten, który Ci leży, byle podmienić w nim tytuł? Ja napiszę jeszcze inny i... ja porobię na świętokrzyskie, a Ty może na Kraków? I kolejno, czy zgodziłabyś się :oops: podać do tych swoich ogłoszeń swoje dane kontaktowe? Elu, a czy Ty zgodziłabyś się :oops:, gdybym ja w swoich ogłoszeniach podała Twoje? Już wyjaśniam Dziewczyny, w czym rzecz. :oops: Od jasnego czorta dynda w necie ogłoszeń Misia z moimi kontaktami. To już są duble do kwadratu i moderatorzy danych stron nie tylko po tytule, fotach, tekście wyłapują dany dubel ale i po kontaktach. Jak nam usuną te duble to nasza robota pójdzie w diabły. :-( A pomniejsza sprawa... śmiejcie się ale... ja już naprawdę myślę, że może jak się wyrzuci z tekstu moje dane kontaktowe to może Miśka odpuści ten przewlekły pech. :-( Quote
Recommended Posts