Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przed tv, to się uwala na największej poduszce :evil_lol: Przglądałaś całą galerie? Gdzieś tam były zdjętka, jak się wtryniła na biurko

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

puchu napisał(a):
przed tv, to się uwala na największej poduszce :evil_lol: Przglądałaś całą galerie? Gdzieś tam były zdjętka, jak się wtryniła na biurko

widziałam mój Mickey tez by pewnie siedział gdyby nie był za duży:evil_lol:

Posted

puchu napisał(a):
A oni nie są podobnej wielkości? Wiem, że Aria to taki patyczak

Aria jest chyba duzo drobniejsza niz Mickey bo on to dobrze zbudowany jest:eviltong: jak był malutki to siedział koło mnie jak odrabiałam lekcje na biurQ:evil_lol:

Posted

puchu napisał(a):
Jako, że najczęściej robie lekcje na łóżku, więc śpi gdzieś w nogach. Po biurku to tylko żółw grasuje :)

jedna z moich zółwic łazi sobie po całym mieszkaniu a druga jak ja wypuszcze to zaraz sie chowa w mysią dziure i musze jej potem szukac:roll: dlatego żadko ją puszczam...

Posted

Dobry :) Od rana śnieg pada! :multi: Aria na spacerku zmienia się w ryjówke :lol: Tak jej się podob, że nawet za piłką lata :-o

A jak u was? Też śnieźno?

Posted

puchu napisał(a):
Dobry :) Od rana śnieg pada! :multi: Aria na spacerku zmienia się w ryjówke :lol: Tak jej się podob, że nawet za piłką lata :-o

A jak u was? Też śnieźno?

Witam :buzi:
u nas też tyyyyyle śniegu napadało przez noc:multi: :multi: :multi:
w końcu widac tą zime:cool3:

Posted

Trzeba w końcu w kubraczku guzik wszyć, bo jak mrozy przyjdą to z sopelkiem bede wracać do domu ;) Taką ma radoche na śniegu :)Głupawka totalna :D

Posted

puchu napisał(a):
Trzeba w końcu w kubraczku guzik wszyć, bo jak mrozy przyjdą to z sopelkiem bede wracać do domu ;) Taką ma radoche na śniegu :)Głupawka totalna :D
To jej pierwszy śnieg ;> ?

Posted

Dzień doberek :) Wróciłyśmy już z porannego szaleństwa po śniegu. Ariusiowa radość trochę przygasła, kiedy stwierdziła, że zaspy są większe od niej ;) Teraz siedzi w oknie, łypie na przechodniów i burczy na psich wrogów. Oj, właśnie sie uwaliła na łóżku i półprzytomnie patrzy cóż ja takiego robie. Zaraz pewnie pójdzi espać. Mój aniołek :loveu:

Posted

puchu napisał(a):
Dzień doberek :) Wróciłyśmy już z porannego szaleństwa po śniegu. Ariusiowa radość trochę przygasła, kiedy stwierdziła, że zaspy są większe od niej ;) Teraz siedzi w oknie, łypie na przechodniów i burczy na psich wrogów. Oj, właśnie sie uwaliła na łóżku i półprzytomnie patrzy cóż ja takiego robie. Zaraz pewnie pójdzi espać. Mój aniołek :loveu:

witam:D
moja psica właśnie leży mi na kolanach i dżemie sobie roszQ:evil_lol:

Posted

puchu napisał(a):

ach,jak moja Perełka też na początku się cieszyła, a za 5 minut chciała do domu wracać :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak koszmarnego zakończenia spacerku jeszcze nie było :-( Jestem poprostu załamana :(
Jako, że w parklu jest dużo śniegu, pojawili się ludzie na nartach. Przy górce je nie puszczam, wiem, czym to mogło by się skończyć. Więc psiaki bawiły się daleko, daleko, po drugiej stronie bajora. Aria odbiegła troche z Welką i w tym momencie zza krzaków wybiega facet na nartch. Zgadnijcie co się stało? :-( Goniła go dosłownie przez pól parku :placz: Nie działało nic :placz: Dopiero cudem udało się ją złapać pod górką.
Już wszystkie okoliczne psiaki nauczyły się,że mam magiczną kieszeń, tylko ona jedna to olewa :placz: