Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwie pogonie :/ Jedno to pośrednio moja wina - nie zauważyłam faceta, ale gdyby nie zbliżył się do nas (byłyśmy na środku trawnika bawiąc się patykiem, a facet nie mógł iść chodnikiem, choć widział dwa psy :/), nie obszczekałaby go. Drugi jakoś dziwnie się zachowywał. Najpierw dała się odwołać i dalej biegała z Bazylem, później już niestety nie... Sukcesem jest to, że nie boi się podejść nawet jak coś zbroi. I dała się odwołać od saczków na trawniku, większego psa i nie pognala za Viki i Filipem :multi:

Za półtorej godziny wraca mama :multi:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Widzę, że te masz problem z odwołaniem... :angryy: Amy wczoraj na wieczornym spacerze była spuszczona ze smyczy przez jakiś czas - jak już wracałyśmy do domu.. i poszła jeszcze zalookać na trawnik i zobaczyła... kota... prysnęła chyba z prędkością światła do niego.. nie dała się odwołać :angryy: Dobrze, że ma diode przypiętą do szelek, bo bym nie widziała jak biegnie- było ciemno (22 godzina była).

Posted

A oto i Nowa Zelandia :)
Najpierw siarkowe zacieki, jeziorka i strumyki

jakieś porosty roznące na siarce

Tutaj strzelający gejzer

Posted

W Rotorua gejzery mają skłonność wybuchać gdzie im się spodoba, np. w domu. Tu zdjęcia z pola

A to zbliżeniena bulgotanie ;)

Posted

puchu napisał(a):
nauczyłyśmy sie dziesiaj 'zdechł pies' :multi:
tzn. trzeba jeszcze utrwalić :)
a teraz będziemy sie uczyć ukłonu :cool3:

ooo, moja umie, ale chciałabym ją nauczyć ukłon, od czego zacząć? :lol:

ale świetne foty!!!

Posted

puchu napisał(a):
Pochwale się znowu :smile:
Wczoraj wieczorem biegała ze znajomymi psami i nagle na widoku pojawił się golden. Miała ochote pobiec, nawet trochę się ruszyła, ale jak zawołałam raośnie przybiegła do mnie :multi: W czasie zabawy tez dała się kilka razy odwołać. Nawet od konsimowanego patyka :multi:
Czy jest lepsza motywacja do dalszej pracy? :lol:

cieszę się razem z tobą :multi::multi::multi:

Posted

barbara.h napisał(a):
ooo, moja umie, ale chciałabym ją nauczyć ukłon, od czego zacząć? :lol:

ale świetne foty!!!

uczysz praktycznie tak jak waruj , tylko nie dopuszczasz do tego zeby tylek klapnął na podłogę :eviltong:

Posted

nathaniel napisał(a):
uczysz praktycznie tak jak waruj , tylko nie dopuszczasz do tego zeby tylek klapnął na podłogę :eviltong:

suuuuuper! dzięki , że ja nie wpadłam na to:oops:

:roll: