Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no jak to Marycho?! przecie pisała Małgosia, że Misiek mieszka w miejscowości, co się zwie Czchów (nie odmienię, bo aż strach)
i o tego pana pewnie chodzi
"
ataK

Niestety, to jeszcze nie to :-( Misiek miał być dla starszego pana, który lubi chodzić z psem na spacery i bardzo mu tego brakuje po nagłej śmierci poprzedniego psiaka, ale Misiek jest zbyt żywiołowy, jak na gust owego pana :-( Tak więc dalej szukamy Miśkowi domku..."

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ewatonieja, masz rację, o tego właśnie pana chodzi. Od czasu, kiedy Misiek pojechał, kontaktowałam się z synową owego pana. Z nim telefonicznie nie bardzo, bo chyba przygłuchawy - kiedy usiłowałam z nim rozmawiać, to najpierw się dopytywał, czy chodzi mi o panią Bogusławę czy o pana Bogusława, a kiedy zapytałam o panią Bogusławę, to oświadczył, że przy telefonie... Informację, że Misiek przesiaduje w ogródku, przekazała mi ta pani właśnie podczas rozmowy telefonicznej. Z Szami się umówię na spokojnie, myślę, że Miśkowi raczej źle nie powinno tam być, po spacerkach na smyczy u mnie, ten ogródek to rzeczywiście raj... No i pan miał w zasadzie dość dużo czasu, żeby się zdecydować, bo najpierw chciał co prawda psiaka spokojniejszego, ale po trzech tygodniach zdecydował, że to ma być jednak Misiek.

Posted

atKu dzięki, a z Pani Bogusławy się ulałam, hi hi hi, obym tylko panikowała! To jak się umówisz bardzo proszę daj znać kiedy Szami się wybiera do Pana/i Bogusława/y;)

Posted

super hiper mega cool ;-) Dzięki Atak, że mimo iż masz mase problemów dałaś radę i przelałaś na kolejnego potrzebującego kundla ;)
Pozdrawiam Cioteczki Wszystkie.

Posted

Na razie nic nie wiem, bo mamy tu trochę nowości... Szami szuka właścicieli dla 8-miesięcznego spaniela i trzech kilkutygodniowych szczylków, które są u chłopa na wsi, mnie wczoraj wcisnęli półrocznego szczeniaka i też wolałabym się go w miarę szybko "pozbyć", w dodatku nadal nie mam w domu wody :( Jeździmy się kąpać i robić pranie do mojej siostrzenicy, wodę do bieżącego mycia nosimy w baniaczkach od sąsiadki - średniowiecze! I tak jeszcze chwilę potrwa, bo nie wezwę nikogo nie mając czym zapłacić :(
Na pewno dam znać natychmiast, jak się czegoś dowiem, że nie wspomnę o wstawieniu jakichś zdjęć...

Posted

Jestem po nieobecności, moja choroba troszkę przesunęła w czasie wstawienie rozliczenia, ale już umieszczam (musiałam dodać parę wpłat 5cio zł od Agusiazet, o których pisałam na wątku.
Mailem p.Anecie napisałam, więc myślę, że przekazała.

Posted

chyba wypadałoby wysłać pw do tych osób, któe wpłacały stałe deklaracje i zapytać o to, na kogo chcą przeznaczyć kasiorkę :) w sumie nie wiem, czy Misiek dostał w nowym domu, nowe szelki smycz, adresówkę? jesli nie to moze jakoś uda się to załatwić? np zamówić w sklepie i przesłąć na adres opiekuna Miśka?

Posted

Ja nie mam żadnych danych DS, wszystkie dane ma AtaK (wysłałam jej PW z prośbą o nie) ;)
W PW zapytałam się także kiedy Szami przewiduje wizytę po/a, bo AtaK miała ją o to prosić.