Paulina_mickey Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 To życzę zdrówka :loveu::loveu: Quote
puchu Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kuj w dupkę pomogło i psica przestała kuleć. Ale treningi w ten weekend miałyśmy sobie jeszcze odpuścić. W piątek pojechałyśmy malować przeszkody. Ależ mamy piękną nową palisadę :loveu: Psica na szczęście nie przefarbowała się na zielono-żółto, czego nie można powiedzieć o małym aussiku (imię oczywiście zapomniałam :oops:) Malutka miała żółty łokieć i zieloną plamkę na ogonie. W ogóle to panienki sobie podpasowały i troszkę pobiegały. W weekend miałyśmy pojechać na DCDC, ale w sobotę zaspałam, a później nie miałam serca jej ciągać w taki upał autobusami. Nowych zdjęć nie mam, ale znalazłam z maja, których jeszcze nie wstawiała. Quote
Mudik Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mała aussiczka nazywa się Java czyta się Dżawa chyba;);) Quote
puchu Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Magda,dzięki. Może nie zapomnę :) Nie ma to jak zainteresowanie pańcią :mad: Quote
Mudik Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nie marudź, zagapiła się :evil_lol::eviltong: Latająca Ariuta SUPER:multi::multi::multi::multi: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria35017.jpg Quote
puchu Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Latająca Ariula ćwiczy flipa na piłeczkę. Że też ona nie lubi frisbee :( Quote
*Monia* Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ariula umie latać :-o:-o:-o. I to naprawdę wysoko :cool3:. Niezła z niej akrobatka :) A wpatrzenie w pańcie jest prawie cały czas, więc czasem oczki odpocząc muszą ;) Quote
puchu Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Raczej w kieszeń ;) A latać to umie jak jej się chce... Jak się umawiamy w sobotę? Ma się zacząć ok 11.30 Quote
*Monia* Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ważne że wpatrzona :evil_lol:. Jakoś z godzine wcześniej możemy wyjechać tak mniej więcej. Ja akurat psiory nakarmię, Aresa wybiegam i będę gotowa. Pobudka o 7 to będzie dla mnie koszmar, ale może przeżyję :roll:. Quote
anetta Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dobrze że już nie kuleje:)) 100g, dobry początek :lol: Quote
*zaba* Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria35017.jpg http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria35009.jpg http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria35017.jpg Ariuchna fruwajaca!!! Zdolniacha :) Quote
puchu Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 anetta, oby tendencja spadkowa została... *zaba*, może Kamela naucz fruwać :evil_lol: Mam świeżutkie zdjęcia i latającą Arię na filmiku :multi: Niestety wstawię najwcześniej w czwartek. Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cześć Puchu i zdolna Ario :cool3: latająca czy udające brak zainteresowania Aria jest śliczna! na zdjęcia cierpliwie poczekamy;) Quote
puchu Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Październik się zbliża wielkimi krokami :( Mam już oba plany i się zastanawiam ja się rozdwoić na ćwiczeniach :flaming: Na wystawie kundelków Ariula zajęła I miejsce w sztuczkach i dostała wyróżnienie jako jeden z najładniejszych kundelków Warszawy. Zdjęć nie mam. Tzn. siostra zrobiła kilka, z czego jedno od biedy by mogło być, ale Ariula wyszła jak zastraszony szczurek ;). W ogóle to muszę ją pochwalić, bo zachowywała się wzorowo! Normalnie nie przepada za obcymi - próby pogłaskania wyglądają tak, że psica albo łypie zza moich nóg, albo z podkulonym ogonkiem ostrożnie pełźnie (chodzeniem tego nie nazwę) o człowieczka. A na targach ogonek w górze, wszędzie musiała zajżeć, wszytko sprawdzić (do obcego plecaka też wsadziła nos - za zgodą właściciela oczywiście). Bez problemu dawała się głaskać i nie miała żadnych oporów przed dokarmianiem :) Zdjęcia dopiero teraz, bo kompa nie miała przez kilka dni (windows padł :2gunfire:) Quote
Mudik Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Brawo, Gratulacje, FAnfary!:multi::multi::multi::multi: nie byliśmy na targach bo się wtedy agilitowaliśmy w Kozienicach. Quote
puchu Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czytałam, że nie poszło wam najgorzej :) A ja się cały czas zastanawiam, czy zgłaszać się na nasze zawody, czy zacząć od przyszłego roku... A'propos targów. W zeszłym roku wystawiający kundelki mieli bezpłatny wstęp. Niestety w tym już nie. A chciałam kilka rzeczy kupić ( m.in. obróżek :diabloti:), ale taniej wychodzi przesyłka z neta - bilety były po 15zl :angryy: Zieeeww... Quote
*Monia* Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 O, kogo ja widzę :-o, wróciłaś :cool3:. Ja mam zdjęcia Ariuli z wystawy :eviltong:, ale dopiero jutro wstawię jak wrócę do domu. I oczywiście skleroza mnie dopadła i zapomniałam że Ariul w sztuczkach była the best :oops:. Hexę wtedy babka jakaś macała i musiałam pilnować żeby nie przekroczyła granicy cierpliwości, więc zdjęcia trzy tylko będą (jak oczywiście miny będą jakieś w miarę :evil_lol:). Kiedy się umawiamy na spacerek na pola :razz:. Agilitowanie mi się spodobało, chcę przed zimą jeszcze trochę Hexolinę podręczyć i wytłumaczyć że się nie skacze z wysoka, bo można siebie i innych skrzywdzić :roll:. Quote
puchu Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 W poniedziałek jak pogoda dopisze. Tylko, że rano do Lindla się wypieram na psie zakupy. Wczoraj specjalnie do Biedronki pojechałam po smycz i obróżkę zieloną... Właśnie się wgrywa latający filmik :razz: Quote
*Monia* Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 W poniedziałek jak pogoda dopisze. Tylko, że rano do Lindla się wypieram na psie zakupy. Wczoraj specjalnie do Biedronki pojechałam po smycz i obróżkę zieloną... A to jakieś psie rzeczy będą? Ja do biedronki się w końcu nie wybrałam po zabawki, ale za to kupiłam dwie takie same piłki na sznurku, a tą starą Ares dostał :). Pokaż nowy nabytek :razz:. Ja się na rogza szykuję :cool3: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria36045.jpg :loveu::loveu: Wymiziaj morduchę ode mnie, Hexy i Aresa :loveu: Właśnie się wgrywa latający filmik :razz: Filmiku na tym "super kompie" nie obejrzę :(. Jutro wieczorem nadrobię ;). Quote
puchu Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Butelka na wodę, szczotki, kocie zabawki itd. Zabawki też kupiłam w biedronce - kocią piłeczka, piszcząca myszka i ryba a gumce :evil_lol: Chciałam jeszcze takie frisbee ze sznura jak macie/miałyście, ale już nie było. Zdjęcie nowego nabytku jutro, razem z resztą zabiorów :diabloti: Latająca Aria (sorry, że tak daleko od aparatu, ale nie wiedziałam na jaką odległość odejść :oops:) http://pl.youtube.com/watch?v=GGw3WCK8kMQ Quote
Od-Nowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jaka ona śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i jak dumnie prezentowała obróżkę :evil_lol: filmik się coś długo ładuje :mad: Quote
puchu Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Wiem :loveu: Też mi się to zdjęcie bardzo podoba :loveu: Ładnemu we wszystkim ładnie. Przy okazji się pochwalę, że sama szyłam. Na ładowanie nie mam wpływu niestety. Ew. mogę wrzucić na photobucketa, ale wątpię, żeby szybciej się ładował Quote
Recommended Posts