Korenia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Aria bardzooo pozywtynie wygląda w nowej fryzurce :loveu: Tak postrzelenie :D Booosko :loveu: Quote
puchu Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Teoretycznie uczę się do licencjata... Może w weekend bardziej się rozpiszę :) Z nowości. Ariuch niestety zmieniła fryzurę na bardziej łysą, tzn. pozbyła się grzywki i kudłów z ogona. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 puchu napisał(a):Teoretycznie uczę się do licencjata... Może w weekend bardziej się rozpiszę :) Z nowości. Ariuch niestety zmieniła fryzurę na bardziej łysą, tzn. pozbyła się grzywki i kudłów z ogona. ooo to powodzenia.... i dlaczego my nie mamy zadnych fotek Arii??? pokaz w nowej fryzurce Quote
puchu Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Fryzura na gładko, jak w poprzednich latach. Jak odrośnie do końca wakacji, to znowu będzie na grzywacza :) 11.06 minęły 4 lata odkąd Ariuch jest u nas :) W ramach odwyku będą dwie nowe obroże... I mam zamiar poznęcać się frisbowo nad psicą. Dzisiaj dostanie dwa szczenięce i bierzemy się za naukę latanie :) Z ramienia fundacji byłyśmy na dwóch festynach i było świetnie :) Ariuch spisał się doskonale. Zrobiła furorę wskakując dzieciakom na plecy. Jakby kogoś interesowało, Ariuch będzie można wygłaskać na warszawskiej wystawie. Będziemy tam na zawodach organizowanych przez nasz klub. Rozgłoście, gdzie możecie Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='puchu']Fryzura na gładko, jak w poprzednich latach. Jak odrośnie do końca wakacji, to znowu będzie na grzywacza :) 11.06 minęły 4 lata odkąd Ariuch jest u nas :) W ramach odwyku będą dwie nowe obroże... I mam zamiar poznęcać się frisbowo nad psicą. Dzisiaj dostanie dwa szczenięce i bierzemy się za naukę latanie :) Jakby kogoś interesowało, Ariuch będzie można wygłaskać na warszawskiej wystawie. Będziemy tam na zawodach organizowanych przez nasz klub.[/QUOTE] to fotki poprosze z nowa fryzura;) no to najlepszego :loveu: pochwal sie obrozkami jak zakupisz;) ja tez zakupilam Ajlu frisbe i od dzis zaczynam uczyc lapania a jest tak napalona ze ciezko ja opanowac :D o moze bede na wystawie ale w niedziele, a kiedy bedziecie z Aria? Quote
puchu Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Oba dni. Frisbee wyglądają jak podstawki pod szklankę :evil_lol: Ale już się psicy podobają. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='puchu']Trzymajcie jutro kciuki między 10 a 11.[/QUOTE] bedziemy, bedziemy :kciuki: Quote
Korenia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Brawo! :multi: Ja mam miec dzisiaj wyniki chemii nieorganicznej i modlę się o 3... a raczej będzie poprawka :( Quote
puchu Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Dobrze będzie :) Skoro ja zdałam, Olka zaliczyła wszystko na swojej biotechnologii to i Ty dasz radę :) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ale super :multi: kciuki trzymalam ;) to juz wakacje? Quote
Korenia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='puchu']Dobrze będzie :) Skoro ja zdałam, Olka zaliczyła wszystko na swojej biotechnologii to i Ty dasz radę :)[/QUOTE] No niestety poprawka :P Oby udało się w piątek zalczyc ;) Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='puchu']Zdałam na 5!!! :D[/QUOTE] Gratuluję :D Quote
puchu Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Z okazji moich wczorajszych 20 (;)) urodzin wstawię trochę zdjęć. Na ochłodę przy okazji ;) "Jak to Bazyl Ariucha próbował rozruszać" A co Ty tam masz? No pokarz! Jak nie chcesz pokazać to może zabawa? Patrz! Latam! Nie działa. Trzeba zmienić taktykę. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 haha zimaaaaaaaaa :D i Aria miala kolege gdzies hahaha Quote
puchu Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Może jak jeszcze polatam, to mnie zauważy. Działa! To teraz boczkiem ją! Goni mnie! Goni mnie! Ja ją teraz wkurzyć? Quote
puchu Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Juhu! Chyba się zdenerwowała... Kombinujemy dalej :diabloti: Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Podejdę cichcem... Ale zabawa! Quote
puchu Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Dziękuję :) Bawimy się dalej? Może jednak? Nudna jesteś. I jeszcze dwa widoczki Quote
*anusia&ajlu* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 a w zime beda fotki z lata :D dawaj fotki po fryzjerze, chociaz jedna :D Quote
puchu Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Z zawodów w Łomiankach. Tą są ostatnie zdjęcia we fryzurze :( Sęp :P Quote
Recommended Posts