Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej Ariuchny.... :oops: Boszz ale wstyd, tyle mnie tu nie było...
Hihi, poza fajniutka :) My też z liskiem coś ćwiczymy...

http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria28111.jpg
Cudne zdjęcie :loveu: I nowa obróżka śliczna :) a co z tą charcią? Ja Megi też będę zamawiać, tylko nie bardzo wiem, który wzór...

Chciałam Wam też życzyć wszystkiego naj w 2008 roku, ja wiem, trochę spóźnione.....
Przede wszystkim dużo zdrowia, szczęscia ;) pomyślnego wybrania drugiego towarzysza, pięknego aportowania przez Arię, no i spełnienia Waszych najskrytszych marzeń :)

Posted

Dziękować za życzonka :)

Cambel, napisałam przed świętami w sprawie tego zamówienia, i od tej pory ni widu, ni słychu... Ostatecznie zdecydowałam się na tą srebrną (wzorek nr.2).

Z serii "pańcia nas męczy, a my chcemy tylko smakołyk"

Posted

Tak, tak pańcia, słucham... Hmmm... To tam to chyba jakaś kaczka...

Ale smakołyk jest mój!

Pies bez głowy

I moja aktualna tapeta :loveu:

Posted

[quote name='Julix']Widac, ze sie kochacie :loveu::loveu::loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziewczyny razem? Pięknie wyglądacie :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Paulina_mickey']http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria29012.jpg

Buzi buzi buzi :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Cambel&Megi']Jeeeej ale cudne fotaski :loveu: Ślicznie razem wyglądacie :)
D-Z-I-Ę-K-U-J-E-M-Y :)

[quote name='Od-Nowa']kotek przepiękny, zróbcie mu ogłoszenie na allegro. to najskuteczniejsze w szukaniu domku!;)
Już ma zrobione http://www.allegro.pl/item292804470_mlody_kotek_szuk_domu_warszawa.html

U was też taki wiatr straszny? Ariuchnie nie chce się z domu wychodzić. A tak w ogóle to w niebieskiej kurteczce teraz spaceruje :D

Kilka zaległych zdjęć

Posted

no świetnie!!:crazyeye::multi: filmiki super!! szkoda,że nie widać na filmiku z 8 co robisz z rękami. WIĘCEJ WIECEJ!!
długo to robicie??

a zdjecie w kurteczce będzie??:cool3:

Posted

"Klikamy" się od mniej więcej roku, a ósemkę wałkujemy gdzieś od końca sierpnia. Z tym że nie klikamy się jakoś regularnie - ot tak dla zabawy.

Po "okrążeniu" pokazuje ręką za siebie, że ma zrobić jeszcze jedną rundkę. A po za tym trzymam smakołyki, co zresztą widać po psim tęsknym spojrzeniu :p

Zdjęcia w kurteczce pewnie będą w niedziel, bo się wybieramy na charci spacer w Wesołej. Rodzinka stwierdziła, ze jestem szurnięta, żeby jechać (dosłownie) na drugi koniec Warszawy na spacer :evil_lol: