Korenia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 puchu napisał(a):super miły dzień :/ dwie 2 z polskiego :/ biedaczysko :glaszcze: może to grypa żołądkowa? akoś w listopadzie miałam - paskudztwo:tard: Za co te dwóje ? Quote
puchu Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 analiza i interpretacja wiersza i pytania do tekstu (to akurat ogólnie źle poszło) Właśnie kończe pisać konspekt i trzeba się zabrać za pisanie całej pracy... Quote
Korenia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 puchu napisał(a):analiza i interpretacja wiersza i pytania do tekstu (to akurat ogólnie źle poszło) Właśnie kończe pisać konspekt i trzeba się zabrać za pisanie całej pracy... Ty piszesz rozszeoną czy podstawową ? Quote
puchu Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 rorzszerzoną, tylko na maturze na pewno nie wezmę analizy i interpretacji wiersza :/ Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 haska_12 napisał(a):Witam :) Puchu - jak ty masz na imię? Karolina? :) moja imienniczka:cool3: Quote
Korenia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 puchu napisał(a):rorzszerzoną, tylko na maturze na pewno nie wezmę analizy i interpretacji wiersza :/ Moja sis też rozszerzoną ;) ale dla niej był w miare spoko dzień z polaka;) dostała 12/20 z wyprcowania i 18/20 ;) Quote
puchu Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Tylko na chwile :( Wczoraj Aria wpadła do bajora. Goniła kaczke i lód się pod nią załamał. Naszczęście tylko tyłek wpadł i zdążyła się zybko wygramolić z wody. A wieczorem, jakby się nic nie stało miała ochote jeszcze raz skoczyć na lód za szczurem :shake: Przyokazji poznałyśmy nową koleżanke - cztero miesięczny stafik z ADHD - Tigre. Jest cudowna :loveu: Takiej przylepy jeszcze nie spotkałam :loveu: Porzyczyłam dzsiaj trymer :diabloti: Biedne psisko. Ciekawe co z tego wyjdzie :evil_lol: W sobote jedziemy do Puław :multi: Psica wyszeleje się w Dęblinie. Ciekawe jak tym razem zareaguje na krowy/konie. O Lublin napewno nie zachaczymy :( Ale ile zdjęc będzie :evil_lol: Od jakiejś godziny powtarzam sobie, że muszę już iść spać :cool1: Jutro drugie podejście w sprawie bedlingtona. Oby się mama zgodziła... Sorry, że tak chaotycznie napisane :cool1: Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: p.s. co z psiakiem? Quote
puchu Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dziękuje wszystkim za życzenia i przesyłam też w drugą strone :). Nie mam siły odpisywać u każdje z was w galeriach :( Ariuchna wytrymowana. Jutro musze jeszcze popracować nad boczkami i brzusiem Quote
puchu Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Wykazałam się inteligencją i nie wziełam dzisiaj aparatu :flaming:Może jutro coś pstrykne. Ciekawe jak wam się spodoba w nowej fryzurze? :jumpie: Niech już będzie po maturze. Plan na ten tydzień: poniedziałek 7.15 zaliczenie z matmy wtorek poprawa z niemieckiego i kartkówaka z łaciny, speaking z angielskiego środa poprawa z łaciny i prawdzian z WOSu czwartekjakimś cudem wolny piątek zaliczenie epoki z historii XVI/XVII wiek sprawdziany i prezentacje mamy zapowiedziane do świąt :tard: Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Współczuje :calus: Ja jakoś narazie w szkole na szczęście mam luz Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witam... Ja też mam niezły zapier** w szkole...:roll: Masz już napisaną prezentacje?:cool3: Quote
puchu Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Nawet nie zaczełam :/ Mam tylko konspekt Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 puchu napisał(a):Nawet nie zaczełam :/ Mam tylko konspekt ja mam plan...i troszke opisany jeden utwór....:roll: Quote
puchu Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 przeczytała wszystkie książki ze Swiata Dysku. Wiem co chcie zawrzeć w pracy. Ma już teze, argumenty (musze je jeszcze troche dopracować), tylko trzeba siąść i napisać :/ Mam czas do końca marca :/ Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 puchu napisał(a):przeczytała wszystkie książki ze Swiata Dysku. Wiem co chcie zawrzeć w pracy. Ma już teze, argumenty (musze je jeszcze troche dopracować), tylko trzeba siąść i napisać :/ Mam czas do końca marca :/ ja na razie musze znaleźc jeszcze opracowanie...bo nie moge nigdzie nic takiego dostać i potem już chyba jakoś pójdzie... Quote
Korenia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jakie ty przedmioty znadjesz ? Chyba już pytalam, ale nie pamietam :oops: Quote
puchu Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Polski, angielski, wos, historia. Po za ang wszystko rozszerzone i zaczynam żałować, że jednak nie wziełam angielskiego rozszerzonego Quote
Paulina_mickey Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 puchu napisał(a):Polski, angielski, wos, historia. Po za ang wszystko rozszerzone i zaczynam żałować, że jednak nie wziełam angielskiego rozszerzonego dlaczego??? Quote
puchu Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 bo tak jakoś dziwnie zdawać podstawe i raczej wskazana bybyła rozszerzona, gdybym się zdecydowała na studia w angli Quote
Paulina_mickey Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 puchu napisał(a):bo tak jakoś dziwnie zdawać podstawe i raczej wskazana bybyła rozszerzona, gdybym się zdecydowała na studia w angli aaa no chyba że tak...ja zdaje wszystko na podstawowym...:evil_lol: Quote
Korenia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Paulina_mickey napisał(a):aaa no chyba że tak...ja zdaje wszystko na podstawowym...:evil_lol: A co zdajesz ? I na co się wybierasz? Quote
puchu Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 puchu napisał(a):Polski, angielski, wos, historia. Po za ang wszystko rozszerzone i zaczynam żałować, że jednak nie wziełam angielskiego rozszerzonego najchętniej na kulturoznawstwo, po za tym może socjologia, kultura europy środkowo-wschodniej - musze jeszcze przejrzeć kierunki Quote
Recommended Posts