Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ata, a on miał, od powrotu do Ciebie, styczność z jakimś większym zawadiaką niż on sam? Może w tym tkwi klucz, że wyłapuje słabsze ogniwa, a gdyby jakiś pies, silniejszy bodaj psychicznie, się odciął to może ten stuliłby uszy po sobie? Pytam, bo u mnie np. bojowa astka dała sobie na łeb wejść kurdupelkowi.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hehe, ja mialam swego czasu ten nieszczésny Canivition forte oddac, a jak zwykle sié nie zabral do Polski, wiéc czujé sié w obowiázku nadrobic :) Czy mu potrzeba cos kupic? Albo wyróznic ogloszenia? alegro?

Posted

emilia2280 napisał(a):
zapytaj zuuota. ja tez u Selengi kupujé piékne allegra :) no Ty mi já zresztá polecilas :)

Nie dało się nie polecić. :-) PW do Selengi wysłałam. :-) Dziękuję Emi, że chcesz pomóc. :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Ata, a on miał, od powrotu do Ciebie, styczność z jakimś większym zawadiaką niż on sam? Może w tym tkwi klucz, że wyłapuje słabsze ogniwa, a gdyby jakiś pies, silniejszy bodaj psychicznie, się odciął to może ten stuliłby uszy po sobie? Pytam, bo u mnie np. bojowa astka dała sobie na łeb wejść kurdupelkowi.

U mnie same malizny...

Posted

Majqa, jak rozumiem, kontakt jest podany na Ciebie. Jak będziesz kogoś przekierowywać do mnie, to podawaj proszę nie wcześniejszy numer, tylko 798196811. Tamten mi się wykańcza i często jest wyłączony.

Posted

[quote name='ataK']Majqa, jak rozumiem, kontakt jest podany na Ciebie. Jak będziesz kogoś przekierowywać do mnie, to podawaj proszę nie wcześniejszy numer, tylko 798196811. Tamten mi się wykańcza i często jest wyłączony.
Czyli to jest twój aktualny numer?

Posted

[quote name='emilia2280']super. ja dzis zaraz po pracy nalejé na 2 wyróznione allegro, kazde trwa po 2 tygodnie :)
Dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='ataK']Majqa, jak rozumiem, kontakt jest podany na Ciebie. Jak będziesz kogoś przekierowywać do mnie, to podawaj proszę nie wcześniejszy numer, tylko 798196811. (...)
Tak, na mnie, tak, zrobię zgodnie z Twoim życzeniem. :lol:

Posted

majqa napisał(a):
Dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Tak, na mnie, tak, zrobię zgodnie z Twoim życzeniem. :lol:

Dziękuję :) To teraz trzeba kciuki trzymać, żeby Miśkul komuś w serce zapadł :)

Posted

holly101 napisał(a):
Kochane, przepraszam za moje niedociągnięcia deklaracjowe - proszę jeszcze raz o numer konta na pw. Musiałam wszystko pozmieniać i nie mam danych :(

przecież w życiu zdarza się wiele czego nie jesteśmy wstanie przewidzieć, nie masz za co przepraszać, przecież to rozumiemy i wszyscy jesteśmy z Tobą myślami ... przytul swoje maleństwo.

Posted

holly101 napisał(a):
Kochane, przepraszam za moje niedociągnięcia deklaracjowe - proszę jeszcze raz o numer konta na pw. Musiałam wszystko pozmieniać i nie mam danych :(

Podam Holly ale błagam, jeśli... nie płać, jeszcze nie teraz.
Ściskam mocno.

Posted

Izuś dzięki, że czuwasz tu i ogarniasz sytuację:)
Holly nieustająco ściskam.
Za Misiowego gałgana trzymam kciukacze, może wreszcie mu się domek fajocha napatoczy!!!!
AtKo gdyby kasiorrra była potrzebna, napisz na wątku:) Czy dług u weta uregulowany?
Edit:
a allegro na kolana:):):)