Marycha35 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Taaak:) Dziękujemy, to taki kochany rudzielec jest:) Quote
majqa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='mira145']Mówisz i masz!Poszłam wyściskać Misia od ciotek:loveu:ale zrobił minę:eviltong:!Mając tyle kochających serc to tylko jeden skok do jego domku!A szepnęłam mu na ucho,że jest baaarrrdzo kochany:loveu:!I ,że dużo cioteczek walczy o jego przyszłość!!! Dziękuję!!!!!!!!!!!!! :-) Quote
Marycha35 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 O mateczko, jaki gałganek śliczny:):):) Quote
mira145 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='majqa']Dziękuję!!!!!!!!!!!!! :-) JEEEEEJUUUU!:loveu:TO IDĘ WYŚCISKAĆ MISIORKA JESZCZE RAZ!!!!:multi: Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 majqa napisał(a):Aguś, błagam... nie strasz mnie z tą kasą..., bo mnie się złotówki po nocach śnią... :-( Boję się, jak tu sobie poradzić z Misiem, bo na Poli popłynęłam (ale oczywiście mój to był wybór ;-)). Banerek lux!!!!!!!! :-) Nie straszę :) Nastrajam się do pozytywnego BUMU! A im bardziej pesymistycznie będe nastawiona - tym większa radocha będzie :) :) :) ...ale wierzę wciąż, nieustannie, bezgranicznie i WIEM, że dom na Misia czeka od dawna tylko my szukamy nie tam gdzie trzeba ;) Quote
elik Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 mira145 napisał(a):Mówisz i masz!Poszłam wyściskać Misia od ciotek:loveu:ale zrobił minę:eviltong:!Mając tyle kochających serc to tylko jeden skok do jego domku!A szepnęłam mu na ucho,że jest baaarrrdzo kochany:loveu:!I ,że dużo cioteczek walczy o jego przyszłość!!! Mireczko jesteś kochana babeczka :loveu: Quote
Marycha35 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Przyłączam się do tego stwierdzenia:) Quote
majqa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jak minął dzionek? Szykujecie się do ładnej pogody, która czai się tuż za rogiem? Quote
elik Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ja już częściowo zawiozłam bety na wyjazd z kraka na działkę. Jak zwykle nie mogę się doczekać Quote
mira145 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Miś też czuje wiosne:pDziś kotka Rysia bawiła się jego ogonem a on patrzył zdziwiony.Czy on miał kiedyś kocie problemy? Quote
elik Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 mira145 napisał(a):Miś też czuje wiosne:pDziś kotka Rysia bawiła się jego ogonem a on patrzył zdziwiony.Czy on miał kiedyś kocie problemy? Mireczko, co masz na myśli, bo jeśli to co ja, to feeeee :evil_lol: Quote
Agucha Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 mira145 napisał(a):Miś też czuje wiosne:pDziś kotka Rysia bawiła się jego ogonem a on patrzył zdziwiony.Czy on miał kiedyś kocie problemy? Pewnie, że nie miał. Miś to całkiem bezproblemowy psiak! :loveu: Quote
mira145 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Hi,:diabloti: hi,hi Elik!Ty naprawdę czujesz wiosnę:evil_lol:! A Miś jest nadal grzeczny:lol:i da się kochać:loveu:. Quote
majqa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 mira145 napisał(a):Hi,:diabloti: hi,hi Elik!Ty naprawdę czujesz wiosnę:evil_lol:! (...) I tak 3mać!!! :-) Quote
majqa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Oj, Misiaku, pustka dziś u Ciebie! W górę, cieplutki weekend szykuje się Tobie i Twoim koleżankom/ kolegom. :-) Quote
Marycha35 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Misiowi całuski w ogonek przesyłam, ups;) Zaiste ma być gorąco, niechaj szaleją smoczki w hoteliku:) A z mniej sympatycznych wieści AtaK nie odpisała na moje PW, wysłałam 13.03. Na wątku Jej wczasowiczów, nadal z naszym Misiem!!!, pojawił się wpis Moderatora: [quote name='Pianka']ataK moja cierpliwość się kończy proszę zrobić rozliczenie, czas do końca marca. Rozliczenie ma być nie tylko z bazarków i nie tylko wpłaty. Ma być wszystko, wszystkie wpłaty, wszystkie wydatki Oby to wreszcie spowodowało porządki finansowe! Wstyd... Quote
majqa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Może nie odpisała dlatego, że ostatni raz logowała się 11.03. No nic, czekamy więc końca marca. Quote
Marycha35 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Oby wreszcie zechciał zakończyć tę szopkę! Quote
majqa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Już Ty nie wywołuj wilka z lasu, bo szopka to mi się z grudniem kojarzy. :roll: Quote
Marycha35 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 O nie, nie;) Niechaj już to się zakończy sukcesem więc... Quote
ataK Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Marycha35 napisał(a):A z mniej sympatycznych wieści AtaK nie odpisała na moje PW, wysłałam 13.03. majqa napisał(a):Może nie odpisała dlatego, że ostatni raz logowała się 11.03. No nic, czekamy więc końca marca. Wracam po grypie, podczas które nie byłam w stanie ręką ruszyć, a co dopiero komputer włączyć... Swój wątek zbiorczy uzupełniłam, do końca marca czekać nie będę ;) Miśku, Twoi koledzy Norka i Trampek znaleźli domki, może prawem serii i Tobie się powiedzie :) Quote
Iljova Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Witam wszystkich serdecznie :-) dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra :( przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać. Misiaku mizianka dla Ciebie przesyłam :-) Quote
Recommended Posts