Mudik Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wydawało mi się ,ze w M1 widziałam, moze się pomyliłą Paulina i poprawione jest;) Quote
Bzikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Mudik, z tego co widzę to Aria jest w 0 zgłoszona ;) Quote
Mudik Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Aria jest spokojna więc polecam klatkę materiałową jest wygodniejsza do transportu. Moje mają Smart Top-y firmy karlie. Quote
puchu Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Na razie zerówki. W razie czego zawsze można zmienić :) Podpowiedzcie mi jeszcze jaka klatka będzie lepsza? Metalowa czy materiałowa? Quote
Od-Nowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ariuchna na zawodach! ależ to będzie widok :multi::multi::multi: Quote
Bzikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 puchu napisał(a): Podpowiedzcie mi jeszcze jaka klatka będzie lepsza? Metalowa czy materiałowa? Jeśli nie ma zapędów niszczycielskich to ja bym na Twoim miejscu brała materiałową, dużo wygodniejsza, łatwiejsza w transporcie etc. Tylko nie radzę takich które się otwierają 'automatycznie' (może pamiętasz moją granatową klateczkę zeżartą przez myszy w naszym garażu? to właśnie taka; pies się z nią przemieszczał, przewracała się jak usiadł na ściance... masakra:cool1:) lepsze są takie rozkładane na suwaki np takie jak ma Mudikowa, Aga (karlie) albo ja (ferplast). ;) Quote
puchu Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Jeżeli łaskawi ruszy swoje cztery litery to może nie będzie źle. Po cichu liczę na chociaż jeden czysty przebieg :lol: Myślałam nad taką jak ma Magda, tyko boję się coby psica nie rozdarła materiału np. jak Delik Quote
*Monia* Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Obróżka przyszła dzisiaj i obyło się bez mojej wizyty na poczcie :cool3: :diabloti:. Listonosz wsunął do skrzynki i zwiał :evil_lol:, ale najważniejsze że jest. Tylko ja teraz niebardzo mam czas się spotkać, bo muszę w ten weekend załatwić sprawy związane z chcinami, kupić ciuchy dzieciakowi, jakiś prezent jeszcze, do spowiedzi iść (po dłuższej przerwie w takowych :roll:) no i może postaram się w niedzielę po południu trochę czasu wykroić, bo sobota zupełnie odpada :shake:. Nie wiem kto te chrzciny w styczniu wymyślił :mad: Quote
puchu Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Hura :multi: Ciekawe kiedy mama się dowie o obróżce :evil_lol: Niedziela to nie będzie głupi pomysł, ale następny weekend,albo jeszcze następny też może być. Ariula dostała dzisiaj klatkę materiałową. Wcześniej służyła byłej cavanowiczki - Maki. Quote
*Monia* Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jak jest spostrzegawcza to zauważy. Moi się już pogubili w obrożach i nie ma czepiania :evil_lol:. Postaram się w niedzielę wybrać, bo Hexa dawno już poza swoim podwórkiem nie była :roll:. Przynajmniej będę miała pretekst do ruszenia tyłka gdzieś dalej ;). Będziesz w klatce biedną psinkę więzić :mad:. Sadystka :eviltong:. A tak wogóle to kiedy te zawody macie? Bo kciuki chcę trzymać :razz:. Quote
puchu Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 W tą klatkę to by ze trzy Ariule weszły :evil_lol: A te konkretne zawody w czerwcu. Quote
*Monia* Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 To jeszcze trochę czasu.. Ale i tak kciuki trzymać będę :razz:. Quote
puchu Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Sesja... W środę albo w czwartek wstawię zdjęci i ostatnią przygodę opiszę :) Quote
puchu Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 W środę mam nadzieję, koniec sesji :multi: I kilka zdjęć (robione komórką, więc jakość nie najlepsza) Quote
puchu Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 W niedzielę albo w poniedziałek poszłyśmy sobie na popołudniu spacerek. W drodze powrotnej zatrzymałyśmy się jeszcze na małym boisku brzy osiedlowym, żeby coś poćwiczyć. Już kończyłyśmy, kiedy się do psicy pochyliłam, a ta stwierdziła, że trzeba pańci dać buziaka :loveu: Niestety zamiast dać tegoż buziaka zarobiłam psim łebkiem w nos. Efekt: Quote
Bzikowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 hahaha :crazyeye::lol: tak się na ulicy wykrwawiać, no ładnie :lol::lol: ale mam nadzieję, że żyjesz Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 wielki ocean i mały pieseczek :lol: piekielne roztopy!! dobrze,że znów wraca zima tra la la!! nie zwalaj na Ariulę pobicia :eviltong: :evil_lol: Quote
puchu Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Dokładnie wykrwawiałam się na boisku za budynkiem komendy policji :evil_lol: Najlepsze jest to, że nie miała przy sobie żadnej chusteczki, siostry nie było w domu, a mama siedziała w wannie. Na szczęście babcia była w domu. Babcia w końcu poznała mroczną stronę puchatego mordercy :evil_lol: Poszli z dziadkiem na spacer i psica po drugiej stronie ulicy zobaczyła jakiegoś dużego i puchatego psiaka, więc stwierdziła, że dobrze byłoby go zjeść. Dziadkowie nie potrafili jej uspokoić. Całe szczęście, że była na smyczy. Później, jak zajrzeli jeszcze do sklepu, znowu pojawił się ten psiak i Ariula znowu chciała go zjeść. Babcia miała problemu z jej utrzymaniem w miejscu... I z tej okazji psica dostanie piękny kaganiec fizjologiczny :diabloti: Już się nie mogę doczekać komentarzy ludzi na widok małego słodziaka w wiaderku na pyszczku :evil_lol: Kałuże były na tyle duże, że kaczki w nich pływały, ale zniknęły w przeciągu kilku dni. Pewnie jak stopnieje ten padający śnieg to znowu się pojawią. Quote
Mudik Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 To i następne mi się bardzo podobają:loveu::loveu: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Zdjcie0077.jpg Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ja ostatni egzamin mam 9 dopiero o ile nie będzie poprawek :eviltong: W miłości trzeba się wycierpieć :diabloti: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Zdjcie0081.jpg Quote
Recommended Posts