majqa Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Aaaa, no to wróć... odszczekuję, zatem kierunek Marysia. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. :-) Quote
tana Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Przelałam zatem pieniążki na konto Marysi :) Daj znać Maryś jak dojdą :loveu: Quote
Marycha35 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Aneczko dziękuję, kasiorrra doszła, zaraz dopiszę w pierwszym poście:) Izulę szczekająca bym chętnie posłuchała;) Potwierdzam, że na moje konto miały pieniąchy iść. Ata niechaj zbiera deklaracje, wykorzysta na Misiowe potrzeby od razu. Jak tu zawita napisze nam co i jak z wetem, ile kasiorrry mam przelać za byłą wizytę i ile pójdzie na przyszłą. Czy trzeba jeszcze za coś Jej oddać:) Quote
holly101 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ech, czekamy.... I na fotki też, ale to chyba już by było za dużo naraz... Quote
Iljova Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 I nadal żadnych wieści a mnie tyle czasu nie było ... :-( Quote
majqa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Iljova napisał(a):I nadal żadnych wieści a mnie tyle czasu nie było ... :-( Musimy poczekać. Skoro były problemy z dyskiem, a nowy to jakby nie patrzeć duży wydatek to i należy się liczyć z tym, że naprawa ma prawo potrwać. Myślę, że gdyby coś działo się nie tak Ata dałaby znać. Quote
Selenga Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Skończyło się allegro Maksia. Wznowić? Quote
majqa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Selenga napisał(a):Skończyło się allegro Maksia. Wznowić? Tak, poproszę. :-) Pieniążki są więc podam Marysi dane wpłatowe, poproszę tylko o kwotę na PW. Dziękuję Selengo za czuwanie, za pamięć. :-) Quote
Selenga Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1949180547 Tak jak poprzednie, za 18,30 zł czyli pełne wyróżnienie Quote
majqa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dziękuję i już ślę Marysi dane wpłatowe do uregulowania. :-) Quote
Marycha35 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Selengo dzięki ogromne, kasiorrrę przelałam właśnie:) Izuś dzięki, że czuwasz:):):) Oby Misiowi się udało wreszcie z tym domkiem fajocha!!! Zrobię rozliczenie w pierwszym poście:) Quote
Marycha35 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 To ja dziękuje:) A allegro ma śliczne nasz Przyjaciel, taki tam fajocha jest, do przytulenia albo jeszcze lepiej zabrania na fajocha spacer z bieganiną, patyczkami i gonitwą za zapachem wszelakim;):) Quote
emilia2280 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 a Michutek. hihi, Mam nadal té puszké tabletek canivition forte, którá obiecalam Bingowskiemu. Który bardziej potrzebuje, wyslé z Warszawy za tydzien. Quote
Iljova Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Niech to wznowione wspaniałe allegro będzie szczęśliwe i przyniesie z sobą wspaniały domek dla Misia :) Quote
Agucha Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 majqa napisał(a):Musimy poczekać. Skoro były problemy z dyskiem, a nowy to jakby nie patrzeć duży wydatek to i należy się liczyć z tym, że naprawa ma prawo potrwać. Myślę, że gdyby coś działo się nie tak Ata dałaby znać. Zgadza się, ale na sms-a chyba można odpowiedzieć bez komputera czy ewentualnie oddzwonić? :roll: Quote
majqa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Agucha napisał(a):Zgadza się, ale na sms-a chyba można odpowiedzieć bez komputera czy ewentualnie oddzwonić? :roll: Tak i uprzednio Ata odpowiedziała na smsa. No nic, postaram się zadzwonić dziś. Quote
Agucha Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 majqa napisał(a):Tak i uprzednio Ata odpowiedziała na smsa. No nic, postaram się zadzwonić dziś. Na moje 2 nie odpisała... Od prawie 2 mies jest u niej moja Milka na tymczasie - nie dostałam ani jednego zdjęcia...i nie mówcie, że ma komp w naprawie, bo MMSem można również przesłać... 27 października miała sterylkę, dopiero wczoraj dowiedziałam się od weta, że zabieg był robiony "na kredyt" i w dodatku do tej pory nie jest opłacony (!) ataK od momentu zdjęcia szwów w ogóle nie kontaktuje się z lecznicą... Gdy do niej dzwonilam w związku z fakturą i jakimikolwiek informacjami o psie- nie wspomniała słowem o wiszącym zobowiązaniu... miała przekazać moje dane wetce a ta miała wypisać fakturę, na podstawie której miałam zwrócić na konto ataK kasę - faktury ani widu ani słychu. Wetka dostała dane i pieniądze ode mnie wczoraj! Nie wiem co jest grane... zaczyna mnie to niepokoić! Czy ktoś ma z nią bezpośredni kontakt, żeby porobić zdjęcia Milusi i sprawdzić co się z nią dzieje? Quote
majqa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 No to mnie zmroziłaś. Będę dzwonić dziś przed wieczorem, zapytam o Twoją sunię. Quote
Agucha Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 majqa napisał(a):No to mnie zmroziłaś. Będę dzwonić dziś przed wieczorem, zapytam o Twoją sunię. Bardzo Ci dziękuję! :Rose: Liczę na to, że nie ma żadnych problemów. Quote
Iljova Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i dobrze zakończy..... Quote
nika28 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Wtedy, gdy Misio i Laska z Medoru byli u atyK, też był problem ze zdjęciami i długo nie mogliśmy się ich doprosić... Ato, odezwij się :( Quote
majqa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Połączyło mnie z pocztą głosową. Ata ma mój nr, połączenie się jej wyświetli. Mogę mieć nadzieję, że oddzwoni lub wyśle smsa. Z pocztą głosową niczego specjalnie nie ustalę. Quote
Recommended Posts