ewatonieja Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no jak to Marycho?! przecie pisała Małgosia, że Misiek mieszka w miejscowości, co się zwie Czchów (nie odmienię, bo aż strach) i o tego pana pewnie chodzi " ataK Niestety, to jeszcze nie to :-( Misiek miał być dla starszego pana, który lubi chodzić z psem na spacery i bardzo mu tego brakuje po nagłej śmierci poprzedniego psiaka, ale Misiek jest zbyt żywiołowy, jak na gust owego pana :-( Tak więc dalej szukamy Miśkowi domku..." Quote
Marycha35 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 No, ale na bazie takich danych to Szami trochę poszuka Pana....;) Nie chcę pisać bez odzewu atKi, to trochę jakby za Jej plecami. Quote
ataK Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ewatonieja, masz rację, o tego właśnie pana chodzi. Od czasu, kiedy Misiek pojechał, kontaktowałam się z synową owego pana. Z nim telefonicznie nie bardzo, bo chyba przygłuchawy - kiedy usiłowałam z nim rozmawiać, to najpierw się dopytywał, czy chodzi mi o panią Bogusławę czy o pana Bogusława, a kiedy zapytałam o panią Bogusławę, to oświadczył, że przy telefonie... Informację, że Misiek przesiaduje w ogródku, przekazała mi ta pani właśnie podczas rozmowy telefonicznej. Z Szami się umówię na spokojnie, myślę, że Miśkowi raczej źle nie powinno tam być, po spacerkach na smyczy u mnie, ten ogródek to rzeczywiście raj... No i pan miał w zasadzie dość dużo czasu, żeby się zdecydować, bo najpierw chciał co prawda psiaka spokojniejszego, ale po trzech tygodniach zdecydował, że to ma być jednak Misiek. Quote
Marycha35 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 atKu dzięki, a z Pani Bogusławy się ulałam, hi hi hi, obym tylko panikowała! To jak się umówisz bardzo proszę daj znać kiedy Szami się wybiera do Pana/i Bogusława/y;) Quote
Marycha35 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Dziękuję. To już nie truję, czekam na wieści i już:) Quote
ewick73 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 doszły pieniądze ze stałej deklaracji jezzbell --> od AtaK "na Tofika spadek po Szorstku" :D Dziękuję serdecznie w imieniu Tofika! Quote
Marycha35 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 jezzbel brawo:), Tofiku powodzenia! Quote
ewatonieja Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 naturalnie przyda się na wątku Tofika obecnośc ciotek, któe pokrzepią ewick i dodadzą otuchy zapraszam w imieniu Tofika: http://www.dogomania.pl/threads/177085-TOFIK-pies-starszej-pani-SZUKA-NOWEGO-DOMU!-W-wa Quote
jezzbel Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 super hiper mega cool ;-) Dzięki Atak, że mimo iż masz mase problemów dałaś radę i przelałaś na kolejnego potrzebującego kundla ;) Pozdrawiam Cioteczki Wszystkie. Quote
ataK Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zajęło mi to jakieś 5 minut ;) Tyle jestem w stanie poświęcić :) Poczytałam sobie o Tofiku - szkoda, że nie ma swojego ludzia :( Quote
Marycha35 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Nieustannie wierzę, że się dowiemy....:) Quote
ataK Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Na razie nic nie wiem, bo mamy tu trochę nowości... Szami szuka właścicieli dla 8-miesięcznego spaniela i trzech kilkutygodniowych szczylków, które są u chłopa na wsi, mnie wczoraj wcisnęli półrocznego szczeniaka i też wolałabym się go w miarę szybko "pozbyć", w dodatku nadal nie mam w domu wody :( Jeździmy się kąpać i robić pranie do mojej siostrzenicy, wodę do bieżącego mycia nosimy w baniaczkach od sąsiadki - średniowiecze! I tak jeszcze chwilę potrwa, bo nie wezwę nikogo nie mając czym zapłacić :( Na pewno dam znać natychmiast, jak się czegoś dowiem, że nie wspomnę o wstawieniu jakichś zdjęć... Quote
ewatonieja Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 jesli macie foty spaniela i szyczylków moge ogłosic, no i opis jakiś by sie przydał, jakby co moj mejl to ewa-tonieja@o2.pl Quote
ataK Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ewatonieja, dziękuję bardzo, przekażę Szami :) Quote
ewatonieja Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 czy informacja o adopcji Misia dotarła do Rzeczycy? Quote
Borówka16 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Jestem po nieobecności, moja choroba troszkę przesunęła w czasie wstawienie rozliczenia, ale już umieszczam (musiałam dodać parę wpłat 5cio zł od Agusiazet, o których pisałam na wątku. Mailem p.Anecie napisałam, więc myślę, że przekazała. Quote
Borówka16 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Rozliczenie #4, zostało 372zł, na co osoby, które płaciły chciałyby przeznaczyć tą sumę? Quote
Marycha35 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Co u Szorstka??????????????????????? Quote
ewatonieja Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 chyba wypadałoby wysłać pw do tych osób, któe wpłacały stałe deklaracje i zapytać o to, na kogo chcą przeznaczyć kasiorkę :) w sumie nie wiem, czy Misiek dostał w nowym domu, nowe szelki smycz, adresówkę? jesli nie to moze jakoś uda się to załatwić? np zamówić w sklepie i przesłąć na adres opiekuna Miśka? Quote
Marycha35 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Cholera my nadal nic nie wiemy! Oby mu tam tylko źle nie było....:( AtKu błagam odezwij się!!! Quote
ewatonieja Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Borówka a ty dzwoniłas może do nowego opiekuna Miśka? ktoś ma umowę, zna dane?telefon? Quote
Marycha35 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Z tego co wiem atKa nie wysłała tej umowy Borówce:( Quote
Borówka16 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ja nie mam żadnych danych DS, wszystkie dane ma AtaK (wysłałam jej PW z prośbą o nie) ;) W PW zapytałam się także kiedy Szami przewiduje wizytę po/a, bo AtaK miała ją o to prosić. Quote
Recommended Posts