Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aneczko dziękuję, kasiorrra doszła, zaraz dopiszę w pierwszym poście:)
Izulę szczekająca bym chętnie posłuchała;) Potwierdzam, że na moje konto miały pieniąchy iść. Ata niechaj zbiera deklaracje, wykorzysta na Misiowe potrzeby od razu. Jak tu zawita napisze nam co i jak z wetem, ile kasiorrry mam przelać za byłą wizytę i ile pójdzie na przyszłą. Czy trzeba jeszcze za coś Jej oddać:)

Posted

Iljova napisał(a):
I nadal żadnych wieści a mnie tyle czasu nie było ... :-(

Musimy poczekać. Skoro były problemy z dyskiem, a nowy to jakby nie patrzeć duży wydatek to i należy się liczyć z tym, że naprawa ma prawo potrwać.
Myślę, że gdyby coś działo się nie tak Ata dałaby znać.

Posted

Selenga napisał(a):
Skończyło się allegro Maksia. Wznowić?

Tak, poproszę. :-) Pieniążki są więc podam Marysi dane wpłatowe, poproszę tylko o kwotę na PW. Dziękuję Selengo za czuwanie, za pamięć. :-)

Posted

Selengo dzięki ogromne, kasiorrrę przelałam właśnie:)
Izuś dzięki, że czuwasz:):):) Oby Misiowi się udało wreszcie z tym domkiem fajocha!!!
Zrobię rozliczenie w pierwszym poście:)

Posted

To ja dziękuje:)
A allegro ma śliczne nasz Przyjaciel, taki tam fajocha jest, do przytulenia albo jeszcze lepiej zabrania na fajocha spacer z bieganiną, patyczkami i gonitwą za zapachem wszelakim;):)

Posted

majqa napisał(a):
Musimy poczekać. Skoro były problemy z dyskiem, a nowy to jakby nie patrzeć duży wydatek to i należy się liczyć z tym, że naprawa ma prawo potrwać.
Myślę, że gdyby coś działo się nie tak Ata dałaby znać.

Zgadza się, ale na sms-a chyba można odpowiedzieć bez komputera czy ewentualnie oddzwonić? :roll:

Posted

Agucha napisał(a):
Zgadza się, ale na sms-a chyba można odpowiedzieć bez komputera czy ewentualnie oddzwonić? :roll:

Tak i uprzednio Ata odpowiedziała na smsa. No nic, postaram się zadzwonić dziś.

Posted

majqa napisał(a):
Tak i uprzednio Ata odpowiedziała na smsa. No nic, postaram się zadzwonić dziś.

Na moje 2 nie odpisała...

Od prawie 2 mies jest u niej moja Milka na tymczasie - nie dostałam ani jednego zdjęcia...i nie mówcie, że ma komp w naprawie, bo MMSem można również przesłać...

27 października miała sterylkę, dopiero wczoraj dowiedziałam się od weta, że zabieg był robiony "na kredyt" i w dodatku do tej pory nie jest opłacony (!) ataK od momentu zdjęcia szwów w ogóle nie kontaktuje się z lecznicą... Gdy do niej dzwonilam w związku z fakturą i jakimikolwiek informacjami o psie- nie wspomniała słowem o wiszącym zobowiązaniu... miała przekazać moje dane wetce a ta miała wypisać fakturę, na podstawie której miałam zwrócić na konto ataK kasę - faktury ani widu ani słychu. Wetka dostała dane i pieniądze ode mnie wczoraj!

Nie wiem co jest grane... zaczyna mnie to niepokoić!

Czy ktoś ma z nią bezpośredni kontakt, żeby porobić zdjęcia Milusi i sprawdzić co się z nią dzieje?

Posted

majqa napisał(a):
No to mnie zmroziłaś. Będę dzwonić dziś przed wieczorem, zapytam o Twoją sunię.

Bardzo Ci dziękuję! :Rose:

Liczę na to, że nie ma żadnych problemów.

Posted

Połączyło mnie z pocztą głosową. Ata ma mój nr, połączenie się jej wyświetli. Mogę mieć nadzieję, że oddzwoni lub wyśle smsa. Z pocztą głosową niczego specjalnie nie ustalę.