Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No to będziemy trzymać kciuki za powodzenie akcji :cool3:. Myślałam że jednak na suczkę postawisz, a jednak piesek. Informuj jak się sytuacja rozwija, chętnie będę czytać :razz:.

Posted

:shake::-(A gdzie jest? Pewnie od niedawna w tym schronie bo wygląda (przynajmniej na tym zdjęciu) na taką dość zadbaną... Chyba, że zdjęcie tego nie oddaje...
A umaszczenie ma piękne :)

Posted

Psiak na współwłasnośc, wiec hodowca stawia na psa. Po za tym podobno psy ACD są normalniejsze od suk. Jak to na ichnim forum ktoś stwierdził: "Jak ACD to pies, jak ADHA to suka"

Charcice już na charcim widziałam. Charciarze pewnie coś wykombinują. Nie zdziwię się jak sunia pojedzie do Niemiec.

Posted

Daja_ napisał(a):
Nie posiadam galerii :eviltong:

Czas to zmienić :eviltong:
aj aaaj... czyli się skusiłaś ? superr! ;D
Nie jest to jeszcze pewnie na 100%, ale wszystko jest na dobrej drodze :)

Posted

puchu napisał(a):
Czas to zmienić :eviltong:
Nie jest to jeszcze pewnie na 100%, ale wszystko jest na dobrej drodze :)

Niestety jestem z nielicznej garstki osób na dgm która nie założy raczej nigdy już fotobloga ;p

Posted

Nigdy nie mów nigdy :eviltong:

Schudła :multi: Od kiedy rodzinka nie dokarmi na każdym kroku np. co ranko pół parówki :angryy: Z 8.5 waży 8.3 :multi:

Posted

Nooo to trzymam kciuki za powodzenie akcji kotlet:loveu:, oby wyszło lepiej niż w moim przypadku :roll:

Aria waży mniej niż mój Bezik :crazyeye: Ale już się przyzwyczaiłam, że Bez jest jedyną s-ką, która waży więcej niż m-ki :evil_lol:

Posted

Akira, dziękuję :) Twoja sunia ['] miała mój ulubiony kolor u spanieli.

Sama pisałaś, ze masz mało czasu na studiach, więc może i lepiej, że na razie nic nie wyszło? Też mam nadzieję, zę wszystko się uda :)
To ile Bezik waży? Chociaż Bazyl waży ok. 15, a wielkościowo z Arią podobni.

Posted

Bo:
1. Nie che mi się :eviltong:
2. Nie mogę się dogada z aparatem
3. Jest paskudna pogoda
4. Psica ma ograniczony ruch -> nie chodzimy na dłuższe spacery
To chyba wszystko :evil_lol:

Posted

Ale ten kolega weimar fajowy :loveu: Mnie wyżły nie 'kręcą' ale wizualnie są całkiem fajne :loveu:

puchu napisał(a):

To ile Bezik waży?:crazyeye: Chociaż Bazyl waży ok. 15, a wielkościowo z Arią podobni.

Bezik najwięcej w życiu ważył 10 kg - a nie był zapasiony. Nigdy nie miał nadwagi ;) Teraz waży 9 kg i ma bardzo dobrą formę a niektórzy twierdzą, że jest za chudy :lol::evil_lol: Chociaż to czuć dopiero jak się go zmaca po żeberkach, bo jak się na niego patrzy to widać tylko futro... :P

Posted

Aria jak do nas przyjechała ważyła 5,5 kg. Najwięcej będzie ok 10... Mam nadzieję, ze dobije i utrzyma 7-7,5 kg...

A wyżeł to koleżanka Fenomena Team ZEMES ;)