majqa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Marycha35']Może jednak Kraków podusimy??? A możemy i Kraków i Łódź?:)[/QUOTE] No to niech to poleci, gdzie się da, na pół. Może być? Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Agucha']Musiałaby ataK zrobić, a raczej kogoś załatwić z aparatem - bo Ona nie ma. Co to za przystojniak na Twoich fotkach? :loveu: Ale chyba aparat dziś nie jest towarem deficytowym i drugi lub trzeci, a jak nie to na pewno czwarty sąsiad będzie go miał. Przecież szkoda życia tego psa w DT, on już myśli, że jest u siebie. Rozumiem nieadopcyjne dziadki, ale piękny, młody, w typie rasy - niewiarygodne, że tyle siedzi. A na moich fotkach Bajka, wczoraj zgarnięta, dziś sesja, jutro ogłoszenia, w tygodniu sterylka i fruuu do domu. [quote name='Marycha35']Dziewczynki przepraszam za ciszę, uczelniany młyn powraca. Elizo supero foty i rozumiem Twoje rozsądne i zdrowe myślenie, że do takiej sesji zbyt wiele nie potrzeba. Niestety w przypadku Misia sukcesem jest wiedza dotycząca wagi i wzrostu, foty to szczyt marzeń, na wątku widać jak ciężko było coś od AtaK wyegzekwować. Szczyt marzeń powiadasz Marysiu :roll: To jak tu ogłaszać psa bez takich podstawowych info ... ? Przecież chyba misją DT zgodnie z nazwą jest tymczasowe schronienie, a nie kiszenie zwierzaka. No nic, trzymam kciuki, żeby się udało osiągnąć konsensus, bo przecież cierpi na tym pies :shake: Pokatuję Was jeszcze :diabloti: Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Fantastyczne zdjęcia wspaniałego psiaka :-) Quote
majqa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Idę się załamać... foty... i zrozumiała dla mnie argumentacja... Dzięki Eliza. :grab: Quote
Agucha Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='majqa']Idę się załamać... foty... i zrozumiała dla mnie argumentacja... Dzięki Eliza. :grab:[/QUOTE] Majquś, a co Ty dziś w takim wisielczym humorze? :( Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Izuniu nie załamuj się, bo mi smutno będzie..... Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Przykro mi, że humoru Wam nie poprawiłam, ale nie jestem Świętym Mikołajem, tylko jak mówi moja koleżanka z pracy Matką Boską od piesków :evil_lol: Wyzbądźmy się złudzeń, z takimi fotami ten pies domu nie znajdzie ... Quote
Agucha Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='eliza_sk']Przykro mi, że humoru Wam nie poprawiłam, ale nie jestem Świętym Mikołajem, tylko jak mówi moja koleżanka z pracy Matką Boską od piesków :evil_lol: Wyzbądźmy się złudzeń, z takimi fotami ten pies domu nie znajdzie ...[/QUOTE] Elizko, uwierz że On nigdy nie miał lepszych jak te ostatnie... no chyba, że ja o czymś nie wiem. Quote
Marycha35 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Potwierdzam!!!! Na foty czekałyśmy dłuuuuuuuuugo...i wreszcie nie AtaK je przesłała. Muszę Wam się przyznać, że mnie też cosik humorrro się skwasił, nie żeby załamanie;), ale przykro obserwować kierunek obrony, przerobiony w atak...na wszystkich, którzy postanowili wyegzekwować, co należne Misiowi. Wyszło wreszcie, że to nasza wina, że Misio znalazł się w takiej sytuacji. Oj czego to ludzie nie zrobią, żeby twarz zachować, jeśli ją mieli wcześniej oczywiście:) Ale nic to, nie z takich kwasów się Misia wyciągało;) Walę dalej z zaproszeniami do deklaracji. Napisałam też z pytaniem czy podtrzymują deklaracje ewatonieja i holly101:) A swoją drogą to nowe foty Misiowi, by pomogły najbardziej, więc może jednak dla Misia coś w tej sytuacji można zdziałać jednak... Quote
Agucha Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Trzeba napisać do magiaa... no chyba, że szami ma możliwość zrobienia ładnych i podjechania do ataK w godzinach wczesnych. Lecę robić kolejne pakieciki. Ps. Marysiu, masz za wysoki podpis. Musisz banerek Misia umiejscowić obok tego drugiego ;) Quote
majqa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Marycha35'](...) Wyszło wreszcie, że to nasza wina, że Misio znalazł się w takiej sytuacji. (...)[/QUOTE] Eeee... no luz... to mi akurat lotto. ;-) Wisielczy, nie, nie aż tak. :-) Wiesz Agucha, smutno to mi się zrobiło, gdy zobaczyłam Twoje pytania odnośnie łysego Ramzesa. Odpowiedź, że nie trzeba mu zmienić DT... Hm... no tu, z jednej strony szkoda tego psa, nie ma bata, zapuści korzenie... Z drugiej... skoro Ramzes nie siedzi na walizkach to prosty wniosek - z tym MOPS - em nie jest aż tak źle. Czy to plus? Niewątpliwie tak. :lol: Quote
Marycha35 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Dzięki Aguś, lecę naprawić:) Izuś tak myślałam, że to Ci polata, he he he;) Mnie fascynuje fenomen nakręcania się zbiorowego, takiej ekscytacji, że wreszcie wychodzi na to, że białe jest czarne, a winny to poszkodowanym;) Moherowy mechanizm, ups;) Quote
Marycha35 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Się cholera nie chce naprawić, ja ustawiam, a to myk i na miejscu siedzi jak siedziało:) Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ataK - najprawdopodobniej znalazłam osobę, która zrobi Misiowi foty. Od czwartku do niedzieli będzie w Nowym Sączu, uprzejmie proszę, abyś się z nią skontaktowała i umówiła - czy jest taka możliwość ? To Kasia W. nr tel. 605 736 270. Potwierdź proszę, że przeczytałaś mój wpis. Quote
majqa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 O jaaa.......... :lol: Dziękuję Elizo za pomoc. Ty to masz kanały pomocowe. :-o Quote
UBOCZE Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Czy ktoś ma link do obecnego wydarzenia Misia na FB? I czy jest teraz takie wydarzenie? Pamiętam, kiedyś było. Quote
majqa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='UBOCZE']Czy ktoś ma link do obecnego wydarzenia Misia na FB? I czy jest teraz takie wydarzenie? Pamiętam, kiedyś było. Bardzo proszę: http://www.facebook.com/events/170725233038845/ Quote
UBOCZE Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='majqa']Bardzo proszę: http://www.facebook.com/events/170725233038845/ Dziękuję!!! Przebiegnę się z eventem po grupach! Quote
Marycha35 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Adasiu dziękuję za obecność:):):) Quote
majqa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='UBOCZE']Dziękuję!!! Przebiegnę się z eventem po grupach![/QUOTE] To ja dziękuję. Bardzo dziękuję. Quote
Marycha35 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Elizo może na PW to do AtaK wysłać też? Jesteś wielka:):):) Dziękujemy!!! Quote
majqa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Do czwartku sporo czasu. AtaK na pewno zauważy ten wpis w porę. Quote
Agucha Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='majqa'](...) Wisielczy, nie, nie aż tak. :-) Wiesz Agucha, smutno to mi się zrobiło, gdy zobaczyłam Twoje pytania odnośnie łysego Ramzesa. Odpowiedź, że nie trzeba mu zmienić DT... Hm... no tu, z jednej strony szkoda tego psa, nie ma bata, zapuści korzenie... Z drugiej... skoro Ramzes nie siedzi na walizkach to prosty wniosek - z tym MOPS - em nie jest aż tak źle. Czy to plus? Niewątpliwie tak. :lol: Nie rozumiem wielu rzeczy w "tym systemie"... nie będę się pchać na siłę. Oby Ramzes był należycie zaopiekowany ... na tym mi zależy. A to, że się zasiedzi - można powiedzieć, że wiem na 100%... [quote name='Marycha35']Dzięki Aguś, lecę naprawić:) Izuś tak myślałam, że to Ci polata, he he he;) Mnie fascynuje fenomen nakręcania się zbiorowego, takiej ekscytacji, że wreszcie wychodzi na to, że białe jest czarne, a winny to poszkodowanym;) Moherowy mechanizm, ups;) [quote name='Marycha35']Się cholera nie chce naprawić, ja ustawiam, a to myk i na miejscu siedzi jak siedziało:) Musisz popróbować :lol: Za którymś razem się uda :) [quote name='eliza_sk']ataK - najprawdopodobniej znalazłam osobę, która zrobi Misiowi foty. Od czwartku do niedzieli będzie w Nowym Sączu, uprzejmie proszę, abyś się z nią skontaktowała i umówiła - czy jest taka możliwość ? To Kasia W. nr tel. 605 736 270. Potwierdź proszę, że przeczytałaś mój wpis. WSPANIALE! Dziękuję :Rose: [quote name='majqa']O jaaa.......... :lol: Dziękuję Elizo za pomoc. Ty to masz kanały pomocowe. :-o Niesamowite! :) [quote name='UBOCZE']Dziękuję!!! Przebiegnę się z eventem po grupach! To my dziękujemy :Rose: [quote name='Marycha35']Elizo może na PW to do AtaK wysłać też? Jesteś wielka:):):) Dziękujemy!!! Z tego co pisała - przede wszystkim wysyłać jej wiadomości na priv... najprędzej dotrą. Quote
Marycha35 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Elizo czy mam przesłać?????? Edit: oj Elizy już nie ma na Dogo. Nie chciałabym przesyłać bez zgody autorki:) Quote
Recommended Posts