majqa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ataK napisał(a):Chyba wszystko :) Super ale, Ato, dopytam jeszcze. Co znaczy, że lubi się bawić? Z człowiekiem? Jak? Sam się bawi? Czym? Co robi jak zajmuje się sam sobą? Quote
majqa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Szczęście i on chadzają innymi drogami. Misio Urzeka szorstkowłosą urodą, kusi zawadiackim błyskiem w oku. Oto on - zdrowy, około 4 letni wulkan energii, kochający dzieci i zabawę, doskonale funkcjonujący w warunkach domowych - Misio. Łagodny wobec ludzi, zazdrośnie strzegący ich przed innymi psiakami, wciąż niczyj, szuka tego jednego, jedynego serca, które zechce zabić wspólnym rytmem z jego własnym. Może czasami jego nieokrzesanie i odrobina nieposłuszeństwa potrafią podnieść ciśnienie, może i zdenerwuje fakt, że pociągnie na smyczy z siłą smoka. Cóż z tego? Czy nie warto włożyć nieco pracy w oszlifowanie tak wyjątkowego, cudnego diamentu? Misio poznał już smak głodu, strachu, zimna i... beznadziei. Nie wie, co znaczy, należeć do kogoś, być kochanym prawdziwą, odpowiedzialną miłością, czuć się potrzebnym. Może to właśnie ktoś z Państwa zechce ofiarować Misiowi cud odmiany jego losu? Gorąco o to prosimy! Danymi kontaktowymi w sprawie adopcji Misia są: 0-664279913, ogi@izet.pl Quote
ewatonieja Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 bosko :) a ja dalej potrzebuje konta :)) Quote
majqa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ewatonieja napisał(a):(...) a ja dalej potrzebuje konta :)) Domyślam się... Ja też go potrzebuję... Wysyłałam Marysi już wcześniej prośbę na PW, pisałam tu na wątku i dziś jeszcze puściłam smsa. Maryś, help!!! Quote
ataK Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 majqa napisał(a):Super ale, Ato, dopytam jeszcze. Co znaczy, że lubi się bawić? Z człowiekiem? Jak? Sam się bawi? Czym? Co robi jak zajmuje się sam sobą? Z człowiekiem, z innymi psami, ewentualnie sam, jeśli ma coś do pogryzania. Quote
majqa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ataK napisał(a):Z człowiekiem, z innymi psami, ewentualnie sam, jeśli ma coś do pogryzania. Aha, OK, byle tym, do podgryzania, nie był inny psiak przy Misiowym wybuchu zazdrości. ;-) Quote
Marycha35 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Dziewczynki niestety ja raczej będę bywać teraz na Dogo, nie dam rady utrzymać regularności lookania. Podałam konto swoje do wpłat, ale jeśli Ata się zgodziła to przeslę namiary na Nią do Natki. Będzie szybciej. A obraz Misia rzeczywiście trochę kiepskawy. Miałam wrażenie, że jak był pierwszy raz u AtaK to grzeczniej się zachowywał. Czyżby konsekwencje DSu do bani...:( Izuś dzięki za tekst, supero:) Oby wreszcie go ktoś fajocha wypatrzył! Zakochał się w nim, ułożył go i żeby sobie żyli długo i szczęśliwie. Quote
majqa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 To teraz trzeba fotek, rozliczenia badań i rozpatrzenia się w stanie konta. Quote
Marycha35 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Powysyłam dziś jeszcze zaproszenia do ludzi, może ktoś dołączy do ewatonieja i deklaracji dla Misia:) AtKo jak możesz prześlij foty i należność za badania. Czy możesz mi przypomnieć czy Misio miał szczepienia? Cholera to my bez książeczki zdrowia Misiowej jesteśmy. Izuś wywaliłam stare teksty i wstawiłam Twój na pierwszą stronę, dzięki:) Cały czas stan konta Misia to 125zł:) Quote
holly101 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 To i ja dołączam do deklarujących na Misia - póki co 10zł miesięcznie, jak coś będzie więcej wpadać to i deklaracja się zwiększy. Quote
AgaG Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 mam takie skrzywienie humanistyczne i dlatego sie zastanawiam, czy w ogloszeniu nie byłoby lepiej zmienić fragmentu: szuka tego jednego, jedynego serca, które zechce zabić wspólnym rytmem z jego własnym. ja bym nawet nie dawała "zechce bić" :evil_lol: tylko może "które go pokocha", otworzy sie dla niego , czy jakos tak.. :p Quote
majqa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ago, celowo wstawiłam zgrzyt dla oka i ucha - zechce zabić ale nie mam nic przeciwko zmianom (zmieniajcie proszę tekst według własnego uznania, piszcie własne, od przybytku Misia głowa nie rozboli, wszelka nadwyżka może mu tylko pomóc :-)). By Cię już dalej to nie raziło zmienię wiadomy zwrot na zacznie bić ale nie na pokocha, bo inaczej cały tekst utonie w różnych formach kochania. Za dużo tego by było. Holly1, dziękujemy! :-) Marysiu, wstaw deklarację Holly1 na pierwszą, usuń mój tekst, ja go wstawię po poprawce niżej opisu Misia. Quote
ataK Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 W poniedziałek będę miała fakturę za badania. Quote
majqa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ataK napisał(a):W poniedziałek będę miała fakturę za badania. Aha, OK. Co do kasy z bazarku. Skoro Marysia ma teraz problemos to... Zbiorę ją na własne konto, kupię za nią karmę z dostawą do Twojego Ato domku (podam też, kupując, tel. kontaktowy do Ciebie - a propos kuriera), a co zostanie ponad... przeleję na Twoje konto z właściwym dopiskiem, byś mogła się zorientować, o co biega i którzy to nasi. ;-) Quote
majqa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Szybka akcja i dobry jej efekt. Dzięki dobroczynności użytkowniczki *zaba* i sprzedaży poza dogo fantów od Niej (co do których miała wątpliwości, czy i co się uda zdziałać) zebrałam kwotę 150zł. Pieniążki te przed momentem przelałam na konto Marysi. *Zabo* dziękujemy z całego serca. :loveu: Quote
Marycha35 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Izuś uzupełniłam wpłaty, zaznaczyłam, że deklaracje płyną wprost do AtaK, zaś jednorazowe do mnie. Na moim koncie jest więc 125zł plus 150 z bazarku, co daje(a dokładnie da, jak dotrze kasiorrra) ładne 275zł, DZIĘKI Zabo i Izuś:):):) Co do tekstu to zostawiłam go, by nie było łyso, poprawiłam zabiło na biło:) Mnie się podoba ten akcent przemocy sercowej;) Edit: Ups, sprawdzałam właśnie, jeszcze na koncie nie ma 150zł od Izy. Quote
Marycha35 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 ataK napisał(a):W poniedziałek będę miała fakturę za badania. AtKo to skoro Iza jest tak kochana, że zamówi jedzonko dla Misia i jeszcze przeleje końcówkę kasiorrry to jak podasz ile wyszło za badania to skorygujemy czy ja mam z jednorazowych wpłat coś dosłać jeszcze:) Quote
majqa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Maryś, popraw, to nie jest 150zł z bazarku, a po prostu 150zł, jak zdobyte, opisałam. Utrzymując słowo bazarek wprowadzimy ludzi w błąd. Quote
Marycha35 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Nie chcemy nikogo wprowadzać w błąd!!! Już poprawiłam, dzięki:) Quote
majqa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Dzięki Maryś, na pewno juterkiem będziesz miała zaksięgowaną tę wpłatę w imieniu *zaba*. :-) A ja właśnie podliczyłam bazarek. :-) Quote
Marycha35 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Supero, dzięki:):):) Oczywiście jak dojdzie, dam znać. Quote
Marycha35 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 AtKo pamiętaj proszę o zdjęciach Misia, mamy tylko te stare, już oblookane tysiąc razy:) Porozsyłałam trochę wątek, może deklaracje jakoweś przybędą:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Marycha35 napisał(a):AtKo pamiętaj proszę o zdjęciach Misia, mamy tylko te stare, już oblookane tysiąc razy:) Porozsyłałam trochę wątek, może deklaracje jakoweś przybędą:) Jak beda nowe zdjecia to poprosze na maila oraz krotki opis bo nie mam za bardzo czasu znowu przegladac watku. Ustawie Misia w kolejce do gazety Quote
majqa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Jak beda nowe zdjecia to poprosze na maila oraz krotki opis bo nie mam za bardzo czasu znowu przegladac watku. Ustawie Misia w kolejce do gazety Dziękujemy. :-) Quote
Marycha35 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Foksiu pięknie dziękujemy:):):) Izu potwierdzam wpłatę 150zł, doszło:) Quote
Recommended Posts