Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boruś będę jechać i to na sygnale:):):) Chodzi o to, żeby Pani czuła, że nie jest sama z ewentualnym problemem. Jest blisko atKa, ale nie ma auta. Czytałaś, że dla Niej odwiedziny to nie takie hop siup. I tak jak coś ataK będzie niezbędna przy odbiorze psa, ale wtedy się po Nią podjedzie, tak jak proponowała teraz Ela:)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To bardzo proszę numery tel. na PW - nie wiadomo czy synowa życzyłaby sobie, żeby tu był podać jej numer tel. ;)
Napisałam na allegro, że dzisiaj podeślę numery telefonów, ale choćby już, to i tak za późno, bo jest teraz godz. 22:35 - pan już pewnie śpi :)
Ale poproszę te numery dzisiaj, to jutro zaraz rano wyślę.
Czy re4szta dla Misia juz zamówiona ?
Prosze pamiętać o podaniu do zamówień mojego numeru tel.

Posted

elik napisał(a):
To bardzo proszę numery tel. na PW - nie wiadomo czy synowa życzyłaby sobie, żeby tu był podać jej numer tel. ;)
Napisałam na allegro, że dzisiaj podeślę numery telefonów, ale choćby już, to i tak za późno, bo jest teraz godz. 22:35 - pan już pewnie śpi :)
Ale poproszę te numery dzisiaj, to jutro zaraz rano wyślę.
Czy re4szta dla Misia juz zamówiona ?
Prosze pamiętać o podaniu do zamówień mojego numeru tel.

Dobra, to może być ten tel. Marychy i p.Bogusi - ślę Ci na PW.
Reszta zamówiona, z dopiskiem o prośbę o wcześniejszy kontakt tel. z Tobą.

Posted

Dzięki kochane Cioteczki, jutro doślę nr tel. tylko Boróweczko podaj mi ten telefon P. Bogusi. Faktycznie lepiej sprawdzić.
Dobranoc, kolorowych snów :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Też, ale na wszelaki, Borek prześlij, może się gdzieś walnęłam, nigdy nie wiadomo:)

elik napisał(a):
Dzięki kochane Cioteczki, jutro doślę nr tel. tylko Boróweczko podaj mi ten telefon P. Bogusi. Faktycznie lepiej sprawdzić.
Dobranoc, kolorowych snów :)

Już ślę Ci elik na PW :)

Posted

ataK napisał(a):
...A w ogóle, to finansami może by się zajęła właśnie Elik, która jest nieco bliżej i może w razie czego kupić coś na miejscu, zamiast Marychy, która w każdej chwili może wyjechać.

Przypomniało mi się, że nadal nie jest rozwiązana kwestia kasy podczas nieobecności Borówki, nie uchylam się od tego, ale myślę, że najodpowiedniejszą osobą w tej kwestii (z racji zaangażowania) byłaby Marysia. Nawet jeśli wyjedzie na jakiś czas, a będzie akurat wtedy potrzeba wyłożenia kasy, to mogę założyć, a Marysia po powrocie zrefunduje zakup. Tylko czy Marysia nie ma nic przeciw ?

Borówka16 napisał(a):
Oki :) To podaj nr konta, oddam Ci to 6,50 z Misiowej skarpety ;)...

Nie ma takiej potrzeby, adresówkę Misiu dostanie w prezencie.

Zeznania Borówki i Marysi w kwestii numeru telefonu są zgodne o czym z przyjemnością donoszę :p

Posted

elik napisał(a):
Przypomniało mi się, że nadal nie jest rozwiązana kwestia kasy podczas nieobecności Borówki, nie uchylam się od tego, ale myślę, że najodpowiedniejszą osobą w tej kwestii (z racji zaangażowania) byłaby Marysia. Nawet jeśli wyjedzie na jakiś czas, a będzie akurat wtedy potrzeba wyłożenia kasy, to mogę założyć, a Marysia po powrocie zrefunduje zakup. Tylko czy Marysia nie ma nic przeciw ?

Nie ma takiej potrzeby, adresówkę Misiu dostanie w prezencie.

Zeznania Borówki i Marysi w kwestii numeru telefonu są zgodne o czym z przyjemnością donoszę :p

Właśnie po to tutaj weszłam, żeby wyjaśnić kwestie forsy :eviltong: Ale widzę, że Ty mnie wyprzedziłaś ;) To jak, Marycha, zgadzasz się, żebym przelała na Twoje konto?
Bo ja już jutro wieczorem znikam, więc mało jest czasu na odpowiedź :eviltong:
A co do adresówki - Eluś, Aniołku :loveu:

Posted

Borówka16 napisał(a):
Właśnie po to tutaj weszłam, żeby wyjaśnić kwestie forsy :eviltong: Ale widzę, że Ty mnie wyprzedziłaś ;) To jak, Marycha, zgadzasz się, żebym przelała na Twoje konto?
Bo ja już jutro wieczorem znikam, więc mało jest czasu na odpowiedź :eviltong:
A co do adresówki - Eluś, Aniołku :loveu:

Jeśli Marysia z jakichś powodów nie da odpowiedzi (może nie mieć dostępu do netu), a nikt inny nie podejmie się tej roli, to mogę użyczyć swojego konta.
Na wszelki wypadek, gdybym później nie mogła (mam net drogą radiowa i czasem b. wolno "chodzi") lub zwyczajnie zabyła, prześlę Ci już teraz namiary na moje konto, ale z przelaniem kasy poczekajmy na odpowiedź Marysi. Przelać kasę można nawet w nocy. Wpłynie na konto w dniu następnym.
Napisz na wątku jaki jest stan kasy po ostatnich zakupach, coby wszyscy wiedzieli jaki jest stan konta Misia :)

Edit:
Numery telefonów do adresówki Misia posłane, adresówki mają dotrzeć do mnie we czwartek, najpóźniej w piątek. Łobaczymy ;)

Posted

majqa napisał(a):
Na czym stanęło w kwestii przekazała pieniążków? Zakupy zrobione? :-)

Proponowałam, żeby kasę przejęła Marysia, bo ona jest chyba najbardziej zaangażowana w sprawy Misia. Potrzebna jest tednak Jej zgoda, której nie wyraziła. Myślę więc, że kasa zostanie przelana na moje konto - popatrz na wcześniejsze posty:)
W każdej chwili mogę ją przelać na wskazane konto - być może Marysia nie mogła wczoraj śledzić wątku.
Prosiłam, żeby Borówka napisała na watku ile Misiowi zostało kasy po zakupach, tak żeby wszem i wobec było wiadomo czym można dysponować i ile kasy ewentualnie zostanie przekazane. Na razie nie ma takiego zapisu, ale może jeszcze Borówka to uzupełni.

Posted

majqa napisał(a):
Na czym stanęło w kwestii przekazała pieniążków? Zakupy zrobione? :-)

Zrobione :) Ponoć wszystko ma dojść jutro - tak mi mówiono ;)

elik napisał(a):
Proponowałam, żeby kasę przejęła Marysia, bo ona jest chyba najbardziej zaangażowana w sprawy Misia. Potrzebna jest tednak Jej zgoda, której nie wyraziła. Myślę więc, że kasa zostanie przelana na moje konto - popatrz na wcześniejsze posty:)
W każdej chwili mogę ją przelać na wskazane konto - być może Marysia nie mogła wczoraj śledzić wątku.
Prosiłam, żeby Borówka napisała na watku ile Misiowi zostało kasy po zakupach, tak żeby wszem i wobec było wiadomo czym można dysponować i ile kasy ewentualnie zostanie przekazane. Na razie nie ma takiego zapisu, ale może jeszcze Borówka to uzupełni.

Elik, ponieważ Marycha do tej pory nie dała odpowiedzi, a ja najprawdopodobniej nie usiądę już do kompa to zaraz robię przelew 113,10zł (właśnie tyle zostało) na Twoje konto. Kwestia wydatków została także rozpisana w rozliczeniu na 1szej stronie - #4 ;)

Posted

Oj, Dziewczynki spóźniłam się, jestem u rodziców, dostęp do netu ograniczony;) Oczywiście jak coś nie mam nic przeciwko, żeby Szorstusia posag prowadzić:) Dziękuję Elu, że czuwasz i za prezenty dla psinki:):):)

Posted

[quote name='Marycha35']Oj, Dziewczynki spóźniłam się, jestem u rodziców, dostęp do netu ograniczony;) Oczywiście jak coś nie mam nic przeciwko, żeby Szorstusia posag prowadzić:) Dziękuję Elu, że czuwasz i za prezenty dla psinki:):):)
Tak właśnie myślałam, jako, że Szorstkuś jest Ci bardzo bliski, co widać, słychać i czuć :eviltong:
Jak tylko dasz znakm i namiary, przeleję posag Misia na Twoje konto.
Jadąc do pracy dostałam informację od kuriera, że właśnie jest w magazynie i dzisiaj przywiezie przesyłkę.
W sobotę Misiu dostanie prezenty :p

Posted

majqa napisał(a):
Super Elu... :-) Aaaa, jak kupisz tabletusie to proszę puść mi kwotę i dane do przelewu na PW.

Majga, przeca kasa jest w drodze do mnie. Jak dotrze, to sie zobaczy ;)