*Monia* Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 puchu napisał(a):Da się chodzić taką utwardzoną drogą(?). Inaczej to ciężko. A może jakiś park (np. Szczęśliwice)? O ile dasz radę się zebrać z psicami. Tą drogą wzdłuż pola gdzie chodzę na co dzień da się iść w miarę normalnie, nawet lodu w sumie nie było, ale polne ścieżki się nie nadają do wędrówek. Gdzieś dalej nie bardzo mam jak się ruszyć, bo z Shinulą też wyjść będę musiała później żeby nie czuła się pokrzywdzona i nie zamknęła się w sobie ;) Quote
*Monia* Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Tam gdzie zawsze? Tzn. przy tej drodze przy torach? Quote
*anusia&ajlu* Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 a czy wyszly wam jakies fotki spacerkowe ;) czy bedziesz Arie strzygla na wiosne? bo tak w grzywaczowym fryzie bylo jej do twarzy :loveu: ale to moje skrzywdzenie po Boo ;) juz niedlugo cieplo bedzie tez mozemy sie wybrac na spacerek ;) Quote
puchu Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Nie wyszły, bo aparatu nie wzięłam ;) Teraz jest prawie na pp ;) Na wiosnę raczej na równo będzie zrobiona, ale nic nie wiadomo ;) 31-13 mam sesją, 14-20 ferie, więc może spacer w tych terminach? Quote
C&B Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Urocza sunia, o świetnym umaszczeniu :loveu: Quote
puchu Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Ostateczny temat magisterki: Znaczenie hodowli wybranych ras psów w edukacji międzykulturowej. Ciekawe czy cokolwiek mi z tego wyjdzie :grab: Quote
Korenia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Fajny temacik :) ale pewnie trudny - ja wzięłam sobie na ustną maturę o psach, mnie się bardzo praca podobała i byłam z niej bardzo zadowolona, ale komisja była wybitnie nie psia i ledwo co zdałam ;/ nie ma jak to wykazać się kreatywnością, a nie wziąć tak jak stado o Dziadach czy innej oklepanej lekturze i zostać za to zgnojonym ;/ Quote
puchu Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='Korenia']Fajny temacik :) ale pewnie trudny - ja wzięłam sobie na ustną maturę o psach, mnie się bardzo praca podobała i byłam z niej bardzo zadowolona, ale komisja była wybitnie nie psia i ledwo co zdałam ;/Miała dwie promotorki do wyboru i obie lubią psy (wręcz mam przykazane co jakiś czas Ariucha zabierać na zajęcia ;)) więc tym się nie martwię. Na dobrą sprawę to temat worek, więc muszę się dobrze zastanowić o czym chce pisać. I pewnie będą problemy z dobraniem literatury. nie ma jak to wykazać się kreatywnością, a nie wziąć tak jak stado o Dziadach czy innej oklepanej lekturze i zostać za to zgnojonym ;/ Dlatego nie przepadam za szkołami. Za bardzo wszystko się zrównuje (często w dół) i ciężko trafić na nauczyciela, który potrafi zarazić pasją. Na swoją maturę narzekać nie mogę, ale mogła się lepiej przygotować (prezentacja była za długa ;)). Na tydzień mam chihuahuę w domu - Haftiego :loveu: (dla wtajemniczonych psiak Alesji) Zdjęcia z listopada Quote
*Monia* Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/28%20listopada%2010/100_4821.jpg - Ariula bała się doopkę zamoczyć :lol: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/28%20listopada%2010/100_4850.jpg - intensywne przemyślenia :lol: (ładne zdjęcie ;)) Zdjęcia Hafcika mile widziane, ciekawa jestem jak urósł :evil_lol: Quote
puchu Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Tylko tak na zdjęciu wyszło. Dzielnie przebiegła przez kałuże ;) Patrzyła co ten Bazyliszek taki nakręcony na patyk. Gdyby to było żarełko, ale patyk?! Siedzi u mnie do piątku, więc może zdążę wyciągnąć aparat ;) Z tego co Alesja mówiła waży 2,8 kg :lol: Na spacerach ludzie się pytają czy to aby nie wiewiórka :lol: Quote
katik Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/28%20listopada%2010/100_4876.jpgłodko tutaj wygląda :loveu: Ostatnia fotka - rewelacja ;) Quote
Izabela124. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Witam się :) Obróżki dziś były testowane, Bobikowi w nim do pyska :D Quote
puchu Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Cieszę się, że Bobik zadowolony :) Szkoda, że zdjęć na modelu nie będzie ;) Quote
Od-Nowa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [QUOTE]Znaczenie hodowli wybranych ras psów w edukacji międzykulturowej[/QUOTE] a po ludzku ? :-) Quote
puchu Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Po ludzku to temat worek, w którym mogę napisać co sobie wymyślę. A że jaszcze do końca nie wiem to już inna sprawa ;) Quote
puchu Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 W niedziele byłyśmy na spacerze z azawakhiem i wilczakowatym kundelkiem. Zdjęć Szczurzyny dużo nie ma, ale i tak nie chce mi się oddzielnie wstawiać ;) https://picasaweb.google.com/pusia84/AriaToriIShiva# Quote
*anusia&ajlu* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ale Aria zarosla :crazyeye::loveu: chart ma ładna obróżkę:loveu: słodka:loveu::loveu: https://lh6.googleusercontent.com/_mTusYArORI8/TVEeN49FSzI/AAAAAAAAGGI/UW-i6TVdwh4/s640/100_5078.jpg a kundelek naprawde jak wilk:lol: Quote
Recommended Posts