Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiek pojechał do domku z tymi szelkami, w których przyjechał i ze smyczą od Ciapek. Dostał też swojego pluszaka, choć myślę, że w nowym domku ma inne zabawy ;) Tak, jak pisałam Borówce, ostatnio Szami miała weekendy raczej zapchane, a i ja sporo na głowie. Zdjęcie umowy prześlę, jak uda mi się spotkać z córką, bo w dni powszednie to się ewentualnie mijamy w drzwiach... A w ogóle, to jak dobrze pójdzie, będę w Łodzi 7-8 maja na festiwalu na Retkini :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AtaK, ja i Marycha35 jesteśmy z Retkinii, więc myślę, że się zobaczymy i wtedy możesz przekazać mi kopię umowy ;) Bardzo miło, że wpadniesz do Łodzi :loveu:
A ja zaczynam rozsyłać PW do osób, które płaciły na Misia :p

Posted

ataK napisał(a):
O, to jeśli uda się przyjechać, to chyba pokibicujecie moim dzieciakom :) Śpiewają w sobotę, od numeru 66 do 70 :)

Ja na pewno przyjdę pokibicować :) Maryśka jak będzie mieć czas to pewno też ;)
A gdzie dokładnie jest ten festiwal? Nie przypadkiem w Pałacu Młodzieży? :)

Posted

Znowu nie miałam jak się skontaktować z nikim, niedawno wróciłam do domu, a wyszłam o ósmej rano... Jutro (jak zdążę) zadzwonię do Miśka. A festiwal będzie w parafii Najświętszego Serca Jezusowego :)

Posted

moge popytac ludzi z krakowa czy by się nie przejechali do miśka w odwiedziny/wizyte poadopcyjna żebyśmy spać spokojnie mogły,a co niektóre nie musiały pisać tu postó codziennie :)) pozdrowienia Marysiu :)

Posted

No jeszcze nic... Maj to dla mnie gorący okres, komunie, festiwale... W dodatku objawił się w Sączu ktoś, kogo nie oczekiwaliśmy i bardzo zatruł atmosferę... Marycha, petycja podpisana, to jeszcze w miarę mało czasu zajęło :) Na dogo nie byłam od dwóch dni, a spać to chyba będę dopiero w czerwcu...

Posted

Dzięki:)
To czekamy, ale błagam, ja się o niego martwię, nic nie wiemy....:( Tyle się ostatnio słyszy kwasów, co ludziska tym bidulkom robią, obym panikowała bezpodstawnie!!! A może Szami da radę looknąć?

Posted

Szami mówiła, że może po sobocie mogłaby się wybrać na wizytę, jeśli się wyrobi, bo sobotę ma zawaloną tatuowaniem. Tylko gdyby to miało być w niedzielę, to raczej bym ją prosiła, żeby jechała sama, bo ja będę w Łodzi...

Posted

Wysłałam wszystkim płacącym PW - po za Irenaka, która ma bana i Marychą, która czynnie uczestniczy w wątku ;):)
AtKa, super, że Szami idzie na wizytę :) Aha - o której i gdzie konkretnie będziecie na Retkinii w niedzielę?

Posted

[quote name='jezzbel']Cześć jeszcze raz. Otrzymałam wiadomość od Borówki na temat rozdysponowania pozostałych pieniążków po Szorstku. Ciężko jest mi stwierdzić jakbym chciała aby ta suma została rozdysponowana, może tutaj? http://www.dogomania.pl/threads/200790-Muszkieterzy-w-finansowych-tarapatach-bez-deklaracji!-Dwa-maluchy-szukaj%C4%85-tymczas%C3%B3w!/page17
Agatka, myślę, że pomysł fajny, czekamy na odzew innych ;)

Posted

Ja wpłaciłam tak malutko, że nie czuję się uprawniona do wyrażania opinii. Pozdrawiam wszystkich ciepło! Bardzo się cieszę, że udało się tego przystojniaka uratować!

Posted

[quote name='Bjuta']Ja wpłaciłam tak malutko, że nie czuję się uprawniona do wyrażania opinii. Pozdrawiam wszystkich ciepło! Bardzo się cieszę, że udało się tego przystojniaka uratować![/QUOTE]
Bjutko, każdy wpłaca na tyle ile może i przecież wcale mało nie wpłaciłaś, ważne, że pomogłaś :) Prosimy o opinię :)

Posted

Ja podobnie jak Bjutka - wpłacałam jakieś grosiki i też jakoś tak głupio...
Wiem na pewno ze kiepską sytuację ma Budrysek, która w lecznicy ma za pprzygarnięte i leczone psiaki ponad 6 tyś długu, lecznica zagrosiła że jezeli nie zacznie płacić w maju - oddadzą sprawę do windykacji :-( Sytuacja jest naprawdę ciężka...