majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Pięknie dziękuję za udaną akcję i lawinę fotek!!! Zdjęcia z dziewczynką coś przecudnego. :-) Quote
emilia2280 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 nie no, fotki jak marzenie :OOOO i jeszcze z taká ladná panná to Michu nic dziwnego ze sié tak rozesmial ;p Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Pozwolę sobie porwać te zdjęcia ..... Chyba mogę ??? Romi czy mogę skopiować zdjęcia ? :-) Pobawię się tymi zdjęciami i jak coś stworzę to wstawię :) Quote
Romi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Iljova']Pozwolę sobie porwać te zdjęcia ..... Chyba mogę ??? Romi czy mogę skopiować zdjęcia ? :-) Pobawię się tymi zdjęciami i jak coś stworzę to wstawię :)[/QUOTE] Hehe, nie spodziewałem się że kilka zdjęć psiaka może Wam sprawić tyle radości :) Oczywiście że możesz skopiować. Gdybyś potrzebowała któreś zdjęcie w FULL rozdzielczości to pisz. Wyślę na maila (jedno zdjęcie full rodzielczośc to około 3-4 MB) Za tego Twojego lwa z podpisu, to możesz zrobić wszystko :evil_lol: Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Fajnie i Dzięki :-) a jak miałoby być kiedy widzisz taki radosny i uśmiechnięty pycholek, to poprawia nastrój :-) Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Izuś dzięki za sponsoring misiowej podróży:):):) Misio bezpieczny i mam nadzieję szczęśliwy, ekipka na medal:):):) Quote
majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A właśnie, właśnie... Eluś, ile mam dopłaty? :-) Quote
elik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='majqa']A właśnie, właśnie... Eluś, ile mam dopłaty? :-)[/QUOTE] Nic Izuniu, jeszcze zostało 20 zł :) Quote
majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='elik']Nic Izuniu, jeszcze zostało 20 zł :)[/QUOTE] Taaa, a świstak siedzi i zawija swoje sreberka... :-( Eluś... plizzz... no nie wierzę, przecież jeszcze tej drugiej osobie miałaś coś kupić (jakieś dobrości), a ta stówa się przecież szczęśliwie nie rozmnożyła... Jak to pisze Emi: OOO! :roll: Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Misiek to ma szczęście do Ludków Kochanych:):):) Zmieniam tytuł, ale na jaki? Może: Nowe życie Misia w kolejnym DT:) Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Izuniu, Marysiu odpowiedzcie na moje PW czekam jest mi potrzebna ta informacja żeby dalej działać Quote
elik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='majqa']Taaa, a świstak siedzi i zawija swoje sreberka... :-( Eluś... plizzz... no nie wierzę, przecież jeszcze tej drugiej osobie miałaś coś kupić (jakieś dobrości), a ta stówa się przecież szczęśliwie nie rozmnożyła... Jak to pisze Emi: OOO! :roll: Ze wstydem i bez bicia muszę się przyznać, że nic nie kupiłam dla Nadji. Przekładałam to z dnia na dzień, a dzisiaj rozchorowała się moja maleńka Lusia, mój tymczasik i nie miałam głowy. Strasznie się bałam, że to najgorsze się jej przytrafiło i choć mam surowice, bałam się o nią okropnie. Zadzwoniłam do wetki i ona po opisaniu jej objawów stwierdziła, że to klasyczna niestrawność. Kamień z serca, ale lanie porządne mi się należy dobrze, że w pobliżu nie ma odważnego, który by to zrobił. Wczoraj na pożegnanie dałam jej makaron z mięsem z puszki. Jadła bardzo chętnie i chciała jeszcze. Na szczęście więcej już nie było, bo dałam rezydentom. Wetka zaleciła kawałeczek 1/8 no-spy i suszone jagody. Za 3 godziny Lusia znów była jak nowa :) ale adopcję umówioną na dzisiaj odwołałam. Quote
majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Oj, Bardzo mi przykro Eluniu przeżyć... :-( Eluś, to jak... (Nadia) - daj mi znać na PW. Ilonko, już sprawdzam PW. Quote
majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) [quote name='Iljova']Izuniu, Marysiu odpowiedzcie na moje PW czekam jest mi potrzebna ta informacja żeby dalej działać[/QUOTE] Qrczę, nic nie doszło... sprawdziłam przed momentem. Prześlij, proszę, powtórnie. Edit: Uszszsz wimmm. ;-) Edited March 4, 2012 by majqa Quote
Zoli36 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 To gdzie Misiu teraz jest? W jakim mieście? Ale na tych pierwszych zdjęciach taki smutny... Dopiero w samochodzie uśmiechnięty:-) Quote
elik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Mam z hoteliku wieści o Misiu i mam zezwolenie, żeby je na wątku wkleić. Zdjęcia Misia wyślę jutro. Miś i Bakuś nie lubią się. Moje sunie polubiły Misia, Lola i Saba są zazdrosne ale go akceptują. Miś najedzony, karma w misce, a on śpi nie w koszu ale na łóżku. Sam w pokoju trochę popłakuje. Na podwórku spokojnie poznaje teren. Dziwne, że nikt nie znalazł się chętny na Misia; 0n Kocha ludzi i być z nimi. Podałam linka do wątku Misia, będą więc relacje i zdjęcia Misia :) Edited March 5, 2012 by elik Quote
majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Eluniu, wrzuć proszę tę Misiową relację na fb. :-) Aha, marny bo marny owoc przyszedł z mojego allegro ale zawsze cóóóś... Zrobiłam Ci Eluś przed chwilą przelew - 60zł. Quote
majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Zoli36 napisał(a):To gdzie Misiu teraz jest? W jakim mieście? (...) Miejscowość Borków, gmina Daleszyce (pod Kielcami), hotel Norka. Quote
elik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='majqa']Eluniu, wrzuć proszę tę Misiową relację na fb. :-)... Kurtka, ale nie mam linku do jego wydarzenia :oops: [quote name='majqa']...Aha, marny bo marny owoc przyszedł z mojego allegro ale zawsze cóóóś... Zrobiłam Ci Eluś przed chwilą przelew - 60zł. Ładnie mi marny, toć to aż 1/6 miesięcznej stawki za hotel. Takie wpłaty co miesiąc od 6 osób i Misiu spokojnie śpi po nocach :eviltong: A ja Was muszę zmartwić, bo pochwaliłam, że Misiu ma kupę kasy, ale dzisiaj, jak sprawdzałam czy wpłynęła forsa od Akuchy, polazłam aż do poprzednich wpłat i stwierdziłam, że we wpłatach na konto nie ma takiej wpłaty na Misia, jak mam zapisana w rozliczeniach - 100 zł. Patrzę ci ja, patrzę i widzę, że nie 100, a 10 zł jest wpłacone 20.02. od Anna Magdalena Tana zrobiłam poprawkę i napisałam: poprawiłam ze 100 zł na 10 bo tyle było wpłacone (przekłamanie klawiaturowe) i Annę Magdalenę Tanę bardzo proszę o informację ile wpłaciła, bo inaczej będę zmuszona zrobić wydruk z konta, z niego skan i wkleić na wątek dla uwiarygodnienia tej poprawki. Po dokonaniu powyższej korekty i odjęciu należności za transport, na koncie Misia melduje się 639,50 zł. Też nieźle, no nie ? Quote
majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Eluś, link do wydarzenia jest na 1 stronie, w poście Marysi (chiiiba też pierwszym). :-) Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [video]https://picasaweb.google.com/lh/photo/LleQ57onstuHXHlAactaJIR_fxl9tdUBO8NO8g-n_GM?feat=directlink[/video] Quote
Agucha Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Zoli36 napisał(a):To gdzie Misiu teraz jest? W jakim mieście? Ale na tych pierwszych zdjęciach taki smutny... Dopiero w samochodzie uśmiechnięty:-) To samo zauważyłam ;) Mich jest pod Kielcami. Quote
majqa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Iljova napisał(a):[video]https://picasaweb.google.com/lh/photo/LleQ57onstuHXHlAactaJIR_fxl9tdUBO8NO8g-n_GM?feat=directlink[/video] Ty Skubańcu!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: To się nazywa mieć umiejętności. :-) Dziękuję za niebieski!!! :razz: :lol: Iluś, czy mogę ten link zapodać na wydarzenie??? Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jasne ! ;-) jest tylko niebieski bo obie z Marysia lubicie właśnie ten kolor Quote
Recommended Posts