Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dzięki Zerduszko za info. Kasiory dużo, fakt! Ale masz cudnego wściekulca w avatarze:) CUDO!!!

Moja tymczasowiczka... była :lol:
emilia2280 napisał(a):
wiem ze mozna dac ze skutkiem zadnym, ale ja poszlam na calosc i wybralam wszystkie mozliwe dostépne opcje - max. liczba linijek tekstu, zdjécie, ramka. Ziutek byl widoczny i poszedl do domu któy stracil psa i szukal kolejnego. Przez pól Polski jechal do Wroclawia, ale warto bylo.

Ale ile telefonów miałaś?
Tamtemu psu ja wystawiałam allegro wyróżnione <zamówiłam ładny szablon na allegro> non stop i zawsze przynajmniej był jeden tel. i to ma wiekszy sens dla mnie, bo szansa, ze ktoś akurat sie trafi przy publikacji jeden raz w gazecie, gdzie ludzie na ogół nie szukają psów do adopcji, jest znacznie mniejsza niż, że trafi się ktoś z ogłoszeń publikowanych ok. 10 razy na portalu, gdzie zaglądają na ogół ludzie z zamiarem adopcji/kupna psa. Ale jak tam chcecie :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Prawda, ze Ziutek mial wyjátkowe szczéscie. A przez dobrych kilka miesiécy mial pecha jak Misiu - wszelkie ogloszenia i allegra i nic. I trafila sié pani co psa chciala i jak nie bylby to Ziutek, to jakikolwiek inny w potrzebie. Nie wiem ile bylo telefonów, czy w ogóle poza niá jedná, bo kontakt byl na DT.

Posted

zerduszko napisał(a):
(...) Ale jak tam chcecie :)

Ja się już wypowiedziałam.
Z kasą cienko. Jak dojdzie zakup karmy to, co zostanie nie starczy już na MP, a jeśli nawet będzie na styk to nie można wyjść na zero, bo jeśli nagle coś się "urodzi" zakupowego/ opłatowego, będziemy w ciemnej... Same wiecie.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Muszę Ją nawiedzić, bo gadać przez tele nie lubi, w przyszłym tygo na bank to załatwię:)

majqa napisał(a):
Błagam... Niech Ci się uda...

Trzymam kciuki aby się udało :)

Posted

Hau! Hau! Ostatnio mam mało czasu, dziś dopiero teraz wróciłam do domu... No i pisać z zaciśniętymi kciukami niewygodnie ;) Co do karmy, to Misiulek zjada około 0,5kg dziennie. Sporo, ale zważywszy, że je wyłącznie suchą, to chyba nie tak znowu przesadnie. Utuczyć się jakoś nie daje, więc myślę, że z ilością nie przesadzam ;) Tak więc karma, która przyszła 2 miesiące temu już się skończyła i rzeczywiście Misiek dostaje to, co kupuję za bazarki wspólne z innymi tymczasikami, bądź to, co dostaję na wszystkie psiaki.
Dziś mieliśmy trochę śniegu i korzystały z okazji - wybawiły się za wszystkie czasy, do domu wcale wracać nie chciały :)

Posted

majqa napisał(a):
...
Z kasą cienko. Jak dojdzie zakup karmy to, co zostanie nie starczy już na MP, a jeśli nawet będzie na styk to nie można wyjść na zero, bo jeśli nagle coś się "urodzi" zakupowego/ opłatowego, będziemy w ciemnej... Same wiecie.

Myślę, że noworoczny prezent dla Misia od Fundacji KASTOR w postaci worka karmy jest jak najbardziej wskazany, zwłaszcza, że cały Zarząd Fundacji :eviltong: bywa gościnnie na wątku Misia i jest jego wielbicielem :)
Jaką karmę kupujecie Misiowi ?

Posted

bardzo przepraszam ale to ważne

[quote name='Marinka']Przepraszam za offa, ale to bardzo pilne:

Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!!

Gotowa surowica jest w tym kraju nieosiągalna :-(

Posted

[quote name='ataK'] (...) Utuczyć się jakoś nie daje, więc myślę, że z ilością nie przesadzam ;) Tak więc karma, która przyszła 2 miesiące temu już się skończyła i rzeczywiście Misiek dostaje to, co kupuję za bazarki wspólne z innymi tymczasikami, bądź to, co dostaję na wszystkie psiaki.
(...)
Ata nie dajesz mu za dużo. :shake: Niech wcina ile potrzebuje, to nie dziadek, którego możesz przekarmić i przebiałczyć.

Jak to je, co uciułasz, za przeproszeniem, na bazarkach? :-( :-o
A w dupsko dać :mad:, że nie mówisz, nie smsujesz, nie piszesz na wątku, że ma być karma i już? :roll: Matko jedyna, no... :-( Chcesz żebym się rozsypała? I tak już ze mnie trociny lecą. :evil_lol:

Trzeba mu kupić karmę i już!

[quote name='elik']Myślę, że noworoczny prezent dla Misia od Fundacji KASTOR w postaci worka karmy jest jak najbardziej wskazany, zwłaszcza, że cały Zarząd Fundacji :eviltong: bywa gościnnie na wątku Misia i jest jego wielbicielem :)
Jaką karmę kupujecie Misiowi ?
Elunia, stokrotne dzięki. :loveu: :loveu: :loveu:

Słuchaj, jeśli możecie nam/ Misiowi pomóc to może zróbmy tak (o ile z punktu rozliczeń fundacyjnych to przejdzie więc pisz nam jak jest...).

Kupcie mu z allegro tę karmę, którą ja mu kupowałam. Obecnie z wiadomych powodów (podwyżki) jest ciutkę droższa.
Kupcie ją w dwupaku czyli 30kg.

Chcecie, za co ponownie dziękuję :loveu:, pomóc jednym workiem więc... jak wspomniałam, jeśli ten numer da się przepchnąć, Wy kupujecie dwupak, 30kg, a Marysia przelewa Wam na Kastora połowę kosztu.

Czy tak może być?

Chodzi mi o tę karmę (firma OK, sama kupowałam od nich teraz tę karmę, wywiązali się piorunem):

http://allegro.pl/arion-friends-for-ever-lamb-rice-multi-vital-2x15-i2027326278.html

A poza tym... Jakie gościnne bywanie, no jakie??? :eviltong:
Wy tu jesteście, macie być i musicie być. Koniec, kropka! :lol:

Posted

majqa napisał(a):

Jak to je, co uciułasz, za przeproszeniem, na bazarkach? :-( :-o
A w dupsko dać :mad:, że nie mówisz, nie smsujesz, nie piszesz na wątku, że ma być karma i już? :roll: Matko jedyna, no... :-( Chcesz żebym się rozsypała? I tak już ze mnie trociny lecą. :evil_lol:

No nie syp się, nie syp... Po prostu, jak już zbieram na bazarkach, to dla niego też... Mam zbierać na trzy a czwartego pomijać??? Sprawiedliwie musi być :) Jak Ramzes został Mister Obiektywu, to się smaczkami podzielił z pozostałymi, nie dałam tylko jemu...

Posted

Iljova napisał(a):
I tu też jesteś gdzie nie wejdę to ataK na wątku co się dzieje ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Jak rozumiem, już patrzeć na mnie nie możesz... Nic się nie dzieje, jak mnie nie ma cały dzień, to potem muszę nadrabiać ;)

Posted

Iljova napisał(a):
A czy ja powiedziałam że nie mogę na Ciebie patrzeć ja tylko myślałam że mam zwidy ;-)

No wiesz - mój nick może się źle kojarzyć ;) Ale nawet jak jestem wszędzie, gdzie nie zajrzysz, to nie mam zamiaru ataKować ;)

Posted

majqa napisał(a):
...

Słuchaj, jeśli możecie nam/ Misiowi pomóc to może zróbmy tak (o ile z punktu rozliczeń fundacyjnych to przejdzie więc pisz nam jak jest...).
Kupcie mu z allegro tę karmę, którą ja mu kupowałam. Obecnie z wiadomych powodów (podwyżki) jest ciutkę droższa.
Kupcie ją w dwupaku czyli 30kg.
Chcecie, za co ponownie dziękuję :loveu:, pomóc jednym workiem więc... jak wspomniałam, jeśli ten numer da się przepchnąć, Wy kupujecie dwupak, 30kg, a Marysia przelewa Wam na Kastora połowę kosztu.
Czy tak może być? ...

Jak najbardziej :) Emilka dorzuciła drugi worek.
Jutro będę walczyła z allegro, bo kiedyś próbowałam zalogować się jako Fundacja i mi to nie wychodziło :roll:
Dla Miśka się poświęcę i powalczę znowu :loveu:

Posted

elik napisał(a):
Jak najbardziej :) Emilka dorzuciła drugi worek.
Jutro będę walczyła z allegro, bo kiedyś próbowałam zalogować się jako Fundacja i mi to nie wychodziło :roll:
Dla Miśka się poświęcę i powalczę znowu :loveu:

Eeee... jak to drugi??? :-o Yesooo, no szok... ja nie wiem, czy my tak możemy Was..., tak trochę to nieładnie. :oops:
Dziękujemy!!! :iloveyou:

Elunia, masz zapchaną na max skrzyneczkę... w wolnej chwili, plizzz, uwolnij ją ciutkę. :lol:

Posted

majqa napisał(a):
Eeee... jak to drugi??? :-o Yesooo, no szok... ja nie wiem, czy my tak możemy Was..., tak trochę to nieładnie. :oops:
Dziękujemy!!! :iloveyou:

Elunia, masz zapchaną na max skrzyneczkę... w wolnej chwili, plizzz, uwolnij ją ciutkę. :lol:

Wy nas, my Was :)
Już nieco wyczyściłam :)