majqa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 No to na ten moment możemy się znów pokręcić jak bąki wokół własnej niemocy. Pixie poleciła mi Szami, a Szami, jak czytaliśmy wcześniej, ma mocno okrojony wolny czas. Chyba, że coś się w tej materii zmieniło i może służyć pomocą. Jak to wygląda jeśli chodzi o Szami? Borówko, szukaj swoją drogą dalej, przypomnij się tym, do których pisałaś. Nie ugniesz się z tą zmianą tytułu? :razz: Czchów nie jest tak znany jak Czchów, kiedy dodamy mu rejon (Nowy Sącz, Tarnów, Kraków). Edit: Borówko, Pixie podpowiedziała jeszcze andzia69, bo chodzi jej po głowie, że jeździ do Nowego Sącza. Quote
ewatonieja Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 warto zaznaczyć, że jesteśmy w stanie oddać za paliwo,w czasach kryzysu to istotna kwestia Quote
majqa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ewatonieja napisał(a):warto zaznaczyć, że jesteśmy w stanie oddać za paliwo,w czasach kryzysu to istotna kwestia To prawda. Borówki jeszcze nie ma z nami więc... Jeśli Andzia nie zmieniła nr to dotrze do niej moje zapytanie o wizytę poadopcyjną smsem. Przed momentem je wysłałam. Quote
Borówka16 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Mi jeszcze Jola+Rani+Sari podała nick whishina, napisałam do niej, zraz napiszę do Andzi69. Tytuł już zmieniam. Quote
skrzeli Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='majqa'] Chyba, musisz się bardziej postarać z pomanipulowaniem prawda, że nieistotnymi wątpliwościami. :evil_lol: A już na poważnie, pytasz o oczywistości, które są dopilnowywane niemalże (to niemalże czyni jak widać różnicę) na wątkach. Mówimy/ piszemy zatem Skrzeli w tym samym języku ale pomimo tej dogodności zupełnie się nie rozumiemy. By wyjaśnić te jakże proste i jakże nieistotne wątpliwości należałoby zacząć tak: [I]Dawno, dawno temu, za siedmioma górami, za siedmioma lasami pojawił się pewien pan (a może i pani, a może i hermafrodyta), który pomyślał, by założyć portal dogo. Stworzył ów pan regulamin, a ludzie, którzy zagościli w portalowym raju ustanowili mniej czy bardziej pisane prawo głoszące, iż... Nie chcę niczym manipulować, poprosiłam o wyjaśnienie kwestii - uzyskałam odpowiedź i bardzo dziękuję. Reszta postu to po prostu ciągnięcie sznureczka w swoją strone - chyba każdy ma tu swój rozum i może pozwólmy mu go użyć. Cały czas trzymam kciuki, żeby jak najszybciej udało kogoś znaleźć po po/ad. Na tym wątku byłą prośba? http://www.dogomania.pl/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w?p=16191223#post16191223 Bo może coś przegapiłam? Quote
majqa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='skrzeli'](...) każdy ma tu swój rozum i może pozwólmy mu go użyć. Na tym wątku byłą prośba? http://www.dogomania.pl/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w?p=16191223#post16191223 (...) Trudno się z odniesieniem do rozumu nie zgodzić. Wręcz wskazane jest, by każdy używał własnego. Pytasz o wątek krakowski. Był tu wspominany. Mam nadzieję, że Borówka dopięła sprawy wrzutki info na nim. Rozmawiałam przed momentem z Andzią. Nowy Sącz w jej wydaniu to rzadkość, że tak to krótko ujmę. Ma myśleć i "lecieć" po nickach osób do rzeczy. Jeśli przyjdzie jej ktoś do głowy da mi znać. Pamiętajmy, że potrzebujemy wizyty p/a w dobrym wydaniu, osoby, której nie pogoni czas, która ma doświadczenie i zrobi to dobrze, bo przecież nagle może się objawić nam chętna do pomocy osoba, nowa na dogo i trudno nam będzie się odnieść, czy podoła wyzwaniu, a z kolei podziękować i odmówić takiej osobie też byłoby nie halo. Zaraz napiszę jeszcze prośbę o polecenie kogoś do Frotki i do Biafry. Borówko, tak czy owak, przypomnij się proszę, jeśli już pisałaś, karusiap. Może ona kogoś poleci? Może jednak poleci kogoś również Asior? Quote
Borówka16 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Na wątek krakowski wrzucony ;) Karusiap nie odpisała jeszcze...Asior podesłała mi wątek na który mam wrzucić apel (zrobiłam to), ale Asior nikogo nie kojarzy stamtąd. Quote
Borówka16 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 majqa napisał(a):Mail do Frotki wysłany, do Biafry PW. Dzięki wielkie! :) Quote
skrzeli Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 majqa napisał(a): Zaraz napiszę jeszcze prośbę o polecenie kogoś do Frotki i do Biafry. Borówko, tak czy owak, przypomnij się proszę, jeśli już pisałaś, karusiap. Może ona kogoś poleci? Może jednak poleci kogoś również Asior? Borówka16 napisał(a):Na wątek krakowski wrzucony ;) Karusiap nie odpisała jeszcze...Asior podesłała mi wątek na który mam wrzucić apel (zrobiłam to), ale Asior nikogo nie kojarzy stamtąd. majqa napisał(a):Mail do Frotki wysłany, do Biafry PW. Jak już Asior nikogo nie jest w stanie polecić, to może być ciężko. Biafra rzadko na dogo, bo mocno zapracowana, ale mam nadzieję, że coś odpisze. Karuśkę spróbuje jeszcze dopaść na gg. Zgadzam się w zupełności, że osoba do po/ad musi być z odpowiednim doświadczeniem, ale mam nadzieję, że właśnie taką się znajdzie;) Quote
ataK Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Co do Szami, z tego co wiem, ma jakieś problemy z atestem butli z gazem czy coś w tym rodzaju, więc nie będzie przez jakiś czas mogła korzystać z samochodu. Quote
majqa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ataK napisał(a):Co do Szami, z tego co wiem, ma jakieś problemy z atestem butli z gazem czy coś w tym rodzaju, więc nie będzie przez jakiś czas mogła korzystać z samochodu. Dzięki Ato za info. :-) To tu już mamy jasność. Do Asior i Biafry puściłam smsa z zapytaniem. Edit: Biafra poleciła - MagdaNS - Nowy Sącz i Ulka18 - Tarnów. Borówko, napiszesz do tych osób? Quote
Borówka16 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 majqa napisał(a):Dzięki Ato za info. :-) To tu już mamy jasność. Do Asior i Biafry puściłam smsa z zapytaniem. Edit: Biafra poleciła - MagdaNS - Nowy Sącz i Ulka18 - Tarnów. Borówko, napiszesz do tych osób? Napiszę zaraz...:) Quote
andzia69 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 na razie nie mogę odnaleźć chłopaka ze Starego Sącza, który bywał na dogo:( znalazłam taką org. w Tarnowie: http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/raport-2010.php jest na dogo osoba z tej org. - nick Thor jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to dam znać Quote
ataK Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 andzia69 napisał(a):na razie nie mogę odnaleźć chłopaka ze Starego Sącza, który bywał na dogo:( Prawdopodobnie greg24 Quote
andzia69 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ataK napisał(a):Prawdopodobnie greg24 o - chyba tak...wiedziałam, ze cos na G i jeszcze Amiga z Krakowa ma dobrych znajomych z NS więc można do niej napisać i zapytać...Mosia ma miasto Jasło/Kraków - więc też może jeździ na tej trasie... Quote
karusiap Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 No a ja oczywiscie sobie wmowilam,ze odpisalam...przepraszam. Niestety tez kurcze nie kojarze nikogo;/kiedys mi ktos przejazdem robil wizyte w N.Saczu. Jesli ja bym dala rade dam znac od razu,ale ostatnio niestety nawet w domu jestem gosciem:( Quote
majqa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Popisałam z ludźmi i efekt na ten moment jest taki... 23.05. postara się tam na wizytę podjechać Frotka. Quote
Borówka16 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 majqa napisał(a):Popisałam z ludźmi i efekt na ten moment jest taki... 23.05. postara się tam na wizytę podjechać Frotka. Super :):):) Quote
majqa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Tak czy owak, to jeszcze kawałek czasu, a ja już się nauczyłam, żeby się nie cieszyć na zapas (bo przypadki chodzą po ludziach i nie daj Boże, coś Frotce wypadnie) nie rezygnujmy z poszukiwania innej jeszcze osoby. Quote
skrzeli Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Borówka16 napisał(a):Super :):):) majqa napisał(a):Popisałam z ludźmi i efekt na ten moment jest taki... 23.05. postara się tam na wizytę podjechać Frotka. majqa napisał(a):Tak czy owak, to jeszcze kawałek czasu, a ja już się nauczyłam, żeby się nie cieszyć na zapas (bo przypadki chodzą po ludziach i nie daj Boże, coś Frotce wypadnie) nie rezygnujmy z poszukiwania innej jeszcze osoby. Świetna wiadomość - 23 tuż tuż !! Oby wizyta doszła do skutku :) Quote
majqa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 skrzeli napisał(a):(...) Oby wizyta doszła do skutku :) I wyłącznie z wynikiem, na jaki wszyscy czekamy! :-) Dooobrym!!! Quote
Marycha35 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Oby.....może mu się wreszcie poszczęści! Izuś dzięki za pomoc. Quote
Recommended Posts