Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwolę sobie porwać te zdjęcia ..... Chyba mogę ??? Romi czy mogę skopiować zdjęcia ? :-)
Pobawię się tymi zdjęciami i jak coś stworzę to wstawię :)

Posted

[quote name='Iljova']Pozwolę sobie porwać te zdjęcia ..... Chyba mogę ??? Romi czy mogę skopiować zdjęcia ? :-)
Pobawię się tymi zdjęciami i jak coś stworzę to wstawię :)[/QUOTE]

Hehe, nie spodziewałem się że kilka zdjęć psiaka może Wam sprawić tyle radości :)

Oczywiście że możesz skopiować. Gdybyś potrzebowała któreś zdjęcie w FULL rozdzielczości to pisz. Wyślę na maila (jedno zdjęcie full rodzielczośc to około 3-4 MB)

Za tego Twojego lwa z podpisu, to możesz zrobić wszystko :evil_lol:

Posted

[quote name='elik']Nic Izuniu, jeszcze zostało 20 zł :)[/QUOTE]
Taaa, a świstak siedzi i zawija swoje sreberka... :-( Eluś... plizzz... no nie wierzę, przecież jeszcze tej drugiej osobie miałaś coś kupić (jakieś dobrości), a ta stówa się przecież szczęśliwie nie rozmnożyła... Jak to pisze Emi: OOO! :roll:

Posted

[quote name='majqa']Taaa, a świstak siedzi i zawija swoje sreberka... :-( Eluś... plizzz... no nie wierzę, przecież jeszcze tej drugiej osobie miałaś coś kupić (jakieś dobrości), a ta stówa się przecież szczęśliwie nie rozmnożyła... Jak to pisze Emi: OOO! :roll:
Ze wstydem i bez bicia muszę się przyznać, że nic nie kupiłam dla Nadji. Przekładałam to z dnia na dzień, a dzisiaj rozchorowała się moja maleńka Lusia, mój tymczasik i nie miałam głowy. Strasznie się bałam, że to najgorsze się jej przytrafiło i choć mam surowice, bałam się o nią okropnie. Zadzwoniłam do wetki i ona po opisaniu jej objawów stwierdziła, że to klasyczna niestrawność. Kamień z serca, ale lanie porządne mi się należy dobrze, że w pobliżu nie ma odważnego, który by to zrobił. Wczoraj na pożegnanie dałam jej makaron z mięsem z puszki. Jadła bardzo chętnie i chciała jeszcze. Na szczęście więcej już nie było, bo dałam rezydentom. Wetka zaleciła kawałeczek 1/8 no-spy i suszone jagody. Za 3 godziny Lusia znów była jak nowa :) ale adopcję umówioną na dzisiaj odwołałam.

Posted (edited)

[quote name='Iljova']Izuniu, Marysiu odpowiedzcie na moje PW czekam jest mi potrzebna ta informacja żeby dalej działać[/QUOTE]
Qrczę, nic nie doszło... sprawdziłam przed momentem. Prześlij, proszę, powtórnie.

Edit:
Uszszsz wimmm. ;-)

Edited by majqa
Posted (edited)

Mam z hoteliku wieści o Misiu i mam zezwolenie, żeby je na wątku wkleić.

Zdjęcia Misia wyślę jutro. Miś i Bakuś nie lubią się. Moje sunie polubiły Misia, Lola i Saba są zazdrosne ale go akceptują. Miś najedzony, karma w misce, a on śpi nie w koszu ale na łóżku. Sam w pokoju trochę popłakuje. Na podwórku spokojnie poznaje teren. Dziwne, że nikt nie znalazł się chętny na Misia; 0n Kocha ludzi i być z nimi.

Podałam linka do wątku Misia, będą więc relacje i zdjęcia Misia :)

Edited by elik
Posted

Eluniu, wrzuć proszę tę Misiową relację na fb. :-)

Aha, marny bo marny owoc przyszedł z mojego allegro ale zawsze cóóóś... Zrobiłam Ci Eluś przed chwilą przelew - 60zł.

Posted

[quote name='majqa']Eluniu, wrzuć proszę tę Misiową relację na fb. :-)...
Kurtka, ale nie mam linku do jego wydarzenia :oops:

[quote name='majqa']...Aha, marny bo marny owoc przyszedł z mojego allegro ale zawsze cóóóś... Zrobiłam Ci Eluś przed chwilą przelew - 60zł.
Ładnie mi marny, toć to aż 1/6 miesięcznej stawki za hotel. Takie wpłaty co miesiąc od 6 osób i Misiu spokojnie śpi po nocach :eviltong:
A ja Was muszę zmartwić, bo pochwaliłam, że Misiu ma kupę kasy, ale dzisiaj, jak sprawdzałam czy wpłynęła forsa od Akuchy, polazłam aż do poprzednich wpłat i stwierdziłam, że we wpłatach na konto nie ma takiej wpłaty na Misia, jak mam zapisana w rozliczeniach - 100 zł. Patrzę ci ja, patrzę i widzę, że nie 100, a 10 zł jest wpłacone 20.02. od Anna Magdalena Tana
zrobiłam poprawkę i napisałam: poprawiłam ze 100 zł na 10 bo tyle było wpłacone (przekłamanie klawiaturowe)

i Annę Magdalenę Tanę bardzo proszę o informację ile wpłaciła, bo inaczej będę zmuszona zrobić wydruk z konta, z niego skan i wkleić na wątek dla uwiarygodnienia tej poprawki.
Po dokonaniu powyższej korekty i odjęciu należności za transport, na koncie Misia melduje się 639,50 zł. Też nieźle, no nie ?

Posted

Zoli36 napisał(a):
To gdzie Misiu teraz jest? W jakim mieście?
Ale na tych pierwszych zdjęciach taki smutny... Dopiero w samochodzie uśmiechnięty:-)

To samo zauważyłam ;)
Mich jest pod Kielcami.

Posted

Iljova napisał(a):
[video]https://picasaweb.google.com/lh/photo/LleQ57onstuHXHlAactaJIR_fxl9tdUBO8NO8g-n_GM?feat=directlink[/video]

Ty Skubańcu!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: To się nazywa mieć umiejętności. :-)
Dziękuję za niebieski!!! :razz: :lol:
Iluś, czy mogę ten link zapodać na wydarzenie???