Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hexa najbardziej lubi kradzione :diabloti: . Wtedy prawie wszystko smakuje. Dzisiaj ogryzek zjadła, bo leżał na stole :evil_lol: , taki z niej wyżeracz. Groszek też je, i kukurydzę, tylko jej nie trawi (oczywiście żeby to spróbować wskoczyła na stół w kuchni :angryy: ).

Ariunia łakomczunia się zmęczyła :lol: .

Posted

niuchamy sobie...

Chwile wcześniej rudy psiak niuchał w trawie, o ona patrzyła na niego. Ile z tego wyszło widać =='

A tu inny "park"

Posted

I jeszcze klika zdjęć z pola na skoroszach, aznim siadły baterie w aparacie...

Teoretycznie biegła za piłką. Praktycznie poszła zwiedzać pole =='

Posted

Jaka kulturalna panienka :lol: , odwraca się jak facet sika

Wymiziaj Ariunię :loveu: , małego psa tropiciela :cool3: .
A to pole na skoroszach to na zdjęciach jakieś takie duże się wydaje.

Posted

nomu napisał(a):
Łooo twója piesa to chyba dba o linie:crazyeye: Żeby pies się tak groszkiem zajadał no no :)

Nie o linie, a o tłuszczyk :roll:

A'propos żab, spotkałyśmy jedną w parku. Aria chyba z pól godziny ją pilnowała, szturchała, żeby skakała. Za nic nie mogła jej odciągnąć. W końcu wziełam żabiątko na ręke i zaniosłam do stawu. Żabka wskoczyła błtną kałuże, a Aria niewiele yśląc wlazła tam za nią :shake: Miała urocze czarne pantofelki :razz:
Zaba też była świetna. Nie bała, chyba ża była szturchana w ślepka i pyszczek.

Posted

O wypraszam sobie. Damulec w cale nie jest agresywny. Trzeba ją naprawde wkurzyć, żeby gryzła. A przed Arią najczęściej się chowa

Posted

Witam w ten piekny wiosenny dzień
Dzisiaj miałam trzy lekcje z okazji rekolekcji :razz: łacina i 2x w-f. I jeszcze dostałam 4 z kartkówki z łaciny :multi:
A po powrocie do domku, poszła z Ariuchną na dwu godzinny sppacerek i pies padł

W ogóle nie poznaje psicy. Taka grzeczna. Bez większych problemów odwołuje ją od innych psów. Nie szczeka na "podejrzanych" ludzi. Pól ursusowa bez smyczy przeszła i tylko z daleka poszczekała na chłopaków ganiających po haszczach na skoroszach i po chwili przyszła na wołanie. Może ona nie czuje się pewnie/broni panici wieczorami? Wtedy najłatwiej o obszczekanie
sorry za ilość emotek, ale nie mogłam się powstrzymać

Posted

Moja Kaja też się żółwia boi :cool3: Jak jest w akwarium to czasem go obserwuje, ale jak mu zmieniam wode i go wyciągne to na wszelki wypadek Kaja woli uciec do drugiego pokoju :eviltong:

Posted

Dzisiaj pogoda na spacerki super, tylko ten wiatr trochę przeszkadzający :lol: .

dostałam 4 z kartkówki z łaciny :multi:

Gratulacje!!!
Super, że Ariula robi postępy. Ja chyba muszę intensywniej z Hexą popracować, bo dzisiaj zrobiła psa dzikusa i uciekła przed dzieckiem które koniecznie chciało ją pogłaskać, a na polu jak zacznie kopać to nawet parówki nie chce mimo że jej pod nos podtykam, a o przyjściu wogóle mowy nie ma :roll: . Chyba Ariulę o jakieś korepetycje poprosimy :lol: .