anetta Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No dobra, a gdzie spacerowe foty? :cool3: Quote
saya Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 kolorek niczego sobie^^ ładnemu we wszystkim ładnie :cool3: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria24098.jpg że tak się zapytam.. po co się położyła? :> Quote
puchu Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='anetta']No dobra, a gdzie spacerowe foty? :cool3: Jutro. Nie chce mi się kabelka od aparatu szukać :eviltong: [quote name='saya']http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria24098.jpg że tak się zapytam.. po co się położyła? :> Bo ją pańcia ładnie poprosiła :) Tak właśnie wygląda "giń" w wykonaniu Arii + merdający ogonek ;) Quote
Od-Nowa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ginie szczęśliwa... a to wszystko dla swojej Pańciuchy!!:evil_lol: Quote
anetta Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jutro. Nie chce mi się kabelka od aparatu szukać Dzień dobry :sg168: Quote
puchu Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Od-Nowa napisał(a):ginie szczęśliwa... a to wszystko dla swojej Pańciuchy!!:evil_lol: Nie dla pańci, a dla żarełka :evil_lol: anetta napisał(a):Dzień dobry :sg168: A dobry, tylko proszę mi tu nie smrodzić papierochami w galerii! :mad: Zdjęcia wieczorkiem, bo niedawno wróciłam z uczelni i idę się w końcu wyspać. Quote
*zaba* Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jaka ladna dziewczyna w rozowym golfiku,nono :) Quote
*zaba* Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ale duzo nowych fotek!!! No wprost nie wiem,ktore najpierw ogladac...:razz: Quote
Od-Nowa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ja też :cool3: z wrażenia mnie zatkało prawie :lol: Quote
puchu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Foty będą jak będzie nowy kabelek :cool1: Jutro zaczynamy agility w Cavano! :multi::multi::multi: O ile oczywiście pogoda pozwoli... Quote
Mudik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 puchu napisał(a):Foty będą jak będzie nowy kabelek :cool1: Jutro zaczynamy agility w Cavano! :multi::multi::multi: O ile oczywiście pogoda pozwoli... Co ja widze,to będziecie w grupie z Delim ,który tez jutro zaczyna!!! Ja mam aparat to popstrykam jutro:lol::lol: Quote
puchu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Uratujesz mnie przed oskalpowaniem przez ciotki :lol: Już się nie mogę doczekać :multi: Żeby jeszcze kundlisko zaczęło za frisbee biegać... Quote
Mudik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Spoko ,niech sie na razie zajmie jednym sportem,a frisbee wciąga,psy oczywiście i potem sie ma takiego maniaka jak mój Vic:evil_lol::evil_lol: Quote
puchu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Wiesz, Łukasz z Disc Killers się załamał po spotkaniu z Arią :shake: Zresztą ona nie lubi zabawek, a nakręcenie jej na cokolwiek graniczy z cudem... Quote
Mudik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Zawsze może biegać na smaka jak moja Sikra ja tez az tak bawki nie ruszaja. Szarpanie odpada,zaraz puszcza, a co do frisbee no cóz nie każdy pies to kocha( może to i dobrze bo wszyscy by mieli takie świry jak mój Vic:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Od-Nowa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 no dziewczyny gratulacje!! świetnie :multi: nic się mie martw, że się może nie udać. Najwazniejsze,zeby to była dobra zabawa dla Was a nie stres,że coś nie tak. Bardzo bardzo się cieszę!! będzie agillitowa galeria :loveu: Quote
puchu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Aż tak źle z Arią nie jest. Ma swoją ulubioną kocią piłeczkę. Zresztą jak skacze przez przeszkody jej się rzuci piłkę to też za nią pobiegnie (a w połowie dystansu zawróci =='). Ostatnio zrobiłam grafikę do Furry Paws Quote
Od-Nowa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 cokolwiek to jest to Furry Paws.. ale grafika super! Aria jak zgubi loczki w locie to tak bedzie wyglądać :lol: Quote
puchu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Mam nadzieję, że linii nabierze. FP to taka gra, gdzie prowadzisz hodowle. Teraz chyba zrobię białego i wilczastego Cp. Włoszczyzna na deser Quote
*Monia* Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No i gdzie te fotki?? :mad: Jak tam po treningu?(jeśli się oczywiście odbył) Opowiadaj :razz:. Quote
Recommended Posts