Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję wszystkim :)

UW
-kulturoznawstwo
-etnologia
-europeistyka
-kultura Europy Środkowo-Wsh
-socjologia

UKSW
-stosunki międzynarodowe
-socjologia
-psychologia

Aber (Anglia)
-scenografia

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zaraz geniuszki
polski 74 70
ang 94
wos 76 72
historia 42 32 :oops:

Wolałabym zostać. Za bardzo podoba mi się pomysł agility z Ariuchą od września. Zresztą, co ja bym zrobiła bez mojego psiska :(

Posted

bo:
-była dodatkowa ;)
-trudna - dużej liczbie osób nie poszła najlepiej
-nie najlepiej poszło mi wypracowanie =='

Za to tradycyjnie, jak historia trudna, to geografia łatwa.

A ten angielski to podstawa była... Gdybym miała papiery na dysleksje to bym miala jeszcze lepsze wyniki :).Najlepsze jest to że napiszałam na prawie takim samym poziomie (różnica 2%), jak kujonowata dziewczyna,która na koniec miała średnią 4,20, a ja 3,6 :evil_lol: Ona miała z polskiego 5, a ja dwóje, a polski napisałyśmy tak samo. Z tego co mi wiadomo, to nawet lepiej napisała wypracowanie od niej :diabloti:

Posted

Super wyniki :multi: . Gratulacje! I nie opuszczaj naszego okropnego kraju. Wytrzymałabyś tak długo bez kudłacza biegającego po domu? Bez spacerków? Bez słuchania szczekania?

Posted

*Monia* napisał(a):
Super wyniki :multi: . Gratulacje! I nie opuszczaj naszego okropnego kraju. Wytrzymałabyś tak długo bez kudłacza biegającego po domu? Bez spacerków? Bez słuchania szczekania?

ja nawet nie potrafie sobie wyobrazić opuszczenia mojego miasta bez psiaka:eviltong: :evil_lol:

Posted

Jak się nie dostane w nigdzie w Wawie,a dostane do Anglii, to nie będę miała dużego wyboru :( Jednakoż mam nadzieje, ze zostanę tu.
Smutno by było bez futrzaka, ale z Anglii pewnie bym wróciła z drugim psem - albo stamtąd, zgarniętego ze schronu już w Polsce.

Wrrr... Przelewy doszły na UKSW,SGGW tylko na UW jeszcze nie :/ A ten akurat był zrobiony najwcześniej :/

Posted

Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń z okazji urodzin! I żebyś się dostała na dobre studia :).Coś mam z kompem więc emotikonek nie mogę wstawiać :(.

Posted

puchu napisał(a):
dziękuje :) Jak na razie jesteś jedyną która pamiętała... (taka mała aluzja do przyjaciół z reala :/)

Trzymam kciuki, aby sobie przypomnieli :angryy: :mad:
*Monia* napisał(a):
Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń z okazji urodzin! I żebyś się dostała na dobre studia :).Coś mam z kompem więc emotikonek nie mogę wstawiać :(.

Chwilę temu ja też nie mogłam wstawić :mad:

Posted

Dziękuje :loveu:
Jutro wstawię zdjęcia.

Chcecie zdjęcia jakiś konkretnych psów z jutrzejszej wystawy? Grupy: 1, 3, 8, 9, 10.

• 2 weeks later...
Posted

Witam z powrotem :)
Dostałam się na pedagogikę na SGGW, ale mam nadziej, ze listy na UW się przesuną i jednak tam wyląduje... Do Anglii też mnie przyjęli, ale zostaje :)

Na wystawie byłam tylko w końcu żadnych zdjęć nie zrobiłam. Poznałam psiaki z Quadrupedium - jestem zakochana w Żuczku :loveu: Nie mogłyśmy się z mamą dogadać co do rodziców Arii, tzn. mama obstawia charcika włoskiego, a ja whippeta. W końcu kupiłam sobie trymer :D Wczoraj i dzisiaj męczyła futrzaka i jeszcze pomęczę...

To chyba tyle, więc czas na zdjęcia :)
Futrzak po kąpieli

Reszta jak wrócimy ze spacerku