emilia2280 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='majqa']A ja Cię Emi proszę, doceń babciny wigor! ;-) Jeszcze babcie niejedno Micholowi mogą pokazać. co prawda to prawda, doswiadczenie zyciowe daje im przewagé w haremie Misia :) [quote name='mira145']U Misia nic nowego.Lubi przebywać więcej na powietrzu niż w domu.Dzis wygrzewał się na słoneczku i kiedy spaniele pospały się w domu,on usną z babcią Norką na trawie:lol:Suchą karmę je ale z ręki:evil_lol: i trzeba go pilnować bo inaczej jego chrupki zjada Lolka!Szelki zakładam mu tylko jak idziemy na spacer a tak to biega z obróżką do której przypięta jest adresatka. [quote name='mira145']Lola to dama:lol:!A Miś jest dobrze wychowany:p.Zresztą bardzo się lubią ale Bakuś pilnuje rude spanielice przed konkurencją:lol:. Lola to pasibrzuch hihi. No i dama tez :) Ale taka puszysta dama :p A Bakus nadal spanielic pilnuje choc juz po Saby cieczce pozostalo tylko wspomnienie? Quote
Zoli36 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Oj Misiu, wreszcie Ci się polepszyło... Ciekawe czy byś Milusię poznał... W końcu trochę razem pomieszkaliście u aTaK, no i ona też jakaś zaniedbana była:-( Quote
elik Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Zoli36 napisał(a):Oj Misiu, wreszcie Ci się polepszyło... Ciekawe czy byś Milusię poznał... W końcu trochę razem pomieszkaliście u aTaK, no i ona też jakaś zaniedbana była:-( Widzę, że się udało z banerkami :) Quote
Iljova Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 witam wszystkich w dniu dzisiejszym, po długiej przerwie zniknięcia dogo Quote
Marycha35 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Mniam:) I ja witam serdecznie Ekipkę:) I baaardzo się cieszę, że nasz Miśko zadowolony, dopatrzony i bezpieczny. Czyli wcale nie jest taki agresywny, przynajmniej nie pod obecnym okiem. Martwi mnie ta cisza Atak jeśli chodzi o rozliczenie bazarku i Misiowej części. Przecież sama zdecydowała, że i na Misia zbiera, a teraz cisza. No cóż, mam nadzieję, że Miś nie został wykołowany:( Quote
elik Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 A ja sie tak nie bawię. Iljova takie smaczne rzeczy serwuje, a jeść się tego nijak nie da :placz: Quote
Marycha35 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 He, he, nowa forma odchudzania...;) Quote
Marycha35 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Jedzenie przez patrzenie;) Eeeee, do bani, tylko ślina w pysku i chęć szczera!:) Quote
majqa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Marycha35 napisał(a):(...) Martwi mnie ta cisza Atak jeśli chodzi o rozliczenie bazarku i Misiowej części. (...) Czekamy dalej. Ja mam nadzieję, że będzie jak u Kargula i Pawlaka, że tu słowo droższe pieniądza. ;-) Quote
Iljova Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Nie wydajesz kasy, nie liczysz kalorii, nie musisz się wysilać żeby jeść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elik Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Iljova napisał(a):Nie wydajesz kiasy, nie liczysz kalorii, nie musisz się wysilać żeby jeść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z tego wszystkiego ja tam wole sie wysilić :eviltong: Quote
Iljova Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ja to bym zjadła szczególnie te po prawej stronie :loveu: Quote
Marycha35 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 A ja szczególnie po lewej i po prawej;) Quote
Iljova Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ale jesteście zachłanne :-) ale co mi tam częstujcie się i jedzcie ..... smacznego :evil_lol::evil_lol: Quote
elik Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Marycha35 napisał(a):Lwi gest...;) A lew gdzie ????? :crazyeye: Quote
elik Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ale numer. Dogo znowu wariuje, bo ja go nie widzę :( Quote
elik Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Iljova napisał(a):To może okulary Ci potrzebne ??? No to chyba jakieś denka od butelek, bo jedne już mam, a nie widzę. Eeeee jajki sobie robisz. Lewek poszedł się p.... bo i napis jakiś inny masz po tych porządkach na serwerze. Normalnie oczy same mi się zamykają. Zapałek nie wstawię, bo nie mam, lece w kimono Quote
Iljova Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 To moje zdjęcie ;) A podpis mi usunęli jak wielu niestety Miłych i kolorowych snów :lol: Quote
elik Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Iljova napisał(a):To moje zdjęcie ;) ...A podpis mi usunęli jak wielu niestety Miłych i kolorowych snów :lol: Prześliczny lew, ale tamten był fajowy :) Dziękuję za życzenia, były szczera, bo spało mi się superowo. Quote
Recommended Posts