Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mychaaaaa']http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/28%20listopada%2010/100_4876.jpg
Świetne psisko :loveu: niesamowite umaszczenie :loveu:

a na avatarze wygląda jak 'dziwna' surykatka :evil_lol:
Taki Szczur po prostu :D

Surykatką jeszcze nie byłą :D
[quote name='Fides79']super zdjęcia, piękną pogodę mieliście :lol:
https://picasaweb.google.com/pusia84/AriaToriIShiva#5571266608891329106 a ten chudzielec to czemu w takim wielkim namordniku?
W kagańcu bo się dożywia. A czy taki duży? Wydaje mi się, ze Ariuch ma większy ;) Przynajmniej może normalnie otworzyć pysk.

Posted

puchu napisał(a):

W kagańcu bo się dożywia. A czy taki duży? Wydaje mi się, ze Ariuch ma większy ;) Przynajmniej może normalnie otworzyć pysk.

aha, no na Chudzielcu wygląda na duży ;)

Posted

no Aria w kagańcu wygląda jak w klatce :lol: a ten charta to plastikowy jest? to może przez ten kolorek taki się ogromny wydaje, i fakt, mało subtelny - zwykle te charcie kagańce sa z jakiegos takiego cieniutkiego drucika i wyglądają równie subtelnie jak same charty ;)

• 2 weeks later...
Posted

Nie widać jak duży jest kaganiec, bo trochę futra ma na pysku.

Nie chce mi się wstawiać zdjęć, to macie rysunki :eviltong:
Cp Bura

Azawakh

Wczoraj miałyśmy pierwsze spotkanie z Boczulą. Jak się przyłożymy to w tym roku możemy jechać na zawody wygrywać :D Dowiedziałam się, że Ariuch ma jednak aport i jest bardziej ogarnięta ode mnie :D

Posted

Pierwszy rysunek mi się podoba, jak zdjęcie :loveu::loveu:

puchu napisał(a):
Dowiedziałam się, że Ariuch ma jednak aport i jest bardziej ogarnięta ode mnie :-D

Czyli jednak jest reformowalna :loveu:. Możesz rozwinąć opowieść :razz:

Posted

Dzięki :) Do zdjęcia to jednak sporo brakuje.
Zobacz dzieło Bolsbokser
http://www.dogomania.pl/threads/142177-Rysunek-I-Malarstwo-Nauka-Krok-Po-Kroku-!!!-cz.2?p=16397125#post16397125

Pokrótce tyle o obi. Boczula pokazała co i jak ćwiczyć, więc ćwiczymy. Poluję teraz na jakieś futerko na allegro, żeby zrobić zabawkę/i. Bardzo się cieszę, że nie wszystkie ćwiczenia z obi mamy skopane, ale sporo muszę się jeszcze nauczyć.

Posted

B3-B5 to raczej nie twarde :D

Taniej wychodzi na allegro. Ścinki z futer, czy nawet wyprawione skórki można znaleźć z przesyłką za kilka/kilkanaście zł.

Posted

puchu napisał(a):
B3-B5 to raczej nie twarde :D

Taniej wychodzi na allegro. Ścinki z futer, czy nawet wyprawione skórki można znaleźć z przesyłką za kilka/kilkanaście zł.

To rzeczywiście miękkie, ale niktóre linie się mocno odznaczają, ale może to wina zdjęcia ;)
Ja kupuję zawsze w sklepie też za grosze ;)

• 2 weeks later...