majqa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Stało się... i już. A z ogłoszeń... ciszaaa... No nie do wiary... :shake: Quote
Iljova Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='majqa']Stało się... i już. A z ogłoszeń... ciszaaa... No nie do wiary... :shake:[/QUOTE] Cisza przed burzą :) Quote
Zoli36 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) Agucha, wrzuciłam na razie na tablicę w kilka regionów, w końcu Milkę na tablicy właśnie znalazłam;-)! Bądźmy dobrej myśli:calus:, teraz dodałam jeszcze kilka, jak się wyświetlą podam linki. Edited February 28, 2012 by Zoli36 Quote
Zoli36 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 A na allegro podobny tekst jak w ogłoszeniach, czy jakoś specjalnie trzeba???????? Żeby mi nie usunęli. Quote
Romi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='elik']Zdjęcia będą i to piękne, ale dopiero w niedzielę. Romi robi bardzo dobre zdjęcia i obiecał, że Misiowi zrobi. Romi jest niezawodny :)[/QUOTE] [quote name='Iljova']Po tym co widziałam to wierzę że będą wspaniałe :-) Będę cierpliwie czekać :)[/QUOTE] Ja chyba będę musiał się doszkolić z robienia zdjęć przed tym wyjazdem :) Czy ktoś posiada podręcznik młodego fotografa pt. "Jak zrobić piękne zdjęcia psu lub kotu" :D Quote
Zoli36 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='majqa']Stało się... i już. A z ogłoszeń... ciszaaa... No nie do wiary... :shake:[/QUOTE] A u mnie z ogłoszenia na Kraków jedna osoba sprawdzała telefon. Może zadzwoni... Quote
majqa Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Zoli36']A u mnie z ogłoszenia na Kraków jedna osoba sprawdzała telefon. Może zadzwoni...[/QUOTE] Zatem czekamy. :-) Quote
Iljova Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Romi']Ja chyba będę musiał się doszkolić z robienia zdjęć przed tym wyjazdem :) Czy ktoś posiada podręcznik młodego fotografa pt. "Jak zrobić piękne zdjęcia psu lub kotu" :D[/QUOTE] Kurcze niestety nie mam ;-) Quote
Romi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Iljova']Kurcze niestety nie mam ;-)[/QUOTE] Hmm... trzeba będzie taki podręcznik napisać :D Quote
majqa Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Zoli36']A na allegro podobny tekst jak w ogłoszeniach, czy jakoś specjalnie trzeba???????? Żeby mi nie usunęli.[/QUOTE] Obawiam się, że jaki by nie był usuną. Quote
Iljova Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Romi']Hmm... trzeba będzie taki podręcznik napisać :D[/QUOTE] To zacznij już pisać :-) [quote name='majqa']Obawiam się, że jaki by nie był usuną.[/QUOTE] z tego co pisała Selenga i inne to nic nie pomoże allegro odsyła na tablica.pl Quote
Marycha35 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Trzymam kciukacze za domek dla Misia, może się objawi...:) Quote
Zoli36 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 http://tablica.pl/oferta/pokochaj-misia-bo-do-teraz-szczescie-i-on-chadzaja-innymi-drogami-IDOqy3.html http://tablica.pl/oferta/pokochaj-misia-bo-do-teraz-szczescie-i-on-chadzaja-innymi-drogami-IDOqwl.html Tu są dwa dla Misia, znalazłam na Warszawę już jedno, to będzie miał dwa w tym regionie. Wczoraj mi nie dodało, bo nie wiedziałam, że na tablicy każde moje ogłoszenie musi mieć inną treść. Teraz zrobię coś na allegro, może nie usuną... Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Romi']Ja chyba będę musiał się doszkolić z robienia zdjęć przed tym wyjazdem :) Czy ktoś posiada podręcznik młodego fotografa pt. "Jak zrobić piękne zdjęcia psu lub kotu" :D[/QUOTE] Romi ale to jeszcze nie pryma aprylis Quote
Zoli36 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Allegro dla Misia: http://allegro.pl/misio-szuka-czlowieka-ktory-bedzie-obok-niego-i2175586511.html Quote
majqa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Zoli, pięknie dziękuję za pomoc! :Rose: Quote
elik Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) [quote name='majqa']Eluś, czy doszła moja wpłata 40zł? Tak jest, doszła i jeszcze jedna też 27.02. od Joanny S z Łodzi 50 zł. Razem kasa Misia powiększyła się o kwotę 90- zł :multi: Pięknie dziękujemy :iloveyou::Rose::Rose::Rose::iloveyou: Już lecę uaktualnić rozliczenie. Tym sposobem nasz kochany Misiaczek ma na koncie 849,00 zł - piękna kwota. Edited February 29, 2012 by elik Quote
elik Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Zamieszczone przez Romi Ja chyba będę musiał się doszkolić z robienia zdjęć przed tym wyjazdem. Czy ktoś posiada podręcznik młodego fotografa pt. "Jak zrobić piękne zdjęcia psu lub kotu" [quote name='Foksia i Dżekuś']Romi ale to jeszcze nie pryma aprylis No waśnie, z kawałami, to Romeczku jeszcze trochu poczekaj, do 1.04. :eviltong: Quote
emilia2280 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ale Misiu jest teraz dziany chuuop! Kobiety teraz sznurem bédá do takiego stawaly ;ppp Quote
Agucha Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dzień-dobry-wieczór Misiaku i cała reszto :loveu: Quote
majqa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='emilia2280']Ale Misiu jest teraz dziany chuuop! (...)[/QUOTE] Tego nigdy zadość. Pytanie, ile się Misiek zasiedzi w hoteliku. Wiem, wiem... pesymizm ale w jego przypadku uzasadniony. Quote
Agucha Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='majqa']Tego nigdy zadość. Pytanie, ile się Misiek zasiedzi w hoteliku. Wiem, wiem... pesymizm ale w jego przypadku uzasadniony.[/QUOTE] Nie martw się, do skarpety Misia wpadnie jeszcze prawie 800zł. Ja się zaprawię w bojach ogłoszeniowych - Będzie dobrze ;) Quote
majqa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Agucha']Nie martw się, do skarpety Misia wpadnie jeszcze prawie 800zł. Ja się zaprawię w bojach ogłoszeniowych - Będzie dobrze ;)[/QUOTE] I cieszy to... (bo kasa)... i smuci (ta Twoja zaprawa)... zatem dwie ikonki... :multi: :-( Quote
Recommended Posts