ataK Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Misiek pojechał do domku z tymi szelkami, w których przyjechał i ze smyczą od Ciapek. Dostał też swojego pluszaka, choć myślę, że w nowym domku ma inne zabawy ;) Tak, jak pisałam Borówce, ostatnio Szami miała weekendy raczej zapchane, a i ja sporo na głowie. Zdjęcie umowy prześlę, jak uda mi się spotkać z córką, bo w dni powszednie to się ewentualnie mijamy w drzwiach... A w ogóle, to jak dobrze pójdzie, będę w Łodzi 7-8 maja na festiwalu na Retkini :) Quote
Borówka16 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 AtaK, ja i Marycha35 jesteśmy z Retkinii, więc myślę, że się zobaczymy i wtedy możesz przekazać mi kopię umowy ;) Bardzo miło, że wpadniesz do Łodzi :loveu: A ja zaczynam rozsyłać PW do osób, które płaciły na Misia :p Quote
ataK Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 O, to jeśli uda się przyjechać, to chyba pokibicujecie moim dzieciakom :) Śpiewają w sobotę, od numeru 66 do 70 :) Quote
Borówka16 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ataK napisał(a):O, to jeśli uda się przyjechać, to chyba pokibicujecie moim dzieciakom :) Śpiewają w sobotę, od numeru 66 do 70 :) Ja na pewno przyjdę pokibicować :) Maryśka jak będzie mieć czas to pewno też ;) A gdzie dokładnie jest ten festiwal? Nie przypadkiem w Pałacu Młodzieży? :) Quote
Marycha35 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 A co u Szorstka?????? Jak on się miewa??????? Żyje jeszcze?????????????????????????????????? Jak coś tu kasiorrra potrzebna:) http://www.dogomania.pl/threads/206819-Chcesz-by%C4%87-chrzestnym-W-ko%C5%84cu-masz-szans%C4%99!-Bazar-dla-8-miu-bezimiennych-szczylk%C3%B3w Quote
ataK Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Znowu nie miałam jak się skontaktować z nikim, niedawno wróciłam do domu, a wyszłam o ósmej rano... Jutro (jak zdążę) zadzwonię do Miśka. A festiwal będzie w parafii Najświętszego Serca Jezusowego :) Quote
ewatonieja Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 moge popytac ludzi z krakowa czy by się nie przejechali do miśka w odwiedziny/wizyte poadopcyjna żebyśmy spać spokojnie mogły,a co niektóre nie musiały pisać tu postó codziennie :)) pozdrowienia Marysiu :) Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Czy cosik wiadomo? Podpiszcie się tu proszę: http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Quote
ataK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No jeszcze nic... Maj to dla mnie gorący okres, komunie, festiwale... W dodatku objawił się w Sączu ktoś, kogo nie oczekiwaliśmy i bardzo zatruł atmosferę... Marycha, petycja podpisana, to jeszcze w miarę mało czasu zajęło :) Na dogo nie byłam od dwóch dni, a spać to chyba będę dopiero w czerwcu... Quote
Marycha35 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Dzięki:) To czekamy, ale błagam, ja się o niego martwię, nic nie wiemy....:( Tyle się ostatnio słyszy kwasów, co ludziska tym bidulkom robią, obym panikowała bezpodstawnie!!! A może Szami da radę looknąć? Quote
ataK Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jutro się do Szami wybieram, może uda się jakoś umówić. Quote
ataK Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Szami mówiła, że może po sobocie mogłaby się wybrać na wizytę, jeśli się wyrobi, bo sobotę ma zawaloną tatuowaniem. Tylko gdyby to miało być w niedzielę, to raczej bym ją prosiła, żeby jechała sama, bo ja będę w Łodzi... Quote
jezzbel Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Cześć jeszcze raz. Otrzymałam wiadomość od Borówki na temat rozdysponowania pozostałych pieniążków po Szorstku. Ciężko jest mi stwierdzić jakbym chciała aby ta suma została rozdysponowana, może tutaj? http://www.dogomania.pl/threads/200790-Muszkieterzy-w-finansowych-tarapatach-bez-deklaracji!-Dwa-maluchy-szukaj%C4%85-tymczas%C3%B3w!/page17 Quote
Borówka16 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wysłałam wszystkim płacącym PW - po za Irenaka, która ma bana i Marychą, która czynnie uczestniczy w wątku ;):) AtKa, super, że Szami idzie na wizytę :) Aha - o której i gdzie konkretnie będziecie na Retkinii w niedzielę? Quote
Borówka16 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='jezzbel']Cześć jeszcze raz. Otrzymałam wiadomość od Borówki na temat rozdysponowania pozostałych pieniążków po Szorstku. Ciężko jest mi stwierdzić jakbym chciała aby ta suma została rozdysponowana, może tutaj? http://www.dogomania.pl/threads/200790-Muszkieterzy-w-finansowych-tarapatach-bez-deklaracji!-Dwa-maluchy-szukaj%C4%85-tymczas%C3%B3w!/page17 Agatka, myślę, że pomysł fajny, czekamy na odzew innych ;) Quote
Szarotka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jak mozecie podprzec Kame w domowym dt., nie ma pelnych deklaracji :(, to bylabym wdzieczna:):) http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe. Quote
Borówka16 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Szarotka']Jak mozecie podprzec Kame w domowym dt., nie ma pelnych deklaracji :(, to bylabym wdzieczna:):) http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe. Szarotko, musimy czekać na wszystkich co płacili i wtedy można rozdysponować kasą - na jakiego psiaka i po ile. Quote
Bjuta Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ja wpłaciłam tak malutko, że nie czuję się uprawniona do wyrażania opinii. Pozdrawiam wszystkich ciepło! Bardzo się cieszę, że udało się tego przystojniaka uratować! Quote
Borówka16 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Bjuta']Ja wpłaciłam tak malutko, że nie czuję się uprawniona do wyrażania opinii. Pozdrawiam wszystkich ciepło! Bardzo się cieszę, że udało się tego przystojniaka uratować![/QUOTE] Bjutko, każdy wpłaca na tyle ile może i przecież wcale mało nie wpłaciłaś, ważne, że pomogłaś :) Prosimy o opinię :) Quote
Julia84 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ja podobnie jak Bjutka - wpłacałam jakieś grosiki i też jakoś tak głupio... Wiem na pewno ze kiepską sytuację ma Budrysek, która w lecznicy ma za pprzygarnięte i leczone psiaki ponad 6 tyś długu, lecznica zagrosiła że jezeli nie zacznie płacić w maju - oddadzą sprawę do windykacji :-( Sytuacja jest naprawdę ciężka... Quote
jola_li Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ja się przychylę do każdej podjętej przez Was decyzji - tam, gdzie potrzebne wsparcie - wesprzyjcie :-). Quote
Recommended Posts