Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Agucha, wrzuciłam na razie na tablicę w kilka regionów, w końcu Milkę na tablicy właśnie znalazłam;-)! Bądźmy dobrej myśli:calus:, teraz dodałam jeszcze kilka, jak się wyświetlą podam linki.

Edited by Zoli36
Posted

[quote name='elik']Zdjęcia będą i to piękne, ale dopiero w niedzielę. Romi robi bardzo dobre zdjęcia i obiecał, że Misiowi zrobi.
Romi jest niezawodny :)[/QUOTE]

[quote name='Iljova']Po tym co widziałam to wierzę że będą wspaniałe :-)
Będę cierpliwie czekać :)[/QUOTE]

Ja chyba będę musiał się doszkolić z robienia zdjęć przed tym wyjazdem :)
Czy ktoś posiada podręcznik młodego fotografa pt. "Jak zrobić piękne zdjęcia psu lub kotu" :D

Posted

[quote name='majqa']Stało się... i już.
A z ogłoszeń... ciszaaa... No nie do wiary... :shake:[/QUOTE]

A u mnie z ogłoszenia na Kraków jedna osoba sprawdzała telefon. Może zadzwoni...

Posted

[quote name='Romi']Ja chyba będę musiał się doszkolić z robienia zdjęć przed tym wyjazdem :)
Czy ktoś posiada podręcznik młodego fotografa pt. "Jak zrobić piękne zdjęcia psu lub kotu" :D[/QUOTE]

Kurcze niestety nie mam ;-)

Posted

[quote name='Zoli36']A na allegro podobny tekst jak w ogłoszeniach, czy jakoś specjalnie trzeba???????? Żeby mi nie usunęli.[/QUOTE]
Obawiam się, że jaki by nie był usuną.

Posted

[quote name='Romi']Hmm... trzeba będzie taki podręcznik napisać :D[/QUOTE]

To zacznij już pisać :-)

[quote name='majqa']Obawiam się, że jaki by nie był usuną.[/QUOTE]

z tego co pisała Selenga i inne to nic nie pomoże allegro odsyła na tablica.pl

Posted

http://tablica.pl/oferta/pokochaj-misia-bo-do-teraz-szczescie-i-on-chadzaja-innymi-drogami-IDOqy3.html

http://tablica.pl/oferta/pokochaj-misia-bo-do-teraz-szczescie-i-on-chadzaja-innymi-drogami-IDOqwl.html

Tu są dwa dla Misia, znalazłam na Warszawę już jedno, to będzie miał dwa w tym regionie. Wczoraj mi nie dodało, bo nie wiedziałam, że na tablicy każde moje ogłoszenie musi mieć inną treść. Teraz zrobię coś na allegro, może nie usuną...

Posted (edited)

[quote name='majqa']Eluś, czy doszła moja wpłata 40zł?
Tak jest, doszła i jeszcze jedna też 27.02. od Joanny S z Łodzi 50 zł. Razem kasa Misia powiększyła się o kwotę 90- zł :multi:

Pięknie dziękujemy

:iloveyou::Rose::Rose::Rose::iloveyou:

Już lecę uaktualnić rozliczenie.

Tym sposobem nasz kochany Misiaczek ma na koncie 849,00 zł - piękna kwota.

Edited by elik
Posted

Zamieszczone przez Romi
Ja chyba będę musiał się doszkolić z robienia zdjęć przed tym wyjazdem. Czy ktoś posiada podręcznik młodego fotografa pt. "Jak zrobić piękne zdjęcia psu lub kotu"
[quote name='Foksia i Dżekuś']Romi ale to jeszcze nie pryma aprylis

No waśnie, z kawałami, to Romeczku jeszcze trochu poczekaj, do 1.04. :eviltong:

Posted

[quote name='emilia2280']Ale Misiu jest teraz dziany chuuop! (...)[/QUOTE]
Tego nigdy zadość.
Pytanie, ile się Misiek zasiedzi w hoteliku. Wiem, wiem... pesymizm ale w jego przypadku uzasadniony.

Posted

[quote name='majqa']Tego nigdy zadość.
Pytanie, ile się Misiek zasiedzi w hoteliku. Wiem, wiem... pesymizm ale w jego przypadku uzasadniony.[/QUOTE]
Nie martw się, do skarpety Misia wpadnie jeszcze prawie 800zł. Ja się zaprawię w bojach ogłoszeniowych - Będzie dobrze ;)

Posted

[quote name='Agucha']Nie martw się, do skarpety Misia wpadnie jeszcze prawie 800zł. Ja się zaprawię w bojach ogłoszeniowych - Będzie dobrze ;)[/QUOTE]
I cieszy to... (bo kasa)... i smuci (ta Twoja zaprawa)... zatem dwie ikonki... :multi: :-(