Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I domowe znęcanie się nad kundliskiem :p

Jako, że w końcu mam kartę do aparatu, więc będę robiła sporo zdjęć. Pytanie czy będzie mi się chciało na bieżąco zrzucać :evil_lol:

Posted

Ja mam kartę 4 giga w Krzyśka aparacie i zdjęcia robię, ale wrzucanie ich już jest zbyt czasochłonne :cool1:. Teraz z aparatem nie ma problemu, bo go nie mam do 22go września (naprawa usterek fabrycznych najprawdopodobniej :angryy:)

Posted

Oj, przepraszam - materacyk..! :eviltong:
Hafti nie ma nic przeciwko zawarcia znajomości z miłą pogodną osobą - myślę, że Szanowna Siostra mogłaby przyjść na najbliższy trening lub - jeżeli Czas pozwoli nam się dopasować w jego włościach - dołączyć do wspólnego spaceru :loveu:

Posted

szalejesz z tymi fotkami :-o. Nawet nie mogę wybrać, które mi się podobają bo wszystkie śliczne :loveu:
http://lh5.ggpht.com/_mTusYArORI8/Sqf1PjzrvCI/AAAAAAAAEKU/UV-E8MgOMAc/s800/224.JPG - grubasek :evil_lol:

Wystawa kundlowa to w ten weekend jest? Bo tak się zastanawiam czy była czy będzie :roll:. Chyba srylka wezmę ze sobą jak to teraz będzie i przez mikrofon domku będziemy szukać :razz:. Z Hexą nie mam nawet jak sztuczek ćwiczyć, bo mała skacze nam po głowach i siada pierwsza jak tylko usłyszy "siad" a nie mam trzeciej ręki :roll:.

Posted

Przynajmniej nie będziecie narzekać, ze zdjęć mało :eviltong:

Ja bym stawiała na to

Wystawa w tą sobotę, ale nie wiem czy dam radę przyjść - praktyki :-(:angryy: Widzisz gdzieś info o której ma by ta wystawa?

Posted

No już obejrzane, więc następne dawaj :eviltong:.

Na tym zdjęciu to jak taka bezzębna staruszka wygląda, do tego z zezem :evil_lol:.

Przeglądam stronę i nie ma godziny. Jest tylko 13 września i tyle :cool1:. Pewnie koło 10, tak jak się to wszystko zaczyna..
EDIT: 13 to niedziela :)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
o niedobra, byłaś na zawodach w weekend i nie dałaś znaku :eviltong::eviltong::eviltong:

Bo dawno do was nie zaglądałam i taki tego efekt :-( Ale już się poprawiłam i widziałam filmik. Świetny występ :multi:

*Monia* napisał(a):
Tam jest, że 13 września wybory najsympatyczniejszego kundla.

"Targi - Imprezy Towarzyszące 2008"