Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Misio urzęduje głównie na podwórku, bardzo lubi śnieg :) Karma jeszcze nie dotarła, dam znać, oczywiście. U nas w tej chwili zdrowi wszyscy, w zeszłym tygodniu moją starszą córkę złapała jakaś wirusówka, ale starała się szybko wyzdrowieć, bo wczoraj miała urodziny, a w łóżku ich spędzić nie miała jakoś ochoty ;)

Posted

To złóż jej spóźnione życzenia:
Marzeń o które warto walczyć,
Radości którymi warto się dzielić,
Przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć.

Posted

Iljova napisał(a):
To złóż jej spóźnione życzenia:
Marzeń o które warto walczyć,
Radości którymi warto się dzielić,
Przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć.

majqa napisał(a):
Wszystkiego co najlepsze dla Twojej Córki Ato, a przede wszystkim zdrówka, zdrówka, zdrówka. :-)

Dziękuję, Cioteczki, przekażę jej :) Ona się ciągle namierza, żeby się zarejestrować na dogo i ciągle coś staje na przeszkodzie, jak się uda, to ją tu przygonię i podziękuje sama :)

Posted

ataK napisał(a):
Misiek bez zmian :) Dziś znajoma pytała, jakie mam psy, bo jej siostra się przeprowadziła do domku i z opisu Misiek bardzo jej się podobał...

Łaaaałłł to trzymanko kciuków.
Kiedy będzie pewna decyzja ?

Posted

elik napisał(a):
Łaaaałłł to trzymanko kciuków.
Kiedy będzie pewna decyzja ?

Na razie to ta siostra jeszcze nic nie wie ;) Ja jej nie znam, natomiast ta znajoma dość sensowna kobieta... Zobaczymy...

Posted

Zdrówka dla wszystkich chorusków, dziękóweczka za jedzonko dla Misia:) AtKo daj prosze znać czy deklaracja wpłynęła, uzupełnię na 1 stronie.
Holly pięknie dziękujemy:):):)
Natko dziękujemy, że też jesteś z nami cały czas i spoczko poczekamy na kasiorrrkę do lutego:)
AtKo błagam gdyby coś wyszło z tą adopcją nie róbmy tego na hop siup, żeby nie było jak ostatnio, dobrze???? Podeślemy kogoś na wizytę, wylookamy, żeby Miso miał tak dobrze jak u Ciebie:)

Posted

OOOOOO, dokładnie tak:) Izuś ściskam nocnie, pada u Ciebie też? Na Retkini odwilż jak cholera, po co to tak ta pogoda kwasi? Byłaby już wiosna i luzik dla bezdomniaków:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
A ja właśnie na Twoim wątku byłam, a dokładnie Twego zoo:) Ech...........

Oj... :-) A poza tym widzę, że też jesteś Nocny Marek Marysiu... Zamiast spać w najlepsze pełnisz wartę na dogo. :-)