Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']A ja Cię Emi proszę, doceń babciny wigor! ;-) Jeszcze babcie niejedno Micholowi mogą pokazać.

co prawda to prawda, doswiadczenie zyciowe daje im przewagé w haremie Misia :)

[quote name='mira145']U Misia nic nowego.Lubi przebywać więcej na powietrzu niż w domu.Dzis wygrzewał się na słoneczku i kiedy spaniele pospały się w domu,on usną z babcią Norką na trawie:lol:Suchą karmę je ale z ręki:evil_lol: i trzeba go pilnować bo inaczej jego chrupki zjada Lolka!Szelki zakładam mu tylko jak idziemy na spacer a tak to biega z obróżką do której przypięta jest adresatka.

[quote name='mira145']Lola to dama:lol:!A Miś jest dobrze wychowany:p.Zresztą bardzo się lubią ale Bakuś pilnuje rude spanielice przed konkurencją:lol:.

Lola to pasibrzuch hihi. No i dama tez :) Ale taka puszysta dama :p A Bakus nadal spanielic pilnuje choc juz po Saby cieczce pozostalo tylko wspomnienie?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Misiu, wreszcie Ci się polepszyło... Ciekawe czy byś Milusię poznał...
W końcu trochę razem pomieszkaliście u aTaK, no i ona też jakaś zaniedbana była:-(

Posted

Zoli36 napisał(a):
Oj Misiu, wreszcie Ci się polepszyło... Ciekawe czy byś Milusię poznał...
W końcu trochę razem pomieszkaliście u aTaK, no i ona też jakaś zaniedbana była:-(

Widzę, że się udało z banerkami :)

Posted

Mniam:) I ja witam serdecznie Ekipkę:) I baaardzo się cieszę, że nasz Miśko zadowolony, dopatrzony i bezpieczny. Czyli wcale nie jest taki agresywny, przynajmniej nie pod obecnym okiem. Martwi mnie ta cisza Atak jeśli chodzi o rozliczenie bazarku i Misiowej części. Przecież sama zdecydowała, że i na Misia zbiera, a teraz cisza. No cóż, mam nadzieję, że Miś nie został wykołowany:(

Posted

Marycha35 napisał(a):
(...) Martwi mnie ta cisza Atak jeśli chodzi o rozliczenie bazarku i Misiowej części. (...)

Czekamy dalej.
Ja mam nadzieję, że będzie jak u Kargula i Pawlaka, że tu słowo droższe pieniądza. ;-)

Posted

Iljova napisał(a):
Nie wydajesz kiasy, nie liczysz kalorii, nie musisz się wysilać żeby jeść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Z tego wszystkiego ja tam wole sie wysilić :eviltong:

Posted

Iljova napisał(a):
To może okulary Ci potrzebne ???

No to chyba jakieś denka od butelek, bo jedne już mam, a nie widzę.
Eeeee jajki sobie robisz. Lewek poszedł się p.... bo i napis jakiś inny masz po tych porządkach na serwerze.
Normalnie oczy same mi się zamykają. Zapałek nie wstawię, bo nie mam, lece w kimono

Posted

Iljova napisał(a):
To moje zdjęcie ;)
...A podpis mi usunęli jak wielu niestety
Miłych i kolorowych snów :lol:

Prześliczny lew, ale tamten był fajowy :)
Dziękuję za życzenia, były szczera, bo spało mi się superowo.