puchu Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Sistra wypstrykała baterie i aparat kaput :( Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 puchu napisał(a):Sistra wypstrykała baterie i aparat kaput :( No to trzeba poczekac na foteczki:evil_lol: a Ty wybierasz sie gdzieś w następnym roku na studia:cool3: Quote
puchu Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Niestety teraz jestem na sggw, ale w przyszłym mam nadzieję na kulturoznawstwo moje wymarzone na UW. No i zawsze jest Anglia... Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 puchu napisał(a):Niestety teraz jestem na sggw, ale w przyszłym mam nadzieję na kulturoznawstwo moje wymarzone na UW. No i zawsze jest Anglia... a Lublin?wspominałaś coś o Lublinie kiedyś?:cool3: Quote
puchu Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Daaawno temu. Mam tam rodzinę i na dłuższą metę bym z ciotkami nie wyrobiła. Po za tym tam jest dla mnie za spokojnie i za dużo bym przepuściła na piwo na starówce ;) Do czerwca jeszcze trochę czasu, może zmienię zdanie... Quote
nuuska Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ooo coś o kulturoznawstwie wyczytałam, to Pani to koleżanka po fachu niemalże ;) Postanowiłam chociaż raz w tygodniu wyluzować i dać sobie czas na dogomanię! A kawa nie pomaga, bo bardziej rozszerzyć dnia się już nie da ;) Pozdrowionka serdeczne :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 puchu napisał(a):Daaawno temu. Mam tam rodzinę i na dłuższą metę bym z ciotkami nie wyrobiła. Po za tym tam jest dla mnie za spokojnie i za dużo bym przepuściła na piwo na starówce ;) Do czerwca jeszcze trochę czasu, może zmienię zdanie... hehe ja z kolei MUSZE zajmować sie czymś co ma związek ze zwierzakami,bo to mi sie tak na prawde podoba i tylko w tym siebie widze;) Quote
puchu Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 A kto powiedział, że będę w zawodzie pracować? :evil_lol: Nuuska, tak trzymać :happy1: Zresztą bez dogo długo się nie wytrzyma :roll: Niemalże po fachu będę jak się dostane... A cóż ty studiujesz? Quote
Paulina_mickey Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 puchu napisał(a):A kto powiedział, że będę w zawodzie pracować? :evil_lol: a co byś chciała robić najbardziej?:evil_lol: Quote
nuuska Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 puchu napisał(a):A kto powiedział, że będę w zawodzie pracować? :evil_lol: Nuuska, tak trzymać :happy1: Zresztą bez dogo długo się nie wytrzyma :roll: Niemalże po fachu będę jak się dostane... A cóż ty studiujesz? architekturę wnętrz, a się zastanawiam czy może w przyszłym roku na kulturoznawstwo właśnie nie zdawać, ale co będzie to będzie :) Zapraszam na mój bazarek dla Uciechowa, link w podpisie :cool3: Quote
puchu Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a co byś chciała robić najbardziej?:evil_lol: Mieć zakład groomerski i stadko szkotów+chart :evil_lol: nuuska napisał(a):architekturę wnętrz, a się zastanawiam czy może w przyszłym roku na kulturoznawstwo właśnie nie zdawać, ale co będzie to będzie :) Zapraszam na mój bazarek dla Uciechowa, link w podpisie :cool3: Też myślałam o architekturze wnętrz, ale tam chyba trzeba fizykę i matm i tym podobne paskudztwa... Z retuszu na razie nie skorzystamy, ale jakbyś robiła w okolicach marca... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Witam gaduły po przerwie! :loveu: Stęskniliśmy się ogromnie! :) I przychodzimy z życzeniami :) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9153043&postcount=4536 Quote
Paulina_mickey Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych Świąt :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
puchu Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Witam ciotki w tym świątecznym dniu :) Jutro dostaniecie prezent gwiazdkowy w postaci nowych zdjęć :cool3: W Dniu Bożego Narodzenia Składamy Wam życzenia Gwiazdki najjaśniejszej, 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości Quote
Kida i Olo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Gdy Bożego Narodzenia nastąpi czas niech aniołek od Kidy uściska was, niech wam życzy dużo miłości, szczęścia samego i wielu słodkości. Kida i Olo Quote
*zaba* Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Na te piekne Swieta,zyczymy Wam samych radosnych dni,duzo zdrowka,sloneczka nie tylko w sloneczne dni i spelnienia marzen Quote
puchu Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Dziękuję za życzenia :) Nowa obrózka Quote
puchu Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Pierwsze kilka zdjęć gdzieś z początku grudnia, później z sobotniego spacerku na PM i niedzielnego w pobliskim parku Może wrzucę resztę wieczorem :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Czeeeść :) Już wieczór, ja chcę więcej fotek! :) Obroża super :) http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria28007.jpg A to zdjęcie rozczulające... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
puchu Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Próby złapania psicy w locie (najczęściej nieudane...) Quote
puchu Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Jak musisz to rób to zdjęcie... Byle szybko! Ile jeszcze? Moge już iść? A to mój grubasek Jutro zdjęcia z Pól Mokotowskich Quote
Paulina_mickey Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria28022.jpg Aria zdobywca :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ale koziczka :cool3: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria28022.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts