Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']No to Misiek W drodze :)
Co do Lusi dobrze że odłożyłaś adopcje,myślę że tak jest lepiej...[/QUOTE]
Nie ma mowy, żebym wydala do adopcji psiaka z choćby z podejrzeniem o chorobę.

Misiu za ok. 15 minut będzie u mnie, a Nadia tez w tym czasie. Niezła koordynacja :)

Spadam, muszę ich odebrać.
Potem zdam relacje.

Posted

Misiu zmieni środek transportu i teraz zdąża już do hoteliku. Na miejscu będzie za około 2 godz.
Biedaczek załatwił wszystko co tylko mógł w samochodzie u romi - mam w planie pranie koca. Mam nadzieję, że to wszystko na co go stać :)

Posted

[quote name='Agucha']Eluś, dopisz proszę do rozliczenia 250zł, które wysłała na moje konto Kinga R z FB :)
Przeleję Ci te pieniążki razem z utargiem bazarkowym ;)...
Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpowiadam, ale dopiero teraz miałam okazję przeczytać wszystkie zaległe posty.
Oczywiście dopiszę każda złotóweczkę, która wpłynie na moje konto z dopiskiem dla Misia.Nie gniewaj się, ale nie wpisuję do rozliczenia zapowiedzi wpłat. Wpisuję do rozliczenia kwoty, które wpłynęły. Pogubiłabym się, gdybym wpisywała inaczej :)
Wpiszę do rozliczenia natentychmiast, jak tylko kwota ta pojawi się na koncie. Do dzisiaj nie wpłynęła.

Posted

[quote name='elik']Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpowiadam, ale dopiero teraz miałam okazję przeczytać wszystkie zaległe posty.
Oczywiście dopiszę każda złotóweczkę, która wpłynie na moje konto z dopiskiem dla Misia.Nie gniewaj się, ale nie wpisuję do rozliczenia zapowiedzi wpłat. Wpisuję do rozliczenia kwoty, które wpłynęły. Pogubiłabym się, gdybym wpisywała inaczej :)
Wpiszę do rozliczenia natentychmiast, jak tylko kwota ta pojawi się na koncie. Do dzisiaj nie wpłynęła.[/QUOTE]
A to dobrze :)
Może być i tak.
Chciałam jedynie, żeby było to gdzie ś w rozliczeniu zapisane, żeby mnie nikt nie posądził że przywłaszczyłam ;)

Posted

A tak wyglądał Misiek w samochodzie :)

Tu już się schował. Pewnie było mu głupio że mi zrobił wielkie bleeee w bagażniku :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='emilia2280']Eluniu zuuota :)

A Misiu nie zostal "odpryskany" i "odkupkany" przed wyjazdem? Czy mial tyle jeszcze w zapasie dziadu, ze w samochodzie musial sié popisac?
Ojjj popisał się i to bardzo, dużo, wiele :shake: Jak na malutki posiłek z rana, o jaki prosiłam, to bardzo dużo było tego na kocu.
Mam nadzieje, że w drugim samochodzie nic nie narobił, bo tam już nie posprzątam :oops:

Musiałam wyjść z domu i nie zabrałam telefonu. Teraz widzę, że mam SMS z meldunkiem, że o godz. 17:55 Misiu wsiadł do kolejnego, hotelikowego samochodu, o 18:37 mam zdjęcie Misia już w hoteliku, a o 18:55 kolejne zdjęcia Misia wcinającego michę.

Tak więc otwarł się kolejny rozdział w życiu Misia. Mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy rozdział.

Romi bardzo ogromniście dziękuję Ci za dostarczenie Misia całego do kraka i za wspaniałe zdjęcia.
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Teraz kochane same możecie stwierdzić, że nie przesadzałam, gdy mówiłam, że Romi to wspaniały fotograf.
Ta dziewczynka to pewnie córeczka Aty - śliczna, prawda ? A ta kobieta której widać tylko spódnicę, to sama Ata :)
Romi, jak upiorę koc to zadzwonię :)

Mamy piękne zdjęcia do ogłoszeń.

Ato czy możemy wykorzystać do ogłoszeń jedno ze zdjęć z tą dziewczynką, chyba Twoją córeczką - są bardzo ładne.

Bardzo pięknie, piękniście dziękuję także kochanej Nadji, za dostarczenie Misia z kraka w okolice Kielc i oddanie nienaruszonego w ręce godne zaufania, które teraz będą dbały o naszego Misia.

Dziękuję także bardzo właścicielce hoteliku, że zechciała wyjechać po Misia spory kawałek drogi, żeby Nadia nie musiała zbaczać z drogi do domu.

Także Ato Tobie dziękuję za dotychczasową opiekę nad Misiem. Myślę, że Misiu pożegnał się z Tobą przed wyjazdem :)

Edited by elik
Posted

Eluchna, dziękóweczka, dziękóweczka, dziękóweczka:):):):) To albo Misio ma chorobę lokomocyjną albo dostał za dużo jeść!
Ciekawe jak się będzie zachowywał, co tam sobie w główce roi....

Posted

Wow !!!!!!!!!!! Ale super zdjęcia poprawiły mi nastrój :-)ale się uśmiałam z tych jego pozycji na ostatnich zdjęciach :-)
Romi ..... Zdjęcia genialne :-)niesamowite te ujęcia fantastyczne :-)
Misiaku to powodzenia y nowym miejscu i bądź grzeczny :-)

Posted

[quote name='Marycha35']Pycha:):):) Dzięki! A co to za ładna dziewczyneczka na fotach?:) I do kogo Misio się tak tuli fotki wcześniej? Romi, a autko baaardzo do mycia??????[/QUOTE]

Dziewczynka, to (chyba) córcia Atak :). Co do autka, to obędzie sie bez mycia. Ja zawsze mam dwa koce, więc nic się nie przedostało na tapicerkę :)