puchu Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dwie pogonie :/ Jedno to pośrednio moja wina - nie zauważyłam faceta, ale gdyby nie zbliżył się do nas (byłyśmy na środku trawnika bawiąc się patykiem, a facet nie mógł iść chodnikiem, choć widział dwa psy :/), nie obszczekałaby go. Drugi jakoś dziwnie się zachowywał. Najpierw dała się odwołać i dalej biegała z Bazylem, później już niestety nie... Sukcesem jest to, że nie boi się podejść nawet jak coś zbroi. I dała się odwołać od saczków na trawniku, większego psa i nie pognala za Viki i Filipem :multi: Za półtorej godziny wraca mama :multi: Quote
puchu Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Stare zdjęcia z aparatu, tak mniej więcej listopad/grudzień Quote
Korenia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Widzę, że te masz problem z odwołaniem... :angryy: Amy wczoraj na wieczornym spacerze była spuszczona ze smyczy przez jakiś czas - jak już wracałyśmy do domu.. i poszła jeszcze zalookać na trawnik i zobaczyła... kota... prysnęła chyba z prędkością światła do niego.. nie dała się odwołać :angryy: Dobrze, że ma diode przypiętą do szelek, bo bym nie widziała jak biegnie- było ciemno (22 godzina była). Quote
puchu Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 A oto i Nowa Zelandia :) Najpierw siarkowe zacieki, jeziorka i strumyki jakieś porosty roznące na siarce Tutaj strzelający gejzer Quote
Korenia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Fajnie widoczki, fajnee :cool3: :cool3: :cool3: Quote
puchu Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 siarkowe jeziorko siarkowa rzeczka z gałązką na planie pierwszym ;) Quote
puchu Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Reszta później. Mama w sumie pstrykneła 350 zdjęć :cool3: Wszystkie zdjęcia są, a raczej będą tu. Quote
puchu Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Teraz dla odmiany troche błotka, które robiło "bul, bul" :cool3: Quote
puchu Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 W Rotorua gejzery mają skłonność wybuchać gdzie im się spodoba, np. w domu. Tu zdjęcia z pola A to zbliżeniena bulgotanie ;) Quote
puchu Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Teraz idzemy na spacerek. Reszte wkleje jutro, o ile to kogoś interesuje... Quote
Korenia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 puchu napisał(a):Teraz idzemy na spacerek. Reszte wkleje jutro, o ile to kogoś interesuje... Mnie interesuje :multi: :multi: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 puchu napisał(a):Teraz idzemy na spacerek. Reszte wkleje jutro, o ile to kogoś interesuje... jasne że interesuje:D super te fotki:loveu: Quote
*Monia* Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale super zdjęcia. Ale za zdjęcia Ariuni też się nie pogniewam :lol: . Dawno jej nie widziałam i jestem ciekawa czy przypadkiem się panienka nie zmieniła :razz: . Quote
barbara.h Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 puchu napisał(a):nauczyłyśmy sie dziesiaj 'zdechł pies' :multi: tzn. trzeba jeszcze utrwalić :) a teraz będziemy sie uczyć ukłonu :cool3: ooo, moja umie, ale chciałabym ją nauczyć ukłon, od czego zacząć? :lol: ale świetne foty!!! Quote
barbara.h Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 puchu napisał(a):Pochwale się znowu :smile: Wczoraj wieczorem biegała ze znajomymi psami i nagle na widoku pojawił się golden. Miała ochote pobiec, nawet trochę się ruszyła, ale jak zawołałam raośnie przybiegła do mnie :multi: W czasie zabawy tez dała się kilka razy odwołać. Nawet od konsimowanego patyka :multi: Czy jest lepsza motywacja do dalszej pracy? :lol: cieszę się razem z tobą :multi::multi::multi: Quote
nathaniel Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 barbara.h napisał(a):ooo, moja umie, ale chciałabym ją nauczyć ukłon, od czego zacząć? :lol: ale świetne foty!!! uczysz praktycznie tak jak waruj , tylko nie dopuszczasz do tego zeby tylek klapnął na podłogę :eviltong: Quote
barbara.h Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nathaniel napisał(a):uczysz praktycznie tak jak waruj , tylko nie dopuszczasz do tego zeby tylek klapnął na podłogę :eviltong: suuuuuper! dzięki , że ja nie wpadłam na to:oops: :roll: Quote
Recommended Posts