pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ale nas zasypałaś tymi fotkami, naprawdę nie wiem co cytować :loveu: :loveu: :loveu: Mokra Aria wygląda super ;) Ta czerwona miseczka to taka specjalna, 'podróżna'? http://images13.fotosik.pl/47/c961035da6eeebd2.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
puchu Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='*Monia*']Superr pannica i jaka grzeczniutka! A jaki ogonek zakręcony :cool3: . Wymiziaj ślicznotkę! Jak się obudzi wymiziam :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale nas zasypałaś tymi fotkami, naprawdę nie wiem co cytować :loveu: :loveu: :loveu:mam cichą nadzieje, że nie będziecie natychmiast chciały więcej :eviltong: :razz: Mokra Aria wygląda super ;) Trzeba było widzieć minę, jak psa moczyli Ta czerwona miseczka to taka specjalna, 'podróżna'? Niom. Nieźle się sprawdza Myślałam, że się od uzależniłam od dgm. Cóż pomyliłam się ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 puchu napisał(a): mam cichą nadzieje, że nie będziecie natychmiast chciały więcej :eviltong: :razz: Trzeba było widzieć minę, jak psa moczyli Niom. Nieźle się sprawdza Złudna nadzieja... :diabloti: Ale na razie starczy :loveu: Trzeba nasycić się pięknością Ariowej :loveu: Czyżby Aria lubiła tak wodę jak Gizmo? :loveu: :evil_lol: Gdzie taką miskę zdobyłaś? Bo się właśnie rozglądam tu i tam za taką ;) I w jakiej cenie? Quote
puchu Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 W zeszłe wakacje w Lidlu. Znowu mają u nas być od poniedziałku. Nie chwaliłam się , że Ariucha załapała perfekcyjnie o co chodzi w zostań! Jak widzi innego psa, czy ludka który jej nie pasuje, starczy, że jest siad, zostań i się nie ruszy!!! I w końcu wyszła nam ósemka:) Kolejny sukces - pies biega za piłką! W prawdzie nie zawsze, ale to już duży postęp. Nawet przyniesie czasem :) Zaopatrzę się jeszcze w miękkie frisbee i spróbujemy z futrzakiem. Quote
puchu Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Korenia napisał(a):Nie poznaje Cie ;) Tyleeee zdjęć! Każdemu się zdarza ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Gratulacje dla Arii - ja zawsze wiedziałam, że to mądra suńka :loveu: :loveu: :loveu: Czy jak jest spuszczona ze smyczy to komenda 'siad' i 'zostań' również działa? :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Super że Ariula takie postępy robi :multi: . Ja to sobie jej niegrzecznej nie wyobrażam ;) , bo ona przecież taki kochany futrzaczek jest :evil_lol: . Ja z Hexoliną też ćwiczę tylko nie bieganie się przywitać z młodzieżą pijącą w krzakach :lol: . Quote
puchu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='*Monia*']Super że Ariula takie postępy robi :multi: . Ja to sobie jej niegrzecznej nie wyobrażam ;) , bo ona przecież taki kochany futrzaczek jest :evil_lol: . Ja z Hexoliną też ćwiczę tylko nie bieganie się przywitać z młodzieżą pijącą w krzakach :lol: .Ona tylko wygląda jak aniołek :shake: Powinnaś ją kiedyś w akcji zobaczyć. Potem przychodzi robi placka gały 2xwiększe "Kto? Ja?" :shake: :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Gratulacje dla Arii - ja zawsze wiedziałam, że to mądra suńka :loveu: :loveu: :loveu:Czasami za mądrą... Mam się śmieje jak ją proszę, żeby nie kombinowała na widok psa/kota/ptaka/pijaczka [quote]Czy jak jest spuszczona ze smyczy to komenda 'siad' i 'zostań' również działa? :evil_lol:Złośliwiec :mad: Dzisiaj w parku zobaczyła 4 miesięczną ONke i miała dużą ochotę do niej podbiec, ale była komenda, to została. Potem poszalały :) Casting zaliczony - panienka ma szanse zostać gwiazdą :loveu: Musze teraz wybrać 30 zdjęć jak siedzi, leży, stoi ew. biega. Wszystko w plenerze. Jak się zgodzę, co jest oczywiste, to podpiszemy umowę z TVP :multi: Quote
*Monia* Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 SUPER :multi: :multi: ! Gratulacje dla Ariuli! Czekamy na wieści o nowej gwieździe ;) . A tych ONek to się jakiś wysyp w ursusie zrobił. Ja znam trzy (i Ares też :lol: ). Znowu owczarki modną rasą.. Quote
puchu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 ONki chyba już zawsze będą modne. Ale ta suńka jest śliczna :loveu: Już jej uszka stanęły:loveu: O imię zapomniałam się spytać. Wiem, że jest z hodowli policyjnej. Jakiś czas temu spotkałyśmy jeszcze jedną małą ONke i DONka. Może chcecie pomóc w wyborze zdjęć? :cool3: Quote
*Monia* Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To pewnie Bora była, fajniusia sunia z niej :loveu: . Ares parę razy jej pokazał, że patyka jemu się nie kradnie (mała spryciula z niej bo temu ciamajdzie ukradła patyk :lol: ). Może chcecie pomóc w wyborze zdjęć? Pewnie że chcemy. Tylko później bo zaraz do Resika lecę. Quote
puchu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 A Ariuch zawzięcie zwijała jej patyka :D Będę wdzięczna za pomoc :) Quote
anetta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Puchu, a ta babeczka mówiła Ci coś na temat rozmiaru zdjęć??? teraz zaczęłam się zastanawiać czy im to wszystko jedno jakiej wielkośći będa foty :hmmmm: Quote
puchu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Nic. Ale chyba 500x500 to będą za małe ;) Quote
*Monia* Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Mi się to stojące podoba: http://images23.fotosik.pl/29/3b2c03b63647b537.jpg to proszące też może być, chociaż nie całą psiulicę widać http://images21.fotosik.pl/154/123d42838994967f.jpg Nietoperz :evil_lol: http://images21.fotosik.pl/171/999f557843f1907f.jpg Tu ma poważną minkę http://images24.fotosik.pl/67/6626ea4559807dae.jpg No i prosimy więcej zdjęć żeby było z czego wybierać :evil_lol: . Quote
puchu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dzięki :) Na razie na 30 możliwych wybrałam 105 ==' Quote
puchu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 I tak całkiem mało jak na przegląd z całego roku :eviltong: Quote
*Monia* Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ale to co tak ładnie stoi musisz wybrać, bo wyszła poprostu prześlicznie i nie mgę się na nią napatrzeć :loveu: . Taka piękna pozycja wystawowa :cool3: . Niech kolegę nauczy jak należy stać (zapomniałam jak on się nazywa :oops: coś na B..). Quote
puchu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Borka. Tylko, że panienka staje sama z siebie. Kiedyś próbowałam ją ustawić. Uparciucha poprawiała łapy, albo tak przenosiła ciężar ciała, że było jak wcześniej... Quote
Pianka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dawno mnie tu nie było, ale tyle fot przybyło:crazyeye: Te foty z ubrankami sa extra:evil_lol: Wygląda jak laleczka:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Bryyy Pusiek ;) Hehehe ja tu od jakiegoś czasu jestem, ale teraz dopiero się ujawniam :evil_lol: Aria jest przecudowna :loveu: ... Mizianka dla niej :-P Pozdrawiamy, Kamila & Megi Quote
puchu Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Pianka napisał(a):Dawno mnie tu nie było, ale tyle fot przybyło:crazyeye: Te foty z ubrankami sa extra:evil_lol: Wygląda jak laleczka:evil_lol: Tylko nie chce się jak laleczka zachowywać :placz: ;) Cambel napisał(a):Bryyy Pusiek ;) Hehehe ja tu od jakiegoś czasu jestem, ale teraz dopiero się ujawniam :evil_lol: Aria jest przecudowna :loveu: ... Mizianka dla niej :-P Pozdrawiamy, Kamila & Megi Ja u Ciebie też na tej zasadzie jestem :) Mizianko przekazane :) Ariucha sobie znowu pazura nadłamała :shake: Quote
anetta Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :shake: co ona takiego robi że je łamie? Zawiozłaś płyte? :lol: Quote
Recommended Posts