puchu Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Dziękuję wszystkim :) UW -kulturoznawstwo -etnologia -europeistyka -kultura Europy Środkowo-Wsh -socjologia UKSW -stosunki międzynarodowe -socjologia -psychologia Aber (Anglia) -scenografia Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nie no, te Dogomaniaczki same geniuszki! :) Gratulację! :multi: :multi: :multi: Nie jedź do Anglii, zostajesz z nami! :mad: Quote
puchu Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Zaraz geniuszki polski 74 70 ang 94 wos 76 72 historia 42 32 :oops: Wolałabym zostać. Za bardzo podoba mi się pomysł agility z Ariuchą od września. Zresztą, co ja bym zrobiła bez mojego psiska :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 puchu napisał(a):Zaraz geniuszki polski 74 70 ang 94 wos 76 72 historia 42 32 :oops: Angielski przepięknie :loveu: A historia czemu tak źle? Quote
puchu Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 bo: -była dodatkowa ;) -trudna - dużej liczbie osób nie poszła najlepiej -nie najlepiej poszło mi wypracowanie ==' Za to tradycyjnie, jak historia trudna, to geografia łatwa. A ten angielski to podstawa była... Gdybym miała papiery na dysleksje to bym miala jeszcze lepsze wyniki :).Najlepsze jest to że napiszałam na prawie takim samym poziomie (różnica 2%), jak kujonowata dziewczyna,która na koniec miała średnią 4,20, a ja 3,6 :evil_lol: Ona miała z polskiego 5, a ja dwóje, a polski napisałyśmy tak samo. Z tego co mi wiadomo, to nawet lepiej napisała wypracowanie od niej :diabloti: Quote
puchu Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Do wtorku nie będę miała internetu. A potem będę śmigać na szybszym łączu :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Warto czekać, dla szybszego internetu ;) Już tęsknimy! :loveu: Quote
*Monia* Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Super wyniki :multi: . Gratulacje! I nie opuszczaj naszego okropnego kraju. Wytrzymałabyś tak długo bez kudłacza biegającego po domu? Bez spacerków? Bez słuchania szczekania? Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 *Monia* napisał(a):Super wyniki :multi: . Gratulacje! I nie opuszczaj naszego okropnego kraju. Wytrzymałabyś tak długo bez kudłacza biegającego po domu? Bez spacerków? Bez słuchania szczekania? ja nawet nie potrafie sobie wyobrazić opuszczenia mojego miasta bez psiaka:eviltong: :evil_lol: Quote
puchu Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Jak się nie dostane w nigdzie w Wawie,a dostane do Anglii, to nie będę miała dużego wyboru :( Jednakoż mam nadzieje, ze zostanę tu. Smutno by było bez futrzaka, ale z Anglii pewnie bym wróciła z drugim psem - albo stamtąd, zgarniętego ze schronu już w Polsce. Wrrr... Przelewy doszły na UKSW,SGGW tylko na UW jeszcze nie :/ A ten akurat był zrobiony najwcześniej :/ Quote
puchu Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 dziękuje :) Jak na razie jesteś jedyną która pamiętała... (taka mała aluzja do przyjaciół z reala :/) Quote
*Monia* Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń z okazji urodzin! I żebyś się dostała na dobre studia :).Coś mam z kompem więc emotikonek nie mogę wstawiać :(. Quote
Korenia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 puchu napisał(a):dziękuje :) Jak na razie jesteś jedyną która pamiętała... (taka mała aluzja do przyjaciół z reala :/) Trzymam kciuki, aby sobie przypomnieli :angryy: :mad: *Monia* napisał(a):Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń z okazji urodzin! I żebyś się dostała na dobre studia :).Coś mam z kompem więc emotikonek nie mogę wstawiać :(. Chwilę temu ja też nie mogłam wstawić :mad: Quote
puchu Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dziękuje :loveu: Jutro wstawię zdjęcia. Chcecie zdjęcia jakiś konkretnych psów z jutrzejszej wystawy? Grupy: 1, 3, 8, 9, 10. Quote
alive Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja bym chciała zdjęcia Czuszki czyli grupy 7 ale już występowałyśmy :( Quote
puchu Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 nie wpadłam na to, że Czuszka będzie w sobotę ==' Quote
puchu Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Witam z powrotem :) Dostałam się na pedagogikę na SGGW, ale mam nadziej, ze listy na UW się przesuną i jednak tam wyląduje... Do Anglii też mnie przyjęli, ale zostaje :) Na wystawie byłam tylko w końcu żadnych zdjęć nie zrobiłam. Poznałam psiaki z Quadrupedium - jestem zakochana w Żuczku :loveu: Nie mogłyśmy się z mamą dogadać co do rodziców Arii, tzn. mama obstawia charcika włoskiego, a ja whippeta. W końcu kupiłam sobie trymer :D Wczoraj i dzisiaj męczyła futrzaka i jeszcze pomęczę... To chyba tyle, więc czas na zdjęcia :) Futrzak po kąpieli Reszta jak wrócimy ze spacerku Quote
Korenia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://images28.fotosik.pl/28/f2b5f41b4b9786bc.jpg Aria przytyła ?? :evil_lol: Quote
puchu Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Już 8 kg waży :shake: właśnie znalazłam martwego komara pod klawiaturą... Quote
Recommended Posts