Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Jasne, rzetelna wizyta przedadopcyjna musi być, a do niej łebskie osoby.

Jeśli ta pani by była zainteresowana, to oczywiście dam znać, że trzeba organizować wizytę :)

Edit: właśnie sprawdziłam konto - dziś wpłynęło 60zł, wpisane "deklaracje stałe dla Misia", nadawca Karolina P.
Dziękuję :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ataK napisał(a):
Misiek bez zmian :) Dziś znajoma pytała, jakie mam psy, bo jej siostra się przeprowadziła do domku i z opisu Misiek bardzo jej się podobał...

hohoho, no to oby nie zmienila zdania i nadawala sié na odpowiedzialny dom dla Michoslawa!

Posted

emilia2280 napisał(a):
hohoho, no to oby nie zmienila zdania i nadawala sié na odpowiedzialny dom dla Michoslawa!

Nie chcę naciskać, zobaczymy :) Cieszyłabym się, bo ta znajoma to mama kolegi z klasy jednego z moich dzieci, więc miałabym na bieżąco "monitoring" ;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Oooo, to reklamować, podbijć trzeba:)
AtKo przypomnij mi proszę czy my jesteśmy z wetem rozliczeni? Czy mam coś podesłać?

Straciłam zupełnie rachubę, w poniedziałek będę w lecznicy, pora odrobaczać towarzystwo, to mi Szami przypomni :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Jak tam Misio żyje?:) AtKo wiadomo co z wetem????

U weta ja zawsze coś tam wiszę ;) Za Miśkowe badania zostało 40zł, na resztę mam z deklaracji. W tym tygodniu chcę się całkiem porozliczać, to jak wolisz - jak pójdę płacić rachunki, wziąć od Szami numer konta i przelejesz jej bezpośrednio, czy przelejesz mnie te 40zł i zaniosę wszystko razem.
Wczoraj kupiłam jeszcze tabletki na robale, ale to mi też jeszcze z deklaracji starczyło, bo na Miśka poszło ich za 7,50. Od razu wczoraj dostały, dziś żadnych reminiscencji na dworze nie zaobserwowałam ;)

Posted

Myślę, że najprościej będzie jak Marysia przeleje to 40zł, skoro tylko tyle brakuje, a kolejno rozliczysz się z Szami, weźmiesz za to rozliczenie fakturę, a potem powstawiasz na wątek, co trzeba, czyli x kosztowało ...zł, y kosztowało.... zł, etc... wtedy Marysi będzie łatwiej to ogarnąć i skopiować na 1 stronę wyprostowane wydatki i zasoby Misia. Hm? Dobrze, czy gooopio piszę?

Posted

Izuś wieje jak jasna cholera u mnie, sesja na uczelni! Zaglądam kiedy się da. Potwierdzam, że do AtKi 40zł wolę słać, będzie szybciej:) Zaraz lecę luchnąć:):):)
Dobrze, że nasz Przyjaciel wolny od robali:)

Posted

AtKo kasiorrrka płynie do Ciebie, luchnęłam 40zł. I poproszę bardzo o takie rozpisanie wydatków na Misia jak Iza sugerowała:) Będzie jasność, wkleję na pierwszą stronę.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ooo Eluś, buziaki dla Ciebie serdeczne:):):) I nie spać oczywiście;)

Pamiętam z dawien dawna takie właśnie powiedzenie: spać za gać. Ale prawdę powiedziawszy to już nie pamiętam, co ono miało oznaczać. Mam tylko nadzieję, że nic złego ;)