Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
Da się chodzić taką utwardzoną drogą(?). Inaczej to ciężko. A może jakiś park (np. Szczęśliwice)? O ile dasz radę się zebrać z psicami.

Tą drogą wzdłuż pola gdzie chodzę na co dzień da się iść w miarę normalnie, nawet lodu w sumie nie było, ale polne ścieżki się nie nadają do wędrówek. Gdzieś dalej nie bardzo mam jak się ruszyć, bo z Shinulą też wyjść będę musiała później żeby nie czuła się pokrzywdzona i nie zamknęła się w sobie ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a czy wyszly wam jakies fotki spacerkowe ;)
czy bedziesz Arie strzygla na wiosne? bo tak w grzywaczowym fryzie bylo jej do twarzy :loveu: ale to moje skrzywdzenie po Boo ;)
juz niedlugo cieplo bedzie tez mozemy sie wybrac na spacerek ;)

Posted

Nie wyszły, bo aparatu nie wzięłam ;)
Teraz jest prawie na pp ;) Na wiosnę raczej na równo będzie zrobiona, ale nic nie wiadomo ;)
31-13 mam sesją, 14-20 ferie, więc może spacer w tych terminach?

Posted

Ostateczny temat magisterki: Znaczenie hodowli wybranych ras psów w edukacji międzykulturowej. Ciekawe czy cokolwiek mi z tego wyjdzie :grab:

Posted

Fajny temacik :) ale pewnie trudny - ja wzięłam sobie na ustną maturę o psach, mnie się bardzo praca podobała i byłam z niej bardzo zadowolona, ale komisja była wybitnie nie psia i ledwo co zdałam ;/ nie ma jak to wykazać się kreatywnością, a nie wziąć tak jak stado o Dziadach czy innej oklepanej lekturze i zostać za to zgnojonym ;/

Posted

[quote name='Korenia']Fajny temacik :) ale pewnie trudny - ja wzięłam sobie na ustną maturę o psach, mnie się bardzo praca podobała i byłam z niej bardzo zadowolona, ale komisja była wybitnie nie psia i ledwo co zdałam ;/Miała dwie promotorki do wyboru i obie lubią psy (wręcz mam przykazane co jakiś czas Ariucha zabierać na zajęcia ;)) więc tym się nie martwię. Na dobrą sprawę to temat worek, więc muszę się dobrze zastanowić o czym chce pisać. I pewnie będą problemy z dobraniem literatury.

nie ma jak to wykazać się kreatywnością, a nie wziąć tak jak stado o Dziadach czy innej oklepanej lekturze i zostać za to zgnojonym ;/
Dlatego nie przepadam za szkołami. Za bardzo wszystko się zrównuje (często w dół) i ciężko trafić na nauczyciela, który potrafi zarazić pasją. Na swoją maturę narzekać nie mogę, ale mogła się lepiej przygotować (prezentacja była za długa ;)).

Na tydzień mam chihuahuę w domu - Haftiego :loveu: (dla wtajemniczonych psiak Alesji)

Zdjęcia z listopada

Posted

Tylko tak na zdjęciu wyszło. Dzielnie przebiegła przez kałuże ;)

Patrzyła co ten Bazyliszek taki nakręcony na patyk. Gdyby to było żarełko, ale patyk?!

Siedzi u mnie do piątku, więc może zdążę wyciągnąć aparat ;) Z tego co Alesja mówiła waży 2,8 kg :lol: Na spacerach ludzie się pytają czy to aby nie wiewiórka :lol:

• 2 weeks later...