Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mari23']z ogłoszeniowego bazarku tu trafiłam.....
Misiu, niech ten pech wreszcie sie od ciebie odczepi!
znajdź domek - kciuki trzymam!
cudny jesteś psiak :)[/QUOTE]

Ale niepodzianka :-) Witaj Marysiu na wątku Miśka :-)
Ja wierzę że już nie będzie długo czekał na domek :)
Przy takiej obstawie jaką tutaj ma ;-) będzie ten domek :-)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']
Plusy:
- my (z punktem ciężkości na mnie, nawet na to się zgadzam ;-)) spokojni

i to o ile spokojniejsi :)

- ataK spokojna

... zaiste...

- i daj Boże Misiek zadowolony (nowe miejsce ale i nowe psiaki do towarzystwa, warunki wewnętrzne, a na zewnątrz miejsce do wyszalenia się)

o to również jestem spokojna :)

- plus oboczny, wizja dodatkowych zdjęć sprzed wyjazdu

Zdjęć nigdy za wiele ;)

Minusy:
- konieczność regulowania płatności

DAMY RADĘ!

- konieczność ogłaszania (a tu, jak dotąd, to nie było z naszej strony dotąd pokpione)

Zawsze jest taka konieczność. PR to podstawa
:lol:

[quote name='mari23']z ogłoszeniowego bazarku tu trafiłam.....
Misiu, niech ten pech wreszcie sie od ciebie odczepi!
znajdź domek - kciuki trzymam!
cudny jesteś psiak :)
Ooo, witamy! Ciesze się, że zajrzałaś :loveu:
A ja Ci właśnie na priv odpisałam :lol:

[quote name='Romi']Słuchajcie, to może ja porobię Misiowi zdjęcia podczas odbioru w New Sączu oraz podczas przekazania Miśka w Kraku (ku ścisłości to ja jadę po Miśka do N.Sącza) :)
jak najbardziej! Może uśmiechnięty pychol Misiowy w końcu zobaczymy :)

[quote name='Iljova']Ale niepodzianka :-) Witaj Marysiu na wątku Miśka :-)
Ja wierzę że już nie będzie długo czekał na domek :)
Przy takiej obstawie jaką tutaj ma ;-) będzie ten domek :-)
AMEN! :)

Posted

[quote name='Romi']Słuchajcie, to może ja porobię Misiowi zdjęcia podczas odbioru w New Sączu oraz podczas przekazania Miśka w Kraku (ku ścisłości to ja jadę po Miśka do N.Sącza) :)[/QUOTE]
Ale ciołek matołek ze mnie. Przecież jasna sprawa Romi to nie tylko świetny kierowca, ale także wytrawny fotograf. Izuniu, te zdjęcia Soni z hoteliku są Jego autorstwa.
A ku ścisłości, Romeczku, to już Cię przedstawiałam jako "podwodę" Misia więc Cioteczki zorientowane są kto zacz :)
Romi bardzo Ci dziękuję za propozycję zrobienia sesji zdjęciowej :)

Posted

[quote name='elik']Ale ciołek matołek ze mnie. Przecież jasna sprawa Romi to nie tylko świetny kierowca, ale także wytrawny fotograf. Izuniu, te zdjęcia Soni z hoteliku są Jego autorstwa.
A ku ścisłości, Romeczku, to już Cię przedstawiałam jako "podwodę" Misia więc Cioteczki zorientowane są kto zacz :)
Romi bardzo Ci dziękuję za propozycję zrobienia sesji zdjęciowej :)[/QUOTE]

A no właśnie już po wpisie uświadomiłem sobie że mnie już przedstawiłaś :) Widzisz Eluś, ze mnie też taki ciołek-matołek :eviltong:

Posted

[quote name='majqa']Oj... to już wiem, czyimi fotkami się zachwycałam. :-)[/QUOTE]

Oj tam, oj tam, jak się ma lepsiejszy aparat, to fotki same od siebie wychodzą ładne :)

Posted

[quote name='Romi']Oj tam, oj tam, jak się ma lepsiejszy aparat, to fotki same od siebie wychodzą ładne :)[/QUOTE]
Akurat... aparat to taka odsiecz/ pewnik ale i ten pewnik bez dobrej ręki i oka... ;-)

Posted

[quote name='majqa']Akurat... aparat to taka odsiecz/ pewnik ale i ten pewnik bez dobrej ręki i oka... ;-)[/QUOTE]
Podpisuję sie pod tym obiema rencami. Ja z najlepszego aparatu, ani w połowie tak dobrych zdjęć nie potrafię zrobić, jak Ty Romi :)

Posted

Misiek w górę. Poproszę o emisję ;-) pozytywnej energii ku... allegro. Ekran faluje ale co tam... Misiek, kawałek siebie powystawiałam, chłopie. Niech się tylko posprzedaje. :-) A tak w ogóle... Koniec tego siedzenia na czyjości... Ty masz mieć swojego ludzia, który Cię zakocha, zatuli i porozpieszcza do upadłego.

Posted

[quote name='majqa']Misiek w górę. Poproszę o emisję ;-) pozytywnej energii ku... allegro. Ekran faluje ale co tam... Misiek, kawałek siebie powystawiałam, chłopie. Niech się tylko posprzedaje. :-) A tak w ogóle... Koniec tego siedzenia na czyjości... Ty masz mieć swojego ludzia, który Cię zakocha, zatuli i porozpieszcza do upadłego.[/QUOTE]
A co tam ładnego wyprzedajesz?:cool3:

Posted

[quote name='Iljova']A ja witam Miśka i Was wszystkich w sobotni poranek poprzedzający Miśkową niedzielę :-)
Wierzę, że ta niedziela będzie przełomowa! :)

.. a Wam zalecam wykonać jeszcze telefon ze szczegółowymi instrukcjami coby Miś się z łapą w nocniku nie obudził...

Posted (edited)

Ludzieeeeeeee co sę dzieje z dogo ????
Ja przecież rano napisałam, że bardzo, bardzo, bardzo, bardzo wszystkich przepraszam, a Atę przed wszystkim, że to nie w tą niedziela ma być przeprowadzka Misia, tylko następna. Pomyliły mi się tygodnie, a wszystko przez to, że miałam dwa szczeniaki na tymczasie, a chałupa, ani cała reszta, nie przystosowana do takiej ilości psów (5) w tym 2 szczylki. Urwanie kapcia.
Przepraszam najmocniej :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Wszystko będzie tak jak było uzgodnione, tylko tydzień później. Przepraszam bardzo. Napisałam to koło godz. 11-tej i potem musiałam wyjść z domu. Wróciłam niedawno i dopiero teraz mogłam usiąść do kompa. Szukam reakcji na mój wpis, a tu nie ma wpisu.
Pisałam też o tym do Izuni na PW. Izuś, czy Ty też nie dostałaś mojej informacji ? Lecę sprawdzić w wysłanych PW.

Edit

PW informujące o mojej pomyłce mam w wysłanych. Czy otrzymałaś go Izuniu ?

Edited by elik
Posted

[quote name='Iljova']Uduszę :evil_lol:..... a ja tu przygotowana psychicznie że Misiek jutro jedzie a Ty pomyliłaś tygodnie ???? :-o:shake:[/QUOTE]
Taaaak przepraszam najmocniej i daje du... do bicia. Można mnie bezkarnie walić po łebie.
Ale co się dzieje z dogo ? Wczoraj nie można się było w ogóle na forum dostać, a dzisiaj post mi wcięło.
Rano dzwoniłam i do obu "przewoźników" i do hoteliku więc na szczęście Ci, którzy będą brali bezpośredni udział w przewiezieniu Misia są powiadomieni od rana.
Wybaczcie proszę. Wstyd mi, bo stara baba, a taką gafę jak małolata popełniła :oops:

Ale mam tez i dobra wiadomość. Te htmlki to sprawka mojego kompa laptopa, a nie dogo. Teraz podsiadłam starego, piszę na stacjonarnym i mogę p[isac normalnie bez maczków Html-a. Uzupełnię więc zmiany w majątku Misia :)

Posted

[quote name='elik']...Rano dzwoniłam i do obu "przewoźników" i do hoteliku więc na szczęście Ci, którzy będą brali bezpośredni udział w przewiezieniu Misia są powiadomieni od rana.
Wybaczcie proszę. Wstyd mi, bo stara baba, a taką gafę jak małolata popełniła :oops:
[/QUOTE]

Ano "przewoźnik" Romi powiadomiony :) Kolejna niedziela zaklepana :)