Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeszcze jedna rozmowa przede mną.

Jutro idziemy z Ariuchem na casting do reklamy :D A we wrześniu spróbujemy swoich sił w konkursie na najładniejszego kundelka Warszawy :D

Z okazji wczorajszej burzy zdjęcia jutro

Posted

Ano moje. Szczerze jestem zdziwiona, że takie fajne wyszły tym sprzętem i po 0,5 świeżej Perły z beczki ;) Wstawiałam już kota wśród butelek?

Posted

No właśnie myślałam żeby iść na 11 bo będzie (mam nadzieję :razz:) mniej ludzi :roll: No ale nie wiem, zanim wstane, zanim się wyszykuje i zanim dojade...:razz: pfff :lol:

Udane te foty, takie z klimatem :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fotka z kotkiem świetna ;)

Udane te foty, takie z klimatem :)

Dziękować :)

[quote name='anetta']No właśnie myślałam żeby iść na 11 bo będzie (mam nadzieję :razz:) mniej ludzi :roll: No ale nie wiem, zanim wstane, zanim się wyszykuje i zanim dojade...:razz: pfff :lol:
Też mam nadzieje, że o 11 mniej ludzi będzie. Znowu pobudka o nie przyzwoicie wczesnej porze ==' Jak ja wstanę, to i Ty dasz radę :eviltong:

Posted

Puchu, no i jak???
Ja juz wróciłam :cool3:

Troche mi zeszło z szukaniem tego miejsca :shake: Porazka, myślałam że to będzie w bloku czy cuś a to było tym pawilonie :shake: I na dodatek przy samym przystanku ;) A jak u Ciebie? Bez problemu znalazłaś?

Posted

Bez problemu, bo mama kiedyś na kole mieszkała :grins: Miałyśmy numerek 3. Jutro mamy dzwonić. Po drodze futrzak oczywiście obszczekał berneńczyka :shake:

Nie pochwaliłam się , że wczoraj kupiłyśmy Ariuchowi kurteczkę przeciwdeszczową, różową z czułkami -kwiatkami na kapturku :laugh2_2::evil_lol: Główna zainteresowana, ma trochę inne zdanie na ten temat :scared::flaming: