Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Co tam Miśku u Ciebie?
Zapowiadano dziś przelotne pokropki. Na moim terenie się upiekło, na szczęście ni kropelki więc i błotka pod psimi łapkami też nie było. :-)

U nas typowo marcowo - rano deszcz, później ciepło i słonecznie, a pod wieczór mroźno :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam już ukierunkowanie na absolutną wiosnę. Psiaki też. ;-) Nie dopuszczam myśli, że mógłby jakiś śnieg wrócić, temp. zbytnio spaść i takietamtam... ;-)

Posted

Misiu ukradkiem na wodę zerkał,Misiu nie lubi moczyć futerka:shake:Lecz jak na dzielnego Misia przystało zniósł nawet prysznic by wyglądać klawo :lol:Misio przytula wszystkie dobre dusze, które tak walczą o niego:loveu:

Posted

hmmm ..... Miśku a Tobie jakie temperatury odpowiadają ;-) ?
Chciałabym zobaczyć ;-)
*
co Wy tu dziołchy piszecie jako wiosna. A może lato by Wom się chciało ? Co ? .....
Dejcie się spokój z tom wiosnom jeszcze mo trocha czasu niech sie jeszcze jest trocha chłodu ;-)

Posted

majqa napisał(a):
Super, że zostanie doprowadzony do ładu. Dziękujemy Miro!!! :-) Fajnie, że jest zajadaczem jabłuszek, jeden z moich psiaków też je bardzo lubi, a do tego jeszcze jest przeszczęśliwy, jeśli może się załapać na ogórka kiszonego. ;-)

Ło joj, to moja Milusia też uwielbia jabłuszka, a wczoraj ogóreczka kiszonego chrupała:p, to ci psie guściki, wiedza co zdrowe:multi:

Posted

Iljova napisał(a):
(...) Dejcie się spokój z tom wiosnom jeszcze mo trocha czasu niech sie jeszcze jest trocha chłodu ;-)

A w życiu, no foch gigant! :obrazic::obrazic::obrazic:
Ciepełko przybywaj!!! :lol:

Posted

majqa napisał(a):
A w życiu, no foch gigant! :obrazic::obrazic::obrazic:
Ciepełko przybywaj!!! :lol:

Jestem za, a nawet przeciw !
Wiosno przybywaj !!!!!!

Posted

Bez to że Wos lubią to niech Wom bydzie niech jest wiosna ale temp. Do 15 stopni ma wiencej sie nie zgodza ;-)
Misiek mosz już jakiś widok na chaupa jakoś ?
Kaj jest ten pieroński człek co Cie weźnie i bydzie Ci pszoł ?

Posted

mira145 napisał(a):
A Miś nic nie wie o burzy,bo byłby smutny:-(On woli słoneczko i jabłuszka,które wcina z babcią:evil_lol:Jutro ma mieć sesję zdjęciową,więc dziś idzie do kapieli i uczesze swoje futerko:lol:.

Bardzo mnie cieszy ze Misiu jest owocowym potfforem :) Niech je a nie pluje, jak Lolka ;ppp

Posted

mira145 napisał(a):
Misio po sesji zdjęciowej:lol:pojadł mięska,przegryzł jabłuszkiem i poszedł spać-zmęczony.

Toż to nawyki prawie jak celebryta :roflt:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Pojadł mięska na śniadanie
Przegryzł jabłkiem to skubaniec
Dumał, gdzie się tu podrapać
I wnet zaległ, żeby chrapać...

Misiu, o tobie już wiersze w necie piszą :klacz::cool2:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Pojadł mięska na śniadanie
Przegryzł jabłkiem to skubaniec
Dumał, gdzie się tu podrapać
I wnet zaległ, żeby chrapać...

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! juz ja wiem gdzie on chcial sié drapac ;pppp swietny wierszyk :) dziékujemy!

Posted

Uznaj to za komplement więc - ja pierdzielęęę jakie zdjęcia!!! :-) Raj dla oka!!! :loveu:
Viris, przeserdecznie dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Eeee..., czy Misiek miał taką obróżkę??? :-o

Posted

Słońce było złośliwe i kapryśne i raz świeciło, raz nie - a Misiek też nie pomagał bo ciągle leciał do mnie z buziakami. To bardzo fajny pies, aż dziw że nie ma jeszcze swojego miejsca na ziemi....