Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poproszono mnie o opinię, co do pieniędzy zebranych na Misia - rozumiem, że chodzi o propozycje?
Ciężko wybrać, bo mnóstwo psów jest w potrzebie. W związku z tym przeznaczyłabym pieniądze na Kundelkową Skarbonkę - tam każdy psiak może liczyć na pomoc.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Julia84']Ja podobnie jak Bjutka - wpłacałam jakieś grosiki i też jakoś tak głupio...
Wiem na pewno ze kiepską sytuację ma Budrysek, która w lecznicy ma za pprzygarnięte i leczone psiaki ponad 6 tyś długu, lecznica zagrosiła że jezeli nie zacznie płacić w maju - oddadzą sprawę do windykacji :-( Sytuacja jest naprawdę ciężka...[/QUOTE]
No tak u Budryska tez jest cieniutko.........

Posted

[quote name='Borówka16']
AtKa, super, że Szami idzie na wizytę :) Aha - o której i gdzie konkretnie będziecie na Retkinii w niedzielę?[/QUOTE]

Będziemy już jutro i nocujemy, na razie nie wiem jeszcze dokładnie gdzie. Nie miałam do końca pewnego transportu, więc głowy nie zawracałam szukaniem kawałka podłogi... W niedzielę o 15.00 zaczyna się koncert laureatów i dopiero wtedy czytają wyniki, więc na pewno tam będziemy. Gdzie dokładnie znajdziesz na stronie spiewajmy myślnik panu kropka pl. Pełnego linka nie podaję, bo chyba usuwają... Jutro natomiast od 14.30 śpiewamy, tzn. dzieci oczywiście ;) Z pięciorga zgłoszonych będą ode mnie dwie, na aktualnej liście mają numery 61 i 62. 62 jest z rodzicami, a 61 to moja osobista (znana ze zdjęć z Laską :) ).

Posted

[quote name='agusiazet']Jeśli chodzi o moje wpłaty, zgadzam się z każda decyzją, którą podejmiecie, aby wspomóc inne psy![/QUOTE]
Ja też zgodzę się z każdą decyzja jaką podejmiecie byleby wspomóc inne psiaki...niech to będzie psiak naprawdę potrzebujący...

Posted

[quote name='Marycha35']Czy Szami będzie u Szorstka, podjęła decyzję, uda Jej się?????[/QUOTE]
Nic nie wiem...wysłałam PW atak apropos, o której będzie w Łodzi, żebym odebrała umowę.

Posted

Błagam, tyle dni i gów...wiadomo!!!! Mieliśmy mu pomóc, a nie upchnąć jak stary grat. To zwierzę, nie rzecz. Do cholery, może z tych pozostałych pieniędzy weźmy na benzynę, żeby tam pojechać i sprawdzić. No nie można tak olać sprawy. Na innych wątkach jest odzew, zdjęcia, kontakt, a tu nic! On żyje jeszcze????

Posted

KIEDY Borówka dostanie umowę będziemy miały namiary na ten dom i wtedy wyślę prośbę o pomoc w sprawdzeniu do dogomaniaków z Krakowa
Marysiu spokojnie dojdziemy do ładu z tym tematem

Posted

dziękuję za PW ja tak małą część dołożyłam się dla chłopaczka....

[quote name='jola_li']Ja się przychylę do każdej podjętej przez Was decyzji - tam, gdzie potrzebne wsparcie - wesprzyjcie :-).[/QUOTE]

również takie jest moje zdanie

Posted

[quote name='ewatonieja']KIEDY Borówka dostanie umowę będziemy miały namiary na ten dom i wtedy wyślę prośbę o pomoc w sprawdzeniu do dogomaniaków z Krakowa
Marysiu spokojnie dojdziemy do ładu z tym tematem[/QUOTE]
Ewatonieja coś niestety nie gra, z tego, co wiem ataK z a p o m n i a ł a umowy.....
Szorstusiu gdzie jesteś?????:(:(:(

Posted

Sorry, dziewczyny, że nie odpisałam na esy, ale wczoraj już k.23 padłam...
Tak jak pisze Marysia - zadzwoniłam wczoraj do AtaK, żeby się zapytać, o której godzinie mogę odebrać umowę Miśka...AtaK powiedziała, że jej zapomniała....
Napisałam jej PW, miejmy nadz., że odpiszę. Jeśli nie to po południu przedzwonie do niej.

Posted

Zdecydowanie też tak uważam! Boruś ścignij ataK. Wszystko rozumiem, występy, remonty, brak kasiorrry, nawet sklerozę, ale Szorstek był i go ni ma!
ataK może czas coś zrobić jednak w jego sprawie!!!! My nie odpuścimy.