Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie mówię że mnie nie kusisz bo wręcz przeciwnie ;), ale jest pewne 'ale' co do mej skromnej osóbki i testów kwalifikujących bym zapewne nie przeszła :p. Shina i tak jeszcze nie jest gotowa mimo że jest ogromny postęp (ona w przeciwieństwie do Hexy jest agresywna :roll:), a Hexa to Hexa i się już nie zmieni mimo że na jej posłuszeństwo już nie narzekam a tor nadal ją kręci tak, że nawet niemożliwe przeszkody na PM chciała pokonywać ;).

A co się stało że klub zmieniłaś jeśli można spytać? Czy to tylko zmiana nazwy? Na stronie niewiele info jest..

Posted

Cavano się trochę podzieliło. Ela odeszła i założyła nowy kluba,do którego przeszło kilka osób które lubię. Po za tym jest dużo bliżej. Już jakiś czas temu myślałam żeby się przenieść np. do Fortu, ale oni mają treningi w tygodniu, co mi średnio pasowało.

Czyli możesz biegać z Hexą :razz:

Posted

Acha... Trochę dziwnie, bo z tego co pamiętam to w tworzeniu Cavano Ela też swój udział miała.. Ale nie wnikam.

Przeciwwskazań zdrowotnych i psychicznych u Hexy nie ma :lol: (poza jej schizami które się zmniejszyły). Może w końcu się gdzieś załapiemy jak się zdecyduję że dam radę czasowo ;)

Posted

puchu napisał(a):
Cavano się trochę podzieliło. Ela odeszła i założyła nowy kluba,do którego przeszło kilka osób które lubię.:

Ela? czy mówisz o Eli, która miała ONka Brutusa, który genialnie latał po torze, a z czasem przeskoczyła się na małe kudłate shelti, mieszka na Mokotowie?

Posted

Mudik napisał(a):
Si o Niej właśnie pisze.

aaa! no to ja ją znam ;) chodziłysmy razem na szkolenie - Elka jeszcze z Brutusem, ja z moim Aronem, tam tez E.la stawiała "pierwsze" agilitowe kroki :)

Posted

[quote name='puchu']

doskonałe zdjęcie :) oddaje i piękno fizyczne i zalety duchowe :megagrin:

musze ten pomysł dziewczynom podsunąć - w sam raz na ogłaszanie "nieadopcyjnego" psa ;)