majqa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ilonko, czy mogłabyś, o co gorąco proszę, zrobić jakiś mikrusi banerek dla Misia? Oskalpowano mi z dotychczasowego podpis. Quote
mira145 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Dziś Miś był na spacerze razem z Bakusiem:lol:Może przyjażń nie zakwitła,ale panowie nie wchodzą sobie w drogę.Kiedy już się poznali zostali razem na podwórku i do wieczora wraz z pozostałymi psiakami szaleli .Teraz śpią,każdy w swoim koszu i już nie muszę zamykać Misia samego w pokoju:lol:Jeszcze raz wyjdą ok.22 i potem cisza nocna:p Quote
majqa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja tylko neee wiem jak to podlinkować Aguś, buuu... :placz: Oooo, a to ciekawostka, Misiek, Ty jeszcze możesz wyjść na ludzi!!! :lol: Quote
Agucha Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 majqa napisał(a):Ja tylko neee wiem jak to podlinkować Aguś, buuu... :placz: Zaraz podlinkuję tylko powiedz który :) Quote
elik Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) A mi się podoba ostatni, bo Misiu ma tam najładniejsze kolorki :) Zawiozłam swoje maleństwo do DS i jest mi okropnie smutno :-( Edited March 6, 2012 by elik Quote
Romi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Agucha']Romi, bardzo dziękuję :loveu: Proszę bardzo, to raptem pare sekund roboty :) Quote
majqa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 elik napisał(a):(...) Zawiozłam swoje maleństwo do DS i jest mi okropnie smutno :-( Przytulam Eluś... domyślam się, jak Ci ciężko. :glaszcze: :buzi: Quote
elik Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 majqa napisał(a):Przytulam Eluś... domyślam się, jak Ci ciężko. :glaszcze: :buzi: Dzięki. Bardzo ciężko, znowu miejsca nie mogę sobie znaleźć :-( Taka malizna, a tak jej brakuje. Quote
majqa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Rozmawiałam z Aguchą i jak dorwie się do kompa juterkiem to jeszcze przesłanie (opis) na banerku podmieni. :-) Quote
holly101 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jestem, zaglądam na sekundkę, jutro wieczorem na dłużej bo dwa dni wolnego będą :) Quote
Marycha35 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Elu buzi ślę pocieszycielskie:) Oooo, jakie banerki ładne:) Izuś, Natko dzięki piękne za wpłaty:) Ilusiu Misio z plątaniną łapek do schrupania, tak się cieszę, że dogadał się ze stadkiem i bryka szczęśliwy:) Nooo, to teraz domek..... Quote
Marycha35 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Atak nie smutno Ci bez Misia:)???? Widziałam, że na zbiorowym wątku jeszcze figuruje na stanie Małgosi;) I co z kasiorrą dla niego? Quote
elik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) [quote name='Marycha35']Atak nie smutno Ci bez Misia:)???? ... Na pewno smutno, bo Misiorek to wyjątkowy pies. Tak pięknie umie w oczki patrzyć, tak ładnie miłość okazać, jak mało który psiak. I tuli się miłośnie do człowieka, że każde serducho skruszyć potrafi :loveu: Edited March 7, 2012 by elik Quote
elik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Zoli36']Jak się wstawia banerki w podpisie? Trzeba: zaznaczyć banerek i skopiować go wybierając funkcję kopiuj, wejść w Ustawienia (teraz u mnie to się nazywa Settings), wejść w Edytuj sygnaturę - jest z lewej strony monitora, jako jedna z wielu opcji do wyboru, po prawej stronie monitora jest "okienko" w które należy wkleić banerek, pod okienkiem" po prawej stronie są napisy: Zapisz sygnaturę i Podgląd sygnatury - należy wybrać opcję Zapisz sygnaturę, ale przed zapisaniem można podglądnąć jak będzie wyglądał nasz banerek i w tym celu należy kliknąć w Podgląd sygnatury I to by było na tyle :) Quote
Zoli36 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jakaś lewa jestem, bo nie widzę tych ustawień...:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Romi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Zoli36']Jakaś lewa jestem, bo nie widzę tych ustawień...:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Poszukaj po lewej stronie ekranu monitora :) Quote
elik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zoli36 napisał(a):Jakaś lewa jestem, bo nie widzę tych ustawień...:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Na samej górze strony, po prawej stronie pisze: Settings - to są właśnie USTAWIENIA Na ten wyraz trzeba najechać kursorem i kliknąć. Potem postępować po kolei jak napisałam wyżej. W razie kłopotów pytaj :) Ooooo widzę, że Romi zadziałał. Super wskazówki :) Quote
Zoli36 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zrobiłam, ale wyświetliło mi: Twoja sygnatura nie może być dłuższa niż 1000 znaków łącznie z tagami BB code.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts