Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='*Monia*']Superr pannica i jaka grzeczniutka! A jaki ogonek zakręcony :cool3: . Wymiziaj ślicznotkę!
Jak się obudzi wymiziam :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale nas zasypałaś tymi fotkami, naprawdę nie wiem co cytować :loveu: :loveu: :loveu:mam cichą nadzieje, że nie będziecie natychmiast chciały więcej :eviltong: :razz:

Mokra Aria wygląda super ;)

Trzeba było widzieć minę, jak psa moczyli
Ta czerwona miseczka to taka specjalna, 'podróżna'?

Niom. Nieźle się sprawdza

Myślałam, że się od uzależniłam od dgm. Cóż pomyliłam się ;)

Posted

puchu napisał(a):

mam cichą nadzieje, że nie będziecie natychmiast chciały więcej :eviltong: :razz:

Trzeba było widzieć minę, jak psa moczyli

Niom. Nieźle się sprawdza

Złudna nadzieja... :diabloti: Ale na razie starczy :loveu: Trzeba nasycić się pięknością Ariowej :loveu:

Czyżby Aria lubiła tak wodę jak Gizmo? :loveu: :evil_lol:

Gdzie taką miskę zdobyłaś? Bo się właśnie rozglądam tu i tam za taką ;) I w jakiej cenie?

Posted

W zeszłe wakacje w Lidlu. Znowu mają u nas być od poniedziałku.

Nie chwaliłam się , że Ariucha załapała perfekcyjnie o co chodzi w zostań! Jak widzi innego psa, czy ludka który jej nie pasuje, starczy, że jest siad, zostań i się nie ruszy!!! I w końcu wyszła nam ósemka:)

Kolejny sukces - pies biega za piłką! W prawdzie nie zawsze, ale to już duży postęp. Nawet przyniesie czasem :) Zaopatrzę się jeszcze w miękkie frisbee i spróbujemy z futrzakiem.

Posted

Super że Ariula takie postępy robi :multi: . Ja to sobie jej niegrzecznej nie wyobrażam ;) , bo ona przecież taki kochany futrzaczek jest :evil_lol: . Ja z Hexoliną też ćwiczę tylko nie bieganie się przywitać z młodzieżą pijącą w krzakach :lol: .

Posted

[quote name='*Monia*']Super że Ariula takie postępy robi :multi: . Ja to sobie jej niegrzecznej nie wyobrażam ;) , bo ona przecież taki kochany futrzaczek jest :evil_lol: . Ja z Hexoliną też ćwiczę tylko nie bieganie się przywitać z młodzieżą pijącą w krzakach :lol: .Ona tylko wygląda jak aniołek :shake: Powinnaś ją kiedyś w akcji zobaczyć. Potem przychodzi robi placka gały 2xwiększe "Kto? Ja?" :shake: :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Gratulacje dla Arii - ja zawsze wiedziałam, że to mądra suńka :loveu: :loveu: :loveu:

Czasami za mądrą... Mam się śmieje jak ją proszę, żeby nie kombinowała na widok psa/kota/ptaka/pijaczka
[quote]Czy jak jest spuszczona ze smyczy to komenda 'siad' i 'zostań' również działa? :evil_lol:
Złośliwiec :mad: Dzisiaj w parku zobaczyła 4 miesięczną ONke i miała dużą ochotę do niej podbiec, ale była komenda, to została. Potem poszalały :)

Casting zaliczony - panienka ma szanse zostać gwiazdą :loveu: Musze teraz wybrać 30 zdjęć jak siedzi, leży, stoi ew. biega. Wszystko w plenerze. Jak się zgodzę, co jest oczywiste, to podpiszemy umowę z TVP :multi:

Posted

SUPER :multi: :multi: ! Gratulacje dla Ariuli! Czekamy na wieści o nowej gwieździe ;) .

A tych ONek to się jakiś wysyp w ursusie zrobił. Ja znam trzy (i Ares też :lol: ). Znowu owczarki modną rasą..

Posted

ONki chyba już zawsze będą modne. Ale ta suńka jest śliczna :loveu: Już jej uszka stanęły:loveu: O imię zapomniałam się spytać. Wiem, że jest z hodowli policyjnej.
Jakiś czas temu spotkałyśmy jeszcze jedną małą ONke i DONka.

Może chcecie pomóc w wyborze zdjęć? :cool3:

Posted

To pewnie Bora była, fajniusia sunia z niej :loveu: . Ares parę razy jej pokazał, że patyka jemu się nie kradnie (mała spryciula z niej bo temu ciamajdzie ukradła patyk :lol: ).

Może chcecie pomóc w wyborze zdjęć?

Pewnie że chcemy. Tylko później bo zaraz do Resika lecę.

Posted

Puchu, a ta babeczka mówiła Ci coś na temat rozmiaru zdjęć??? teraz zaczęłam się zastanawiać czy im to wszystko jedno jakiej wielkośći będa foty :hmmmm:

Posted

Ale to co tak ładnie stoi musisz wybrać, bo wyszła poprostu prześlicznie i nie mgę się na nią napatrzeć :loveu: . Taka piękna pozycja wystawowa :cool3: . Niech kolegę nauczy jak należy stać (zapomniałam jak on się nazywa :oops: coś na B..).

Posted

Borka. Tylko, że panienka staje sama z siebie. Kiedyś próbowałam ją ustawić. Uparciucha poprawiała łapy, albo tak przenosiła ciężar ciała, że było jak wcześniej...

Posted

Pianka napisał(a):
Dawno mnie tu nie było, ale tyle fot przybyło:crazyeye:

Te foty z ubrankami sa extra:evil_lol: Wygląda jak laleczka:evil_lol:

Tylko nie chce się jak laleczka zachowywać :placz: ;)
Cambel napisał(a):
Bryyy Pusiek ;)
Hehehe ja tu od jakiegoś czasu jestem, ale teraz dopiero się ujawniam :evil_lol:

Aria jest przecudowna :loveu: ... Mizianka dla niej :-P
Pozdrawiamy,
Kamila & Megi

Ja u Ciebie też na tej zasadzie jestem :) Mizianko przekazane :)

Ariucha sobie znowu pazura nadłamała :shake: