Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Brzmi uroczo więc na bank nic złego ale fakt, że ćwieka mi zabiłaś tym powiedzeniem. Dopadnę mamę rankiem, może słyszała, może zna. :-)

Będę wdzięczna za dokształt:)

Posted

No i lipa Elu... mama mocno nie w temacie tego powiedzenia. Co się odwlecze to... ;-) Ktoś musi je znać, a co ważniejsze jego znaczenie.
A może powinno brzmieć - spać bez gać (w znaczeniu gaci)? :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
No i lipa Elu... mama mocno nie w temacie tego powiedzenia. Co się odwlecze to... ;-) Ktoś musi je znać, a co ważniejsze jego znaczenie.
A może powinno brzmieć - spać bez gać (w znaczeniu gaci)? :evil_lol:

Soreczki Majeczko kochana. Mi się przypomniało, jak to ma brzmieć, ale to nieobyczajne jezd więc nie na wąteczek takiego przystojniaczka jak Misiu :shake:
Trzeba byłoby jedną literkę zmienić, żeby było tak, jak brzmieć powinno. W tym porzekadle bynajmniej nie o spanie chodzi :evil_lol:
Ale nie powiem, bo mamcia mnie uczyła, żeby się nie wyrażać :)

Posted

majqa napisał(a):
Dziękujemy Ato za raport. :-)
A ta wycieczka do Szami na kiedy jest planowana?

Jeśli zdążę, to jutro, jeśli nie, to w poniedziałek...

Posted

[quote name='Marycha35']Cholera wszędzie w tyłek szczypie, a precz!!!!![/QUOTE]
Nic mi nie mów Maryś, zaiwaniam jak opętana dom - kojce - dom - kojce i choć kojce dobre, budy dobre, by nie rzec b.dobre to histeryzuję z każdym zjazdem temperatury na potęgę. :-( Doła mam jak diabli...

Posted

Widziałam Izuś na wątku....Po jasną cholerę jeszcze ta zima przywaliła???? Było spoczko, nieeee, musiała. Ja jutro po egza walę do Misia bezdomniaczka w budzie, ma tam poduszki, płaszcz, kocyki polarowe, buda obstawiona styropianem, ale też się martwię:( Jesssssu, jak dobrze, że nasz Misio dooopkę ma bezpieczną!!! AtKo dzięki:):):)

Posted

To, że ona przywaliła to jeszcze pikuś ale ten styl przywalenia: ciuciu, ciuciu... minus jeden, minus pięć, a potem sruuu, skok do minus piętnastu, a szykuje się więcej...:-(