Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

VIRIS!JESTEŚ WIELKA:multi:!Zdjęcia super,i nie trzeba było rozciągać zielonej trawy bo model MISIO bez niej wyszedł pięknie!
A obróżka i adresatka od hoteliku:lol:na nową drogę dla Misia:loveu:

Posted

mira145 napisał(a):
(...) A obróżka i adresatka od hoteliku:lol:na nową drogę dla Misia:loveu:

Miro, nie wiem, jak Ci dziękować. :oops: Jest śliczna, pasuje mi niesamowicie! :loveu:

Posted

Iljova napisał(a):
Zaraz Iza Tobie pasuje ? Przymierzałaś ? Kiedy ? Przecież to obroża Miśka .....

O Ty Złośliwcu!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No fakt, niefortunnie to wyraziłam. :evil_lol: Zatem... pasuje mi wzrokowo do Misia. :lol:

Posted

ALE zdjécia rozkoszne! po prostu przecudowne. tak mniamusne ze nie da sié nie skusic na ten brázowy nos i bursztynowe oko :)

A obrózka jaka twarzowa i "paniczowska" dla tego jabluszkowego konesera :p

Posted

majqa napisał(a):
O Ty Złośliwcu!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No fakt, niefortunnie to wyraziłam. :evil_lol: Zatem... pasuje mi wzrokowo do Misia. :lol:

A mówiłam ja uważnie czytam ..... I lubię tą zabawę ;-)
Nie przejmuj się ja tak często robię ;-) (uwielbiam łapac za słówka samo tak jakoś wychodzi ;-))

Posted

Dziewczynki ja się zakochałam na zabój!!!!! W MISIU:):):):):) Te oczka, nos i rudziaszkowa sierstka, pierun!!!!!;) I ja pięknie dziękują za taką pyszną siurpryzę:) A hotelikowi dziękuje też za prezenty dla Misia!!!!

Posted

To jest wyjątkowo proludzki pies. Mnie też serce pęka, że on wciąż wiedzie takie tułacze życie.
Wśród swoich psiaków mam takie, które, a raczej po których widzę, że może nie kochają ale bardzo lubią mój widok, on im wystarcza, reszta to rytm dnia, stabilizacja, obecność innych psów i jest super. Są i takie, które najchętniej nie odstępowałyby mnie na krok (nie ma to nic wspólnego z lękiem separacyjnym), towarzyszyły mi we wszystkim, wszędzie, byle ze mną... I do tej drugiej kategorii, w moim odczuciu, należy Misio. Byle z człowiekiem, byle przy nim. Dać mu taką sposobność, a byłby pewno najszczęśliwszym psem świata.
I... za cholerę nie rozumiem, że nikt, zupełnie nikt się nim nie interesuje. Rzadko wierzę w jakieś fatum ale tu... zaczynam się wręcz zastanawiać jak odczarować tę jego przedziwną rzeczywistość.

Posted

Misiu mia ł do tej pory zupełnie nieadopcyjne zdjęcia. Trzeba mu nowe gołoszenia z tymi zdjęciami - domek migiem murowany :)
Ja pokazałam go pewnej osobie i czekam na odpowiedź.

Posted

Iljova napisał(a):
Ooo..... to czekam razem z Tobą ;-) może akurat ....?

Też na to liczę, bo osoba której go pokazałam ma wielkie serce dla zwierząt, a psiak ma być dla siostry i może to serce, to rodzinne :)
majqa napisał(a):
Przeogromnie dziękuję Elu... :-)

Izuniu, to byłaby wspólna radość :loveu:

Posted

Viris napisał(a):
Mi serce pękło na pół jak Misio odprowadził nas do bramy. Chyba chciał z nami jechać :(

Viris,on Was pokochał jak tylko zobaczył Twoje autko i Was w środku!:loveu:Pewnie,że chciał z Wami jechać-szuka swojego pana:-(

Posted

Eluś, biorąc pod uwagę to, co napisałaś powyżej, a co dało powiew optymizmu :-), jakiego jesteś zdania... tzn... Kiedy powinno się zastartować z kolejnymi ogłoszeniami ze zdjęciami Viris? Ile jeszcze odczekać?

Posted

majqa napisał(a):
Eluś, biorąc pod uwagę to, co napisałaś powyżej, a co dało powiew optymizmu :-), jakiego jesteś zdania... tzn... Kiedy powinno się zastartować z kolejnymi ogłoszeniami ze zdjęciami Viris? Ile jeszcze odczekać?

Obiecałam i podtrzymuję - Miś ma u mnie duuuży pakiet ogłoszeń. Tylko mówicie na jakie woj. ogłaszacie, żeby nie dublować.
Najlepiej każdy ze swoim tekstem - o ile znajdą się chętni - bo później kasują jeżeli są te same bądź podobne ;/

Posted

To ja mam pomysł.
Poczekamy, co odpisze Ela, czy już robić kolejne, czy jeszcze poczekać.

A kolejno...
Agucho, może zechcesz albo zrobić własny tekst albo zmodyfikować któryś z dostępnych, jeśli nie, wybrać ten, który Ci leży, byle podmienić w nim tytuł?

Ja napiszę jeszcze inny i... ja porobię na świętokrzyskie, a Ty może na Kraków?

I kolejno, czy zgodziłabyś się :oops: podać do tych swoich ogłoszeń swoje dane kontaktowe?

Elu, a czy Ty zgodziłabyś się :oops:, gdybym ja w swoich ogłoszeniach podała Twoje?

Już wyjaśniam Dziewczyny, w czym rzecz. :oops:

Od jasnego czorta dynda w necie ogłoszeń Misia z moimi kontaktami. To już są duble do kwadratu i moderatorzy danych stron nie tylko po tytule, fotach, tekście wyłapują dany dubel ale i po kontaktach. Jak nam usuną te duble to nasza robota pójdzie w diabły. :-(

A pomniejsza sprawa... śmiejcie się ale... ja już naprawdę myślę, że może jak się wyrzuci z tekstu moje dane kontaktowe to może Miśka odpuści ten przewlekły pech. :-(