emilia2280 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Wracam do roboty, odwiedzam Michutka. Smacznego piesku! Quote
majqa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='emilia2280']Wracam do roboty (...)[/QUOTE] I słusznie!!! :-) Quote
ewatonieja Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ja wpłace za 2 mc dopiero w lutym, mam kryzys poświateczny całusy dla misia Quote
Iljova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Misio co tam u Ciebie bo u mnie od dzisiaj grypowo niestety :( Quote
ataK Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Misio urzęduje głównie na podwórku, bardzo lubi śnieg :) Karma jeszcze nie dotarła, dam znać, oczywiście. U nas w tej chwili zdrowi wszyscy, w zeszłym tygodniu moją starszą córkę złapała jakaś wirusówka, ale starała się szybko wyzdrowieć, bo wczoraj miała urodziny, a w łóżku ich spędzić nie miała jakoś ochoty ;) Quote
Iljova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 To złóż jej spóźnione życzenia: Marzeń o które warto walczyć, Radości którymi warto się dzielić, Przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Quote
majqa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Wszystkiego co najlepsze dla Twojej Córki Ato, a przede wszystkim zdrówka, zdrówka, zdrówka. :-) Quote
ataK Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Iljova napisał(a):To złóż jej spóźnione życzenia: Marzeń o które warto walczyć, Radości którymi warto się dzielić, Przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. majqa napisał(a):Wszystkiego co najlepsze dla Twojej Córki Ato, a przede wszystkim zdrówka, zdrówka, zdrówka. :-) Dziękuję, Cioteczki, przekażę jej :) Ona się ciągle namierza, żeby się zarejestrować na dogo i ciągle coś staje na przeszkodzie, jak się uda, to ją tu przygonię i podziękuje sama :) Quote
emilia2280 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 majqa napisał(a):I słusznie!!! :-) hehe, Ty juz cos o tym wiesz moja skarbnico dobrych rad :) Córce Aty- najlepszego. Mádra dziewczyna ze w urodziny ozdrowiala :p Quote
ataK Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Karma dotarła, bardzo dziękuję :) W domu była tylko moja Rodzicielka, na szczęście kurier zatachał paczkę pod drzwi ;) Quote
majqa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Kolejny raz przeserdeczne podziękowania Emilio i Elu! :loveu: Quote
Iljova Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Co u Miśka ? Odwiedzam na chwilę i idę przespać grypsko :) Quote
ataK Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Misiek bez zmian :) Dziś znajoma pytała, jakie mam psy, bo jej siostra się przeprowadziła do domku i z opisu Misiek bardzo jej się podobał... Quote
elik Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ataK napisał(a):Misiek bez zmian :) Dziś znajoma pytała, jakie mam psy, bo jej siostra się przeprowadziła do domku i z opisu Misiek bardzo jej się podobał... Łaaaałłł to trzymanko kciuków. Kiedy będzie pewna decyzja ? Quote
ataK Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 elik napisał(a):Łaaaałłł to trzymanko kciuków. Kiedy będzie pewna decyzja ? Na razie to ta siostra jeszcze nic nie wie ;) Ja jej nie znam, natomiast ta znajoma dość sensowna kobieta... Zobaczymy... Quote
majqa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie i że Misio jest rozważany w warunki domowe, a nie na stróża. :-) Quote
holly101 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Kochane, chyba nadrobiłam moje zaległości dla Misia... Jeśli coś jeszcze pozostało to dajcie znać. Buziaki! Quote
Marycha35 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Zdrówka dla wszystkich chorusków, dziękóweczka za jedzonko dla Misia:) AtKo daj prosze znać czy deklaracja wpłynęła, uzupełnię na 1 stronie. Holly pięknie dziękujemy:):):) Natko dziękujemy, że też jesteś z nami cały czas i spoczko poczekamy na kasiorrrkę do lutego:) AtKo błagam gdyby coś wyszło z tą adopcją nie róbmy tego na hop siup, żeby nie było jak ostatnio, dobrze???? Podeślemy kogoś na wizytę, wylookamy, żeby Miso miał tak dobrze jak u Ciebie:) Quote
majqa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jasne, rzetelna wizyta przedadopcyjna musi być, a do niej łebskie osoby. Quote
Marycha35 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 OOOOOO, dokładnie tak:) Izuś ściskam nocnie, pada u Ciebie też? Na Retkini odwilż jak cholera, po co to tak ta pogoda kwasi? Byłaby już wiosna i luzik dla bezdomniaków:) Quote
Marycha35 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 A ja właśnie na Twoim wątku byłam, a dokładnie Twego zoo:) Ech........... Quote
majqa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Marycha35 napisał(a):A ja właśnie na Twoim wątku byłam, a dokładnie Twego zoo:) Ech........... Oj... :-) A poza tym widzę, że też jesteś Nocny Marek Marysiu... Zamiast spać w najlepsze pełnisz wartę na dogo. :-) Quote
Recommended Posts