Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mira145 napisał(a):
WIEŚCI OD MISIA:Miś czuje się tak jakby był tu od zawsze:lol:.Kocha spacery a raczej bieganie na dłuuugiej smyczy.Wieczorem zaprowadziłam go po biegowym spacerku po lesie do rzeki żeby napił się wody-wystraszył się jej lecz po chwili namawiania zaczął pić:lol:.Jutro na spacer pójdzie razem z Bakusiem-może zakwitnie przyjazń?Kupiłam tabletki Misiowi na robale,mizernie mi wygląda:shake:.

Piguły na robale to bardzo dobry pomysł ;)

Bardzo cieszą takie wieści. Jednym słowem - dobrze chłopakowi u Was :loveu:
Nie mogę się doczekać zdjęć.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mira145 napisał(a):
WIEŚCI OD MISIA:Miś czuje się tak jakby był tu od zawsze:lol:.Kocha spacery a raczej bieganie na dłuuugiej smyczy.Wieczorem zaprowadziłam go po biegowym spacerku po lesie do rzeki żeby napił się wody-wystraszył się jej lecz po chwili namawiania zaczął pić:lol:.Jutro na spacer pójdzie razem z Bakusiem-może zakwitnie przyjazń?Kupiłam tabletki Misiowi na robale,mizernie mi wygląda:shake:.

Mój Boże, jak miło się czyta psie relacje... :-)
Bardzo dziękuję, w tym i za pomyślunek o odrobaczeniu i, co doczytałam na fb, o odkarmieniu. :roll:

Misiu, błagam... odpuść Bakusiowi, postaraj się..., postaraj...

Posted

mira145 napisał(a):

Mireczko dziękujemy bardzo, tabletki dopisz do faktury za hotelik.

Posted

[quote name='majqa']Mój Boże, jak miło się czyta psie relacje... :-)
Bardzo dziękuję, w tym i za pomyślunek o odrobaczeniu i, co doczytałam na fb, o odkarmieniu. :roll:

Misiu, błagam... odpuść Bakusiowi, postaraj się..., postaraj...
Oj tam, oj tam ;) Misiu to prawdziwy facet i nie może tak od progu odpuszczać :lol:
Jeszcze się z tego narodzi prawdziwa, męska przyjaźń!

[quote name='Marycha35']Dziękuję i ja za pycha wieści:):):) Poproszę o wymizianie pycholca Misiowego ode mnie:). Czy mam rozumieć, że Misio był kiepsko karmiony????? Noooo, ciekawie się robi....
A tu chyba mi na gałko oczne padło, siostra Misia z Łodzi??????
http://www.dogomania.pl/threads/224129-Tylko-mnie-nie-bij...skrzywdzona-Karla-%C5%81%C3%B3dz?p=18778296#post18778296
Gdzieś mi ta sunia mignęła i nie potrafiłam odnaleźć. To samo pomyślałam jak ją zobaczyłam! :)

Posted (edited)

Aguś ja zdębiałam jak ją zobaczyłam! Identiko!!! Nasz Miś już bezpieczny i w dobrych warunkach, ona jeszcze szuka szczęścia. Oby i jej się udało:):):)

Edited by Marycha35
literówka
Posted

[quote name='Marycha35']Elu potwierdzam tę wpłatę od Ani, emailowałam z Nią, wpłaciła 10zł, nie 100zł,za co jeszcze przeprosiła!...
Dziękuję za potwierdzenie :) Pozwoliłam sobie powiększyć i pokolorować, coby wszyscy widzieli :)
A Ania za co przeprasza ? Za to, że wpłaciła ?
To ja przepraszam, że zamieszałam i ponownie dziękuję, za wpłatę :loveu:

A dziewuszka faktycznie prawie identiko z pysia

Posted

1. Cudownie czytać takie wiesci Miśku ale Ci dobrze :-)
2. Marysiu sunia niesamowicie podobna do Miśka ...
3. Niech Ania nie przesadza żadna wpłacona kwota nie jest mała :)
Spokojnej nocy życzę :)

Posted

elik napisał(a):
Mireczko dziękujemy bardzo, tabletki dopisz do faktury za hotelik.

Tabletki na robale Miś ma w prezencie:lol: na przywitanie gościa :loveu:

Posted

Marycha35 napisał(a):
O mateczko, dziękujemy:):):) Kolejna osoba pomaga, baaardzo dziękujemy:)

Przyłączam się do dzięków :) a potem lece w kimono

Posted (edited)

Dzień dobry z rańca kochane Cioteczki witaj Misiowaty :multi:

Należność za hotelik w kwocie 350 zetów posłana i pytanko: na kogo ma być wystawiona fakturka ? Pełne dane wraz z adresem i kodem pocztowym na PW poproszę.

Mam robić wydruki przelewów, skany i wstawiać na wątek, czy wystarczy informacja, że przelew w kwocie... zrobiony i potem potwierdzenie z hoteliku, że kasa wpłynęła.
Szczerze i bez krempacji walcie prosto z mostu. To Wasza kasa i macie prawo mieć żądania w kwestii dokumentowania wydatków.

Edited by elik
Posted (edited)

[quote name='majqa']Może być na mnie.
Ok. To Izuniu może prosto do mira145 podeślij swoje dane tj. Nazwisko i imie oraz dokładny adres wraz z kodem pocztowym :)
A co powiesz w kwestii dokumentowania przelewów ?

Misiu jeszcze niezbyt pewnie się czuje, ale minie kilka dni i Misiu będzie na swoim :)

Edited by elik
Posted

zdjęcia cudne, Misiowi łapiska chyba sie powiększyły :) Cały czas wskakuje na ludzi, nawet tych małych? Bardzo dziekuję za skopiowanie i udostepnienie informacji, o które prosiłam.

Posted

elik napisał(a):
Ok. To Izuniu może prosto do mira145 podeślij swoje dane tj. Nazwisko i imie oraz dokładny adres wraz z kodem pocztowym :)
A co powiesz w kwestii dokumentowania przelewów ?

Eluś, już puściłam Tobie na PW. :-)
Dokumentowanie przelewów? Przecież fakt, że przelałaś pieniążki Eluniu wystarczy, że potwierdzi na wątku mira145, czyli, że wpłata doszła.

Posted

majqa napisał(a):
Eluś, już puściłam Tobie na PW. :-)
Dokumentowanie przelewów? Przecież fakt, że przelałaś pieniążki Eluniu wystarczy, że potwierdzi na wątku mira145, czyli, że wpłata doszła.

Ok, dziękuję. Gdyby jednak ktoś miał inne życzenie, proszę bardzo :)

Posted (edited)

[quote name='ewatonieja']zdjęcia cudne, Misiowi łapiska chyba sie powiększyły :) Cały czas wskakuje na ludzi, nawet tych małych? ....
Jemu chyba się wydaje, że w ten sposób jest najbliżej człowieka. On bardzo lgnie do ludzi, a ten jego Człowiek jeszcze o nim nie wie. Alu my mu powiemy o Misiu.

Wczoraj wpłynęły na konto Misia wpłaty od:

• majqa - 60 zł - darowizna dla Misia
  • ewatonieja - 30 zł - deklaracja dla Misia

Bardzo piękniście dziękujemy kochanym ofiarodawcom

:calus::Rose::Rose::Rose::Rose::iloveyou:

Edited by elik