majqa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nommm, domyślam się... :-( Ja się boję, jadąc, rozglądać na boki, by nie znaleźć czegoś jeszcze, nie zastanawiać się np. nad widokiem biegnącego, krótkowłosego psa, czy jest czyjś, czy zmierza pod sklep, gdzie jego właściciel itp... Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 No ja dziś w domu, uczyłam się i looki za okno też robiłam. Biegał jeden, śliczny rudziaszka, już się nakręciłam, za chwilę widzę zza bloku wyłania się zdenerwowany właściciel, uffffff. Się na bieganie, zdaje się, zebrało stworowi;) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Temu się nic nie stało, ale inne... Quote
majqa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Marycha35 napisał(a):Temu się nic nie stało, ale inne... Wiem... i ja się boję trafienia na te inne... :-( Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Oby Izuś nie było takowych!!!! Chociaż cicho powiem, że jak trafią na Ciebie to los wygrany:) Quote
majqa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Maryś :loveu:, nie kracz, bo ja już rzęsami przebieram. :mad: Jestem tak zmęczona, jakby ktoś mi się do moich ostatków energii podłączył i ciągnął, ciągnął, ciągnął... Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Wiem bidulcu kochany, ale taka prawda:):):) Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Bidulec już po obskoku porannym ;-), a Misio pewno lustruje świat zza okna i cieszy się, że nie zaiwania po polach..., bo jak sobie przypomnę, że... brr... Ato, aż strach pytać ale jak on z tymi rozbójniczymi zapędami? Wciąż terror słabszych psiaków? Quote
Iljova Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 To u Was zimniej bo u mnie rano o 5 było -12 a teraz jest-7 Quote
ataK Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 majqa napisał(a):Bidulec już po obskoku porannym ;-), a Misio pewno lustruje świat zza okna i cieszy się, że nie zaiwania po polach..., bo jak sobie przypomnę, że... brr... Ato, aż strach pytać ale jak on z tymi rozbójniczymi zapędami? Wciąż terror słabszych psiaków? Na razie przerzucił się na Norkę i teraz nad nią się znęca... Ramzesowi dał spokój... Przed Nelką czuje wyraźny respekt, choć mniejsza od niego ze 3 razy ;) Myszki i Milki czepia się rzadko, jednak najbardziej szczeniaki mu przeszkadzają... Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Sam z nimi szuka zaczepki, czy jak mu w drogę wchodzą, za skórę zajdą? Mam tu na myśli szczeniaczki. Quote
Iljova Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 DOBRANOC łobuzerski Misiaku i Wam wszystkim wspaniałych snów :-) Quote
emilia2280 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 majqa napisał(a):Maryś :loveu:, nie kracz, bo ja już rzęsami przebieram. :mad: Jestem tak zmęczona, jakby ktoś mi się do moich ostatków energii podłączył i ciągnął, ciągnął, ciągnął... hehe, tia, a gdyby nie to, to kto by narzekal ze ma robaki w pupsku? :p Quote
ataK Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 majqa napisał(a):Sam z nimi szuka zaczepki, czy jak mu w drogę wchodzą, za skórę zajdą? Mam tu na myśli szczeniaczki. Jak wchodzą mu w drogę, to w ogóle nie mają życia, ale zdarza się, że po prostu nie podoba mu się, że są akurat w tym miejscu, o tej porze, czy że robią to, a nie coś innego... Czasem na dworze bez powodu Misiek biegnąc nagle skręca w stronę któregoś (ostatnio najczęściej Norki) i z warkotem przygniata ja do ziemi. Krzywdy jeszcze chyba jej żadnej nie zrobił, choć parę razy piszczała, nie wiem czy z bólu czy ze strachu. Quote
majqa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 zerduszko napisał(a):AtaK, a Ty jakoś na to reagujesz? Mam nadzieję, że tak i też chciałabym wiedzieć jak, by móc ewentualnie coś podpowiedzieć. Cholercia no, kiepsko to wygląda. :-( Quote
Marycha35 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Misio czy ty oszalałeś, żeby przyduszać sunieczkę????? AtKo daj proszę znać co robisz z tym. Dziewczynki mają kupę doświadczenia, podpowiedzą coś:) Quote
majqa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jego zagrywki Marysiu pachną mi, po części oczywiście, Łokerem. :shake: Quote
ataK Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Marycha35 napisał(a):AtKo daj proszę znać co robisz z tym. Zajmuję się pokrzywdzonym, ignorując Miśka. Quote
majqa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Zaraz lecę do weta więc po powrocie, najpóźniej jutro, postaram się coś napisać, daj Boże do rzeczy. Quote
Marycha35 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 majqa napisał(a):Jego zagrywki Marysiu pachną mi, po części oczywiście, Łokerem. :shake: Nic dodać....:( Izuś czekamy na podpowiedzi. AtKo dzięki za info, trzeba Misia ogarną i fuknąć nań, bo przegina!!!! Quote
Marycha35 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Dziewczynki przepraszam, ale _Goldenek2 z Dogo szuka wolontariuszki ze schroniska w Mielcu. Znacie kogoś? Quote
ataK Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki przepraszam, ale _Goldenek2 z Dogo szuka wolontariuszki ze schroniska w Mielcu. Znacie kogoś? Z Mielca kojarzę Kaskadaffik, adoptowałam od niej moją Myszkę. Quote
Recommended Posts