Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

B:Mam patyk! A ty nie! Złap mnie!

A:A miej sobie ten patyk...
B: Zobacz jaki fajny patyczek!

B: Na pewno nie?
A: <już w swoim świecie>

B: Jak nie, to nie. Sam sobie poobgryzam.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Grzywaczowy spacerek z zeszłego weekendu.
http://picasaweb.google.com/pusia84/20100515#

Zdecydowanie wolę zimę od takiego deszczu. Najgorsze jest to, że podobno takie mają być całe wakacje...

Jestem dumna z Arii :loveu: Byłyśmy dzisiaj na dniach SGGW i psica bez problemu chodziła w tłumie, nic ani nikogo nie obszczekała, a przede wszystkim bez problemu dawała się pogłaska obcym osobom :multi:

Posted

Agilitujemy od dwóch lat, szkolimy się na własną rękę od kiedy psica miała 1,5 roku i zaczęłyśmy niedawno dogoterapię. Jak znajdę bardziej dochodową pracę, to prawdopodobnie przerzucimy się na Obi, bo (niestety) psica woli pracę umysłową od przeszkód. Na frisbee nie chce dać się namówić ;)

Posted

puchu napisał(a):
Agilitujemy od dwóch lat, szkolimy się na własną rękę od kiedy psica miała 1,5 roku i zaczęłyśmy niedawno dogoterapię. Jak znajdę bardziej dochodową pracę, to prawdopodobnie przerzucimy się na Obi, bo (niestety) psica woli pracę umysłową od przeszkód. Na frisbee nie chce dać się namówić ;)

wow! pełen podziw :) w temacie taksowych obróżek widziałam,że macie taką jak my.
Też Wam się tak potwornie zabrudziła,że nie da się doprać?

Posted

Ariuch nie lubi się zbytnio brudzić, chyba, że chodzi o kopanie nor, więc nasza jest w całkiem niezłym stanie. Zresztą te zdjęcia z taksowego wątku były robione tydzień temu.

• 2 weeks later...
Posted

Aa ot to chodzi :D Myślałam, że o wszystkie nasze wyniki. W łącznej 2x trzecia i 1x pierwsze. W pojedyńczych biegach co najmniej raz trzecie.

Posted

puchu napisał(a):
Aa ot to chodzi :D Myślałam, że o wszystkie nasze wyniki. W łącznej 2x trzecia i 1x pierwsze. W pojedyńczych biegach co najmniej raz trzecie.

No to czemu się nie chwalicie co?:mad:

Posted

Coś tam na pewno wygrałaś bo Mokka odbierała za Ciebie jakąś wielką paczkę Barfa :evil_lol:
Ariucha jak zwykle na zawodach jak nie ona - popylała aż miło! :D